-
- Konu Sahibi YogurtSever
Valla benim çok yoğun
Görmezsiniz çünkü içinde hormon olduğu için hep çift çizgi çıkıyor. Benim 10 gün bitti yaptıralı ovulasyon testim bayağı pozitif halaKızlar ovitrelle yaptıktan 36 saat sonra yumurtla çatlıyor ya, ovülasyon testi yaparsak çatlama görür müyüz onda da?
Belkide 13 mm olan çatlamadı büyüdü ve 22 mm olarak gördüğü yumurta oyduMerhaba Hanımlar,
Ben bu ay 100mg klomen kullandım, adetimin 8. gününde 3 tane yumurtam vardi 13mm, 17mm ve 24mm. Doktor tekrar 10. günümde baktiginda 24mm olan yumurtam catlamisti fakat onun çok fazla olgun oldugunu söyledi ve kaliteli yumurta olmayacagini söyledi. 14.gunumde (bugun) tekrar baktiginda bu sefer sadece 1 tane 22mm yumurta gordu ve catlatma ignesi verdi. bir ayda iki kere yumurtlama olabilirim?
AA öyle mi. Peki çatlama olup olmadığını nasıl anlayacağız o zaman? Ovülasyon testi aldığım yer de bir süre test yumurtlama gösterecek sonra silikleşecek dedi. Test pozitif göstermezse yumurtalıklar uyarılmadı demekmiş sanırım. Dün iğne oldum dün ve bugün ovü testi yumurtlama gösteriyor. Normal o zaman bu durumGörmezsiniz çünkü içinde hormon olduğu için hep çift çizgi çıkıyor. Benim 10 gün bitti yaptıralı ovulasyon testim bayağı pozitif hala
Canım aslında şöyle anlatayım bildiğim kadarıyla; çatlamayı kasık ağrısı ve akıntıdan anlayabilirsin. Ovulasyon testi günlerce pik gösteriyor sonra o pik yavaş yavaş siliniyor ama hala bayağı belirgin. Bakmak istersen ovulasyon testlerimi atayım bazılarına çok damlatmışım, rengi gitmiş ama örnek olur istersen.AA öyle mi. Peki çatlama olup olmadığını nasıl anlayacağız o zaman? Ovülasyon testi aldığım yer de bir süre test yumurtlama gösterecek sonra silikleşecek dedi. Test pozitif göstermezse yumurtalıklar uyarılmadı demekmiş sanırım. Dün iğne oldum dün ve bugün ovü testi yumurtlama gösteriyor. Normal o zaman bu durum
Tabi canım zahmet olmazsa paylaşırsan sevinirim. Kasık ağrım ve akıntım iğne vurulduğum andan itibaren var. Erken çatlar falan diye iğne akşamını da değerlendirmiştim. Bakalım artık nasip bundan sonrasıCanım aslında şöyle anlatayım bildiğim kadarıyla; çatlamayı kasık ağrısı ve akıntıdan anlayabilirsin. Ovulasyon testi günlerce pik gösteriyor sonra o pik yavaş yavaş siliniyor ama hala bayağı belirgin. Bakmak istersen ovulasyon testlerimi atayım bazılarına çok damlatmışım, rengi gitmiş ama örnek olur istersen.
Ben birinde okumuştum 14. Güne kadar ovulasyon yapmış hep koyuymuş son gün siliklesince adet olacağını anlamış adet olmuştu canımAA öyle mi. Peki çatlama olup olmadığını nasıl anlayacağız o zaman? Ovülasyon testi aldığım yer de bir süre test yumurtlama gösterecek sonra silikleşecek dedi. Test pozitif göstermezse yumurtalıklar uyarılmadı demekmiş sanırım. Dün iğne oldum dün ve bugün ovü testi yumurtlama gösteriyor. Normal o zaman bu durum
Inşallah olmayız canım ya adetle hamilelik belirtileri aynıymış ben ondan ümitliyim Allah ümidimi boşa çıkarmasınBen direk adet sancısı ile uyandım koştum baktım ama yoktu galiba ben adet olacağın tıpkısının aynısını yaşıyorum çünkü adet sancısı bu.
Canım biraz karışık bir şekilde atacağım bazı günleri yapmadım, bazı günlerinde üstüne yazmamışım. En son iğnenin 9.günü akşamı yapmıştım ovulasyon sanırım. En azından ovulasyonda nasıl görünüyor ona bakarsın. Bu arada ben sıvı alımını 1 saat önce kesiyordumTabi canım zahmet olmazsa paylaşırsan sevinirim. Kasık ağrım ve akıntım iğne vurulduğum andan itibaren var. Erken çatlar falan diye iğne akşamını da değerlendirmiştim. Bakalım artık nasip bundan sonrası
Yaa ne güzel belirtilerBenimde yoğunlaştı göğüslerim de de hassasiyet var biraz hayırlısı olsun
Inşallah canım sende durumlar nasılYaa ne güzel belirtiler
Tatlım bende kasık ağrısı mı desem batma mı desem hala devam ediyor sadece sağ tarafımda.Başka hiç bir belirti yok şu anInşallah canım sende durumlar nasıl
Akintim da var canim beyaz akinti var bugün.çarşambaya hersey belli olucak gibiTatlım bende kasık ağrısı mı desem batma mı desem hala devam ediyor sadece sağ tarafımda.Başka hiç bir belirti yok şu anSende göğüs dışında bir belirti var mı ?
Ay ne güzel canım zaten gebelik belirtileride bunlar. Günler geçmek bilmiyor di mi ? Çarşamba günü sadece sevinçten ağlayalımAkintim da var canim beyaz akinti var bugün.çarşambaya hersey belli olucak gibi
Inşallah canım yaa ne guzel dedin ❤zaman yaklaştıkça insan daha da merak ediyor heyecanlanıyorAy ne güzel canım zaten gebelik belirtileride bunlar. Günler geçmek bilmiyor di mi ? Çarşamba günü sadece sevinçten ağlayalım
HoşgeldinMerhabalar ben çatlatma ignesini bugün oldum sabah 11 gibi .Adetimin 12. Günü Doktorum bugün iğne verdi yaptım sol yumurtalıkta 2 adet yumurtam oluşmuştu , femara kullanmıştım. Geçen ay da klomenle 4 adet yumurtam olmuştu 2 solda 2 sağda ama hepsi catladigi halde gebelik olmadı. Umarım bu ay hepimiz hamilelik haberini alırız hayırlısıyla
Birde geçen ayki belirtilerin nelerdi canım?Merhabalar ben çatlatma ignesini bugün oldum sabah 11 gibi .Adetimin 12. Günü Doktorum bugün iğne verdi yaptım sol yumurtalıkta 2 adet yumurtam oluşmuştu , femara kullanmıştım. Geçen ay da klomenle 4 adet yumurtam olmuştu 2 solda 2 sağda ama hepsi catladigi halde gebelik olmadı. Umarım bu ay hepimiz hamilelik haberini alırız hayırlısıyla