Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim ağrılarım yok denecek kadar azaldı sadece arada adet olacakmış hissi oluyor onun dışında bir şey yok. Akıntım her zamanki gibi. Evet bende haber vereyim size dedim.Herkesin yapısı farklı benim vücuttan erken attı. Haftaya sonuçları alınca herkesin yüzü güler umarım

Inşallah canım ya çok heycanlı gerçekten hayırlı sonuçlansın

Kızlar ağrılarınız ne durumda ? Benim adet olacakmış gibi ağrım var son 1 saattir aralıklı ama yoğun bir ağrı. Birde aşırı gazım var sabahtan beri

Merhaba Hanımlar,

Ben bu ay 100mg klomen kullandım, adetimin 8. gününde 3 tane yumurtam vardi 13mm, 17mm ve 24mm. Doktor tekrar 10. günümde baktiginda 24mm olan yumurtam catlamisti fakat onun çok fazla olgun oldugunu söyledi ve kaliteli yumurta olmayacagini söyledi. 14.gunumde (bugun) tekrar baktiginda bu sefer sadece 1 tane 22mm yumurta gordu ve catlatma ignesi verdi. bir ayda iki kere yumurtlama olabilirim?

Canım 24 mm olan büyük demiş verimli olmaz demiş ama belli olmaz bence sen yine de değerlendir. 4 gün sonra gittiğinde diğer yumurtaların da büyümüş o yüzden catlatma iğnesi vermiş . Normal zaman da olsa evet 1 yumurta oluyor 1 kere çatlıyor ama biz fazla hormon ( klomen ) alınca 1 den fazla yumurta olduğu için fazla çatlama da olabiliyor 3 yumurtan varmış 3 kere de çatlayabilir canım sen doktorunun dediği zamanları degerlendir. Inşallah tutar.

Cavapladigin icin sagol canim <3 ilk catlayan yumurtadan sonra aradan 4 gun gecmis, ikinci yumurta iğne ile catlarmi acaba?

Cavapladigin icin sagol canim <3 ilk catlayan yumurtadan sonra aradan 4 gun gecmis, ikinci yumurta iğne ile catlarmi acaba?
Çatlar canım bende 2 yumurta min arka arkaya günlerde çatladığını hissettim ki senin ki 1 ı kendi 1 ı de iğneyle çatlamış olacak . Sende sağol canım ne demek ❤

Valla iyi oldu o zaman bu saatten sonra çıkan pozitifler de gebeyiz demek

Evva konumuz burası canım sende hoşgeldin ignen hayırlı olsun şifa olsun bebiş olsun ❤

Kızlar ovitrelle yaptıktan 36 saat sonra yumurtla çatlıyor ya, ovülasyon testi yaparsak çatlama görür müyüz onda da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…