-
- Konu Sahibi YogurtSever
Canım adet belirtilerini yaşadım. Şişkinlik adet ağrısı . Bazen beyaz biraz akıntı oldu. Pek belirtileri yoğun yaşamadım. Ben ovulasyon testiylede takip ediyordum. Adet olacağım gün tamamen siliklesti. Adet olacağımı anladım bu nedenle. Zaten en az 10 gün çatlatma ignesinin etkisi sürüyor.Belirtilerin nelerdi canım akıntin falan şişkinliğin ya da adete yakın nasildi? Bu ay olur inşallah
Canım geçmiş olsun tekrardan bu ay güzel sonlanır inşallah demek ki belirtiler de yaşananlar da herkeste değişiyor klomen ı ne kadar kullanıyorsun göbekten iğne oldun mu geçen ay canimCanım adet belirtilerini yaşadım. Şişkinlik adet ağrısı . Bazen beyaz biraz akıntı oldu. Pek belirtileri yoğun yaşamadım. Ben ovulasyon testiylede takip ediyordum. Adet olacağım gün tamamen siliklesti. Adet olacağımı anladım bu nedenle. Zaten en az 10 gün çatlatma ignesinin etkisi sürüyor.
Canım ya benimde aynı gece başladı adet olacakmışım gibi ağrılar bende şaşırdım daha 1 hafta oldu diye inşallah güzel belirtilerdir senin de olman beni umutlandırdı ben çatladığını hissettim ama ınsallah doğru histirYogurtSever canım ne durumdasın? Benim gün içinde arada sağ kasık ağrım ve adet olacakmış gibi hafif ağrılarım var. Umarım kist falan olmamıştır çatlamıştır yumurtalar. Bu arada sırf meraktan akşam gebelik testi yaptım pozitif çıktı bu İğne bayağı etkiliymiş gerçektende
Ağustos ayında günlük 2 kez kullandım. Klomende 10 tablet var . 5 günde bitti cnm. Yumurtalar buyuyunce ovitrella iğne oldum koldan yaptırdım. 2 tane yumurta vardı ama tutmadi 4 Eylül'de regl oldum. Bu ay tekrar başladım klomene.Canım geçmiş olsun tekrardan bu ay güzel sonlanır inşallah demek ki belirtiler de yaşananlar da herkeste değişiyor klomen ı ne kadar kullanıyorsun göbekten iğne oldun mu geçen ay canim
Aslında bende 36. Saatte akıntı geldi iki kere ama.. Çok sevindim aynı belirtilerimiz var inş ikimizde hamileyizdirCanım ya benimde aynı gece başladı adet olacakmışım gibi ağrılar bende şaşırdım daha 1 hafta oldu diye inşallah güzel belirtilerdir senin de olman beni umutlandırdı ben çatladığını hissettim ama ınsallah doğru histirtam koyumu cıktı canım nasildi ben test almadım bu ay bilerek onu görmek bile mutluluk vermiştir
Canim bende klomen senin gibi kullandım ama bitince doktorum 2 tane de göbekten iğne verdi yumurta için sonra catlatma oldum onu da göbekten istedi bi farkı var mi bilmiyorum ama ınsallah bu ay tutar canımAğustos ayında günlük 2 kez kullandım. Klomende 10 tablet var . 5 günde bitti cnm. Yumurtalar buyuyunce ovitrella iğne oldum koldan yaptırdım. 2 tane yumurta vardı ama tutmadi 4 Eylül'de regl oldum. Bu ay tekrar başladım klomene.
Kaçıncı gün yaptınızAslında bende 36. Saatte akıntı geldi iki kere ama.. Çok sevindim aynı belirtilerimiz var inş ikimizde hamileyizdircanım testi paylaşayım aşağıda, sıvı alımına dikkat etmedim çünkü bir anda dur bir yapayım dedim dün akşam 11 de yaptım
Ayy çok güzel ya iğnenin etkisi geçince de görürsün inşallah canım ben bile senin adına mutlu oldumAslında bende 36. Saatte akıntı geldi iki kere ama.. Çok sevindim aynı belirtilerimiz var inş ikimizde hamileyizdircanım testi paylaşayım aşağıda, sıvı alımına dikkat etmedim çünkü bir anda dur bir yapayım dedim dün akşam 11 de yaptım
Hoşgeldin canım bende 1 eylül de catlatma oldum bazısında hiç ağrı olmuyormuş bazısında oluyormus ilk denemenmiMerhaba hanımlar ben de 3 eylülde aşılama yaptırdım.36 saat önce de ovitrelle iğne kullandım.Sadece akıntım var.Tutmadı herhalde
Bence öyle düşünmeyin. Hepimizin belirtileri farklı olabiliyor. Belki sizin tutmuştur benim olmamıştır. Birde ben yapı olarak çok hassasım o yüzden hissediyor olabilirim en ufak krampları bileMerhaba hanımlar ben de 3 eylülde aşılama yaptırdım.36 saat önce de ovitrelle iğne kullandım.Sadece akıntım var.Tutmadı herhalde
İnşallah canım benim. Hepimiz için dua ediyorumAyy çok güzel ya iğnenin etkisi geçince de görürsün inşallah canım ben bile senin adına mutlu oldumınsallah hamileyizdir belirtilerimiz aynı gidiyor sonumuz da güzel olur inşallah benim bugün biraz akintim oldu öğleden sonra şuan bisey yok ara ara adet olacakmışım gibi sancı oluyor
1 eylül sabah 09:30 da iğne oldum, 7 eylül gece 23:00 da yaptım. Tamamen keyfi yaptım yanlış olduğunu biliyorum ama nasıl çıkacak iğnenin etkisi devam ediyor mu merak ettimKaçıncı gün yaptınız
Sagol canim bende ediyorumİnşallah canım benim. Hepimiz için dua ediyorumSen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun 14.gün gibi mi ? Malum iğne etkisi uzun sürüyor
İnşallah tutar cnm. Ben sadece çatlatma iğnesi oldum.catlatma iğnesi göbekten de oluyorCanim bende klomen senin gibi kullandım ama bitince doktorum 2 tane de göbekten iğne verdi yumurta için sonra catlatma oldum onu da göbekten istedi bi farkı var mi bilmiyorum ama ınsallah bu ay tutar canım
tebrik ediyorum seni sabrından dolayıSagol canim bende ediyorumadet geçerse test yapayım diyorum hatta böyle 2 3 gün geçsin diye de beklemeyi düşünüyorum canım garanti olsun
tebrik ediyorum seni sabrından dolayıbenim doktorda adet geçmeden test yapma dedi ama dinleyen kim
Haklısın canım bu sefer pozitif göreceksin inşallahnegatif görmekten yoruldum canım ya ondan birazda söyluyorum ama inşallah bekleyebilirim bu arada benim ağrılar sıklaştı senden durum nedir
Inşallah canım ya birlikte bu ay görelim ❤ benimde sag kasığım aynı olması çok güzel umut veriyorHaklısın canım bu sefer pozitif göreceksin inşallahya inan benimde sıklaştı, ama ne hikmetse hep sağ kasığım ağrıyor. Sende de tek taraflı mı ?