• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları eylül bebeklerinin uykuları?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

t.dogru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
48
0
86
Ankara
benim kızım 2 aylık oldu bazen geceleri çok güzel uyuyor gündüzleri de uyuyor gündüzleri bir türlü uyanık tutamıyorum uyanık kalınca gece daha güzel uyuyor napayım sizce siznkilerin uykusu nasıl cevaplarınızı bekliyorum.:içelim:

benim kızım 2 aylık oldu bazen geceleri çok güzel uyuyor gündüzleri de uyuyor gündüzleri bir türlü uyanık tutamıyorum uyanık kalınca gece daha güzel uyuyor napayım sizce siznkilerin uykusu nasıl cevaplarınızı bekliyorum.:içelim:

biz 23 günlüküz, uykumuz çok düzensiz, bazen saatlerce uyumuyoruz, ağlıyoruz, bazen saatlerce uyuyoruz, ne zaaman ne yapacağımız belli olmuyo, acaba birkaç aya kadar bizimkisi de düzene girer mi, zira bir an önce girse iyi olcak yoksa ben eriyip gidecem -tatlicadiarzu-

ya benim kız 1.5 aylık bazen bütün gün uyuyo ara ara emiyo bazen gündüz sadece 2 saat uyuyor belli değil bugün hep uyudu bakalım gece ne yapıcaz

bizimde ne yaptığımız belli değil gündüz az uyursa gece uykusu fena olmuyor yani uyandıkça mememi dayıyorum ağzına tabi buna yeni başladık 2 ay 3 günlük bebeğim sürekli huy değiştiriyor bana iş zor yaptırıyor inşallah uykuları düzene girerde bizlerde rahat ederiz

Kızlar bende de aynı durum var.BEnim bebeğimde akşamları çok uyuyordu sabahları pek uyumuyorsu, sesden çok uyanıyodu,uykusu çok hafif.. Şimdide güzndüz çok uyuyo, akşamları 11den 3 e kadar nöbet tutturuyo bana. .Nasıl düzene girecek bilemiyorum. Bide işe başlayacağım ya... ,

Merhaba Arkadaşlar, benim bebeğim de 2 aylık şu anda uyuyor ama gece çok sık uyanıyoruz. Gündüz onu uyanık tutmaya çalışıyorum ama beceremiyorum. Kucakta dolaşmak da istemiyor. Nasıl uyanık tutacağımı şaşırdım. Emmediği zamanlar da ıkınıyor ve mızmızlanıyor.Mecburen ayağımda sallıyorum sakinleşsin diye. inşallah yakında düzene girer. Siz nasıl oyalıyorsunuz gündüzleri bebeklerinizi?

arkadaşlar benim bebeğim de çok düzensiz uyuyordu.şimdi üç aylık oldu uykusu düzene girdi biraz.
sabah 7 de kalkıyo.yatakta biraz oynuyoz falan.
8:30 uyuyo 10:00 uyanıyo
12:00 uyuyo 14:00 gibi uyanıyo
16:30 uyuyo 18:30 uyanıyo
ve en son 21.30 gibi uyuyo.gece iki veya üç defa uyanıp emiyo.bizi düzenimiz böyle.çok uzun uyumuyo ama sık sık uyuyo.sizde durumlar nasıl acaba?

bizimki de
sabah 7de uyanıyo gece 12de uyuyokaydirigubbakcemile3 bu arada 5 dk falan uyuyo bazen hakkını yemeyeyim oğlumun
gece 12de uyuyo 5 de uyanıyo emiyo tekrar uyuyo sabah 7 de uyanıyo...

gerçekten de hakkını yeme bence oğluşun bak 5 dak. uyuomuş ne güzel:roflol:şaka bi yana nasıl dayanıyosun sen bu duruma canım ya.allah kolaylık versin ne diyim.oğluşuna bol uykulu günler canım:ecrin_bebek:

benim kızım tam altı ay boyunca geceleri uyumadı eşimle nöbetleşe bakıyorduk en sonunda doktoru müzik dinletmemi veya fön makinasının sesini dinlet dedi ve evet biraz garip geliyor ama ben çaresizlikten denedim inanın çok faydası oldu allah kolaylık versin

kızlar bebişlerin uykusu düzene girdi mi?bizimki bayaa iyi uyuyor
gece 12-1 gibi yatar sabah 6-7 ye kadar deliksiz uyur.7 de emip tekrar uyur ve 10 da uyanır .sonra gün içinde de aralıklarla 4-5 saat uyur . bazen çok mu uyuyor acaba bu çocuk diye düşünmüyo da değilim ama herkes daha ne istiyosun diyo doktoru bile sen huysuz bi çocuk istiyosun galiba diye dalga geçiyo :)

benim oğlum hala aynı... hatta artık geceleri de uyumuyor... dün dr a götürdüm idrar yolu enfeksiyonu çıktı... meğer oğlumun canı yanıyomuş da ondan uyumuyomuş...benim gibi hiç uyumayan bebeğiniz varsa mutlaka dra götürün....aslında ben daha öncede götürmüştüm... pembe idrar yapıyodu... fazla proteinden dediler...bol bol su ver dediler... ben de vermemiştim... sanırım o enfeksiyona çevirmiş... dikkat edin arkadaşlar...

bedeğm şimdi 3 ay 1 haftalık 2 inci aydan 3 e kadar çok güzel gece uykusu uyudu fakat şimid gece uyanp duruyo bayramda memeleekete ittik düzeni bozuldu hala da girmedi delircem keşke gitmeseydm

bizim bıdık gece 11de başlarız uyutmaya ancak 1 e doğru uykuya dalıyo... mirmirmirmirgece 3.5 4 gibi kalkar...emzirrim uyur :ecrin_bebek:sabah 6 da tekrar yatar 8de uyanır uyutmaya çalışırımkafamçokkarıştı 10 a bazen 11 e kadar deliksiz uyur bide öğlen 3 gibi uyuturum bide akşam 8de uyur 1 rer saat:mymeka: böyle uyku düzenimiz....çok bölüyo uykusunu ama bunada şükür:nazar::nazar::Saruboceq:

Back