- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Kızlar Eylül ayında transferi olacak anne adayları napıyorsunuz nasılsınız süreç nasıl gidiyor?![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun öncelikle bu sefer güzel sonuçların olur inşMerhaba cnm iyiyim çok şükür tatlı bi heyecan içindeyim ben bu ayın 22 sinde regl oldum 24 ünde tedaviye başlandı , daha önce 6 olumsuz gebelik geçmişim olduğu için oluşan embriyolar genetiğe gidecek ve eylüldeki reglimle de transfer olacak nasipseŞimdi günlük 300 gonal f iğne vuruluyorum yarın kontrolüm var . Heyecanlar tabi hat safhada
Senin sürecin nasıl ilerliyor ?
Ben donrulmus transfer olacağım canım kısmetse şimdilik ikinci günüm estrrifem başladım 4 defa bide vitamin seenin nasıl gidiyorKızlar Eylül ayında transferi olacak anne adayları napıyorsunuz nasılsınız süreç nasıl gidiyor?![]()
Rahim kalınlığına kaç dedi canım başlarken bidee ilaç olarak ne başladılar bende korkuyorum ya geçen yıl olumsuzum olmuştu dondurulmuş dan biz de tekrar başladık tedaviye geçen ay inşallah hepimiz guzeel sonuçlar alırızCanım hayırlı olsun öncelikle bu sefer güzel sonuçların olur inş
Ben de şuan transfer için ilaç kullanıyorum pztesi muayane randevum var rahim kalınlığını kontrol edecek doktorum diğer haftada nasipse transfer olacak inş hem çok heyecanlı hem de biraz korkuyorum sonuç ne olur vs diye ama inş Allah hepimizin yüzünü güldürecek hayırlı sonuçlar aldırmayı nasip eder![]()
İyiyim canim heycanliyim senin nasıl gidiyorKızlar Eylül ayında transferi olacak anne adayları napıyorsunuz nasılsınız süreç nasıl gidiyor?![]()
Canım şuanda günde 3 defa cyclo progynova kullanıyorum 1 kere dekort diye bir hap folik asit, pztesi gittiğimde bakalım ne verecek doktorum, benimkisi de dondurulmuş embriyo geçen ay donduruldu bakalım inş güzel sonuçlar olurRahim kalınlığına kaç dedi canım başlarken bidee ilaç olarak ne başladılar bende korkuyorum ya geçen yıl olumsuzum olmuştu dondurulmuş dan biz de tekrar başladık tedaviye geçen ay inşallah hepimiz guzeel sonuçlar alırız![]()
Amin canım inşallah çok sağolCanım hayırlı olsun öncelikle bu sefer güzel sonuçların olur inş
Ben de şuan transfer için ilaç kullanıyorum pztesi muayane randevum var rahim kalınlığını kontrol edecek doktorum diğer haftada nasipse transfer olacak inş hem çok heyecanlı hem de biraz korkuyorum sonuç ne olur vs diye ama inş Allah hepimizin yüzünü güldürecek hayırlı sonuçlar aldırmayı nasip eder![]()
Aminnnnn inşallah bol pozitifli bi topik olsun inşMerhaba benimde 3 Eylül transfer tarihim. Pazartesi kontrolüm var. İnşallah inşallah hepimiz güzel hayırlı haberi alırız![]()
Ay amin inş canımAminnnnn inşallah bol pozitifli bi topik olsun inş![]()
Mrhb inşallah hepimiz için hayırlısı olur Allahım gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı edip nasip eder bende şuan estrofem kullanıyorum nasip olursa pazartesi gidip transfer gününü öğreneceğizKızlar Eylül ayında transferi olacak anne adayları napıyorsunuz nasılsınız süreç nasıl gidiyor?![]()
Mrhb inşallah hepimiz için hayırlısı olur Allahım gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı edip nasip eder bende şuan estrofem kullanıyorum nasip olursa pazartesi gidip transfer gününü öğreneceğiz
bu ilaç piyasada yok deniliyordu.. nasıl buldunuz acaba... triguens mi daha iyi cyclo progynova.... bilginiz varmı acaba.... trisequens bende aşırı şişkinlik yaptı malesefCanım şuanda günde 3 defa cyclo progynova kullanıyorum 1 kere dekort diye bir hap folik asit, pztesi gittiğimde bakalım ne verecek doktorum, benimkisi de dondurulmuş embriyo geçen ay donduruldu bakalım inş güzel sonuçlar olur![]()
Amin inş canımAmin canım inşallah çok sağolAy senin de çok güzel çok heyecanlı az kalmış sonuca
Hadi bana da umut ol inş canım
![]()
bu arada tek embriyo mu çift embriyo transferi mi ? Kaçıncı gün embriyosu ?
Canım hiçbir bilgim yok , ilacı da direk buldum şükür öyle yok falan demedilerbu ilaç piyasada yok deniliyordu.. nasıl buldunuz acaba... triguens mi daha iyi cyclo progynova.... bilginiz varmı acaba.... trisequens bende aşırı şişkinlik yaptı malesef(
İyi o zaman bu süreçte birbirimize destek oluruz inşallahAmin inş ben de pztesi günü öğreneceğim nasipse transfer gününü![]()
Amin inş canımİyi o zaman bu süreçte birbirimize destek oluruz inşallah![]()
Hayırlısı olsun inş kuzum her gün haberdar et mutlaka . Bende bugün kontrole gittim aynı doz gonal f e devam dedi pazartesi günü vurulmam İçin baskılayıcı iğne verdi yumurtalar çatlamasın diye . Salı günü yine kontrol nasipse . E2 değerim de 400 küsürmüş çok iyi dedi doktorum . İçim içime sığmıyorAmin inş canım
5.gün embriyosu tek olacak canım çift istiyorum ama yaştan dolayı izin verilmiyormuş![]()
İnş canım güzel haberler veririmHayırlısı olsun inş kuzum her gün haberdar et mutlaka . Bende bugün kontrole gittim aynı doz gonal f e devam dedi pazartesi günü vurulmam İçin baskılayıcı iğne verdi yumurtalar çatlamasın diye . Salı günü yine kontrol nasipse . E2 değerim de 400 küsürmüş çok iyi dedi doktorum . İçim içime sığmıyor![]()