kızlar selam bende cruise turlarına özeniyorum çok bu yıl sonu evlilik planlarımız var ve havalarda soğuyacağı için Türkiyede kalmak istemiyorum.Daha önce cruise seyahati yapan arkadaşlar yada bu konuda bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum..[/QUOT
yunan adalarında güzel bi tura katılmıştım... gemide bulunduğunuz için yolda geçireceğiniz vakitte gemide olmak, denizi seyretmek (özellikle akşamları en arkada muhteşem bir görüntü oluyor köpüklerden bir yol sizi takip ediyor) güneşlenmek, havuza girmek (ben hiç girmedim:) kesinlikle çok güzel...ayrıca ekstranız az oluyor, yemek saatlerini turlara göre ayarlıyorlar, nispeten diğer turlara göre daha az koşturmaca oluyor (balayı için avantaj)... gelelim dezavantajlarına yunan adalarındaki turlarda gittiğin yerlerde gece kalmıyorsun bu sebeple eğlence zamanı gemiye dönmek zorundasın, yada rötar nedeni ile bir plajı görmen gerekirken akşamüstü oradasın... tabi bunlar bizim turda yaşananlar siz nereye gitmeyi düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben bir daha katılacak olsam bazı yerlerde konaklayanları tercih ederim. buarada bir de dikkatimi çeken orta yaş ve üstü çiftler çok fazla katılıyor...çok uzatmışım ama belki faydam olur diye düşündüm