Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugun ev tasiyacam derken belim agriyodu. acile gitme niyetim vardi. bi kac saat sonra merdivenden inerken 4, 5 basamak kaya kaya dustum. esim tutmasa apartmanin giris kapisina kadar inerdim heralde. tabi belim cok agridi. ev isi bitince esim acile gidelim dedi. gidip kan verdik. en son 5 gun onceki deger baya katlamis. kanama olmadigi icin sorun olmadigini soylediler. uzanip dinlenmem gerekiyomus baya bi. degere cok cok sevindim

allah korusun bebişini cnm

Bence erken olur canım negatif görürsün üzülürsün dört beş gün daha sabret bence bende hamile kalmak istiyorum benimde yarın adet günüm inşallah olmam ama hiç ümidim yok
bi 3 gün daha bekleyim o zaman sonlara doğru sabırsızlanıyor insan. rabbim sana da nasıp etsin hayırlı ve sağlıklı bir evlat amin

bi 3 gün daha bekleyim o zaman sonlara doğru sabırsızlanıyor insan. rabbim sana da nasıp etsin hayırlı ve sağlıklı bir evlat amin
Amin inşallah canım en büyük isteğim o başka istediğim herşeyi unuttum valla aman olmasın ne olacak diyorum artık herşeye evladım olsun istiyorum evet bende sonlara doğru sabredemiyorum ya kırmızı yada negatif görüyorum inşallah sen görmezsin mutlu haberi alırsın canım

Çok dikkat et canım ALLAH korusun seni de bebişini de

Ilginc valla degerin cok guzel masallah kontrolde dr a sorarsin zaten. Insallah benimkide katlar ilk hamileligimde 273 cikmisti ama katlamadi deger dustu biraz endiseliyim acikcasi

Hayirlisi olsun canim insallah arada verdiginizde kendiliginden olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…