- Konu Sahibi Berenimo877
- #1.401
İnşallah canım benim inşallah ALLAH herkese nasip etsin :)Hayırlı uğurlu olsun canım ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim inşallah ALLAH herkese nasip etsin :)Hayırlı uğurlu olsun canım ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Ay maşallah canım ya bence düşük değil normalMushicim 456,3 cikti 5 haftalik satima gore deger duskmu sizce
allah korusun bebişini cnmbugun ev tasiyacam derken belim agriyodu. acile gitme niyetim vardi. bi kac saat sonra merdivenden inerken 4, 5 basamak kaya kaya dustum. esim tutmasa apartmanin giris kapisina kadar inerdim heralde. tabi belim cok agridi. ev isi bitince esim acile gidelim dedi. gidip kan verdik. en son 5 gun onceki deger baya katlamis. kanama olmadigi icin sorun olmadigini soylediler. uzanip dinlenmem gerekiyomus baya bi. degere cok cok sevindim
bi 3 gün daha bekleyim o zaman sonlara doğru sabırsızlanıyor insan. rabbim sana da nasıp etsin hayırlı ve sağlıklı bir evlat aminBence erken olur canım negatif görürsün üzülürsün dört beş gün daha sabret bence bende hamile kalmak istiyorum benimde yarın adet günüm inşallah olmam ama hiç ümidim yok
Amin inşallah canım en büyük isteğim o başka istediğim herşeyi unuttum valla aman olmasın ne olacak diyorum artık herşeye evladım olsun istiyorum evet bende sonlara doğru sabredemiyorum ya kırmızı yada negatif görüyorum inşallah sen görmezsin mutlu haberi alırsın canımbi 3 gün daha bekleyim o zaman sonlara doğru sabırsızlanıyor insan. rabbim sana da nasıp etsin hayırlı ve sağlıklı bir evlat amin
Çok dikkat et canım ALLAH korusun seni de bebişini debugun ev tasiyacam derken belim agriyodu. acile gitme niyetim vardi. bi kac saat sonra merdivenden inerken 4, 5 basamak kaya kaya dustum. esim tutmasa apartmanin giris kapisina kadar inerdim heralde. tabi belim cok agridi. ev isi bitince esim acile gidelim dedi. gidip kan verdik. en son 5 gun onceki deger baya katlamis. kanama olmadigi icin sorun olmadigini soylediler. uzanip dinlenmem gerekiyomus baya bi. degere cok cok sevindim
amin canim. kan degerim 950 cikinca dr endiselenecek bi sey yok dedi. ama o ana kadar icim icimi yedi. cok sukur.allah korusun bebişini cnm
amin canim. cok sagolÇok dikkat et canım ALLAH korusun seni de bebişini de
insallah canim benim. Allah tez vakitte karnina mini minicik bi melek verir insallahDusunceli kizz canim degerinin artmasina cok sevindim darisi benim basima insallah aman dikkat et Rabbim seni ve bebisini korusun canim
cok guzel. kac haftalikmis peki.Amin canim insallah benimkide 456,3 cikti
benimkinde bi ilginclik var. sata gore 4 haftaligim. kan degerime gore 5 mis. haftaya kontrole gidicm. nasil oluyo boyle bi sey anlamadimSata gore 5 haftalik yarin gidicem dr bakalim ne diycek
Hayirlisi olsun canim insallah arada verdiginizde kendiliginden olur.Kızlar ben de bugün kırmızıları gördüm malesefbat 25'iydi. Çok üzüldüm artık biraz ara vermek istiyorum, kendimi hazır hissedince de tüp yaptırmaya karar verdik eşimle.. inşallah burdan sizlerin güzel haberlerini alırız
endiselenme canim. insallah yukselecektir. bebislerimizi dogurdugumuzu da paylasacaz daha. kontrolumde sorcam.Ilginc valla degerin cok guzel masallah kontrolde dr a sorarsin zaten. Insallah benimkide katlar ilk hamileligimde 273 cikmisti ama katlamadi deger dustu biraz endiseliyim acikcasi