- 11 Ağustos 2017
- 1.021
- 850
- 123
- Konu Sahibi Berenimo877
-
- #1.381
Amin canım inşallah sürekli herkese dua ediyorum ALLAH kucaklarımızı boş koymaz hayırlı evlatlar nasip eder diyeAllahim insallah hepimiz hamile kaliriz bu ayda :) cok istiyorum bende :))
sabah uyandığımda her an adet olacakmış gibiydim ama hala gelen giden yok :) 8 gün geçti testte de çıkmıyo.. bi kaç gün daha bekleyip kan veririm sanırım ...regl oldun mu canim. asilama tutar insallah.dualarim hamile kalmak isteyen sen ve diger arkadaslar icin.
acaba kafaya taktığım için mi bu ay bu kadar gecikti diye düşünmeye başladım.. ne zaman düşünmeyeceğim desem daha çok kafaya takıyorum :)Bende aynıyım saat gibidir adetim bu ay şaşırdı negatif kan anlamadım dr gidicem
ALLAHim insaALLAH en hayirli zamanda verir ya kuzum cok sagolasinGöreceksin canım hatta görecez ben buna inanıyorum ama ne zaman onu bilmiyorum
Aynen bende öyleyim kafaya takmıyacam artık dediğim de daha çok takıyorum sonra hamileliğin tüm belirtilerini yaşıyorum ama sonuç negatif oluyor psikolojik olarak vücuduma tüm belirtileri yaşatıyorumacaba kafaya taktığım için mi bu ay bu kadar gecikti diye düşünmeye başladım.. ne zaman düşünmeyeceğim desem daha çok kafaya takıyorum :)
.Aynen bende öyleyim kafaya takmıyacam artık dediğim de daha çok takıyorum sonra hamileliğin tüm belirtilerini yaşıyorum ama sonuç negatif oluyor psikolojik olarak vücuduma tüm belirtileri yaşatıyorum
bu kafaya takmamam olayı nasıl oluyo acaba :) yapabileceğimi hiç sanmıyorumB
.
Bende asiri takiyorum ya ondan da olmuyor tabiki en onemli etken stres kizlar malesef
Cnm ise falan girsen ise yaramazmiki ben dusunuyorum bide evde yanlizim hep aklimda bebek bebek bebekbu kafaya takmamam olayı nasıl oluyo acaba :) yapabileceğimi hiç sanmıyorum
çalışıyorum canım .. sabah yedi akşam yedi evin dışındayım ama aklımdan bi an olsun çıkmıyo kiCnm ise falan girsen ise yaramazmiki ben dusunuyorum bide evde yanlizim hep aklimda bebek bebek bebek
Bence erken olur canım negatif görürsün üzülürsün dört beş gün daha sabret bence bende hamile kalmak istiyorum benimde yarın adet günüm inşallah olmam ama hiç ümidim yokbu ay bende hamie kalmak istiyorum 22. günümdeyim. ellerimde ki mavi damarlar çok belli oldu birden sıcaklıkta basıyor. ovulasyon testiyle çok mu erken olur test yapsam
İnşallah vardır canım mutlu haberi alırsın sendeKızlar bugunude atlatırsam son 4 gün Umatım bebiş vardır
Ay rabbim sağlıllı sıhhatli doğmasını nasip etsn inş peki battan önce test yaptınmı ben yaptım negatif cıktı ama gecikince yapmak gerekiyormus tecrübelerini anlatsana22 Eylül 2017 de hamiş olduğumu öğrendim :)
Hayırlı uğurlu olsun canım ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah22 Eylül 2017 de hamiş olduğumu öğrendim :)
Amin Canım Benim Darısı Sana Olsun İnşallah :) Battan 4 gün önce yaptım ikinci çizgi silikti hemen kan verdim 150.9 cıktı benım bat dha gecmedı 26 sında . 2 aydır klomen+Çatlatma iğnesi kullandım bu ay tuttu :) çatlatma iğnesinden 14 gün sonra 150.9 cıktı hcg Cuma günü de keseyi görmeye gideceğiz :)Ay rabbim sağlıllı sıhhatli doğmasını nasip etsn inş peki battan önce test yaptınmı ben yaptım negatif cıktı ama gecikince yapmak gerekiyormus tecrübelerini anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?