Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
acaba kafaya taktığım için mi bu ay bu kadar gecikti diye düşünmeye başladım.. ne zaman düşünmeyeceğim desem daha çok kafaya takıyorum :)
Aynen bende öyleyim kafaya takmıyacam artık dediğim de daha çok takıyorum sonra hamileliğin tüm belirtilerini yaşıyorum ama sonuç negatif oluyor psikolojik olarak vücuduma tüm belirtileri yaşatıyorum

B
Aynen bende öyleyim kafaya takmıyacam artık dediğim de daha çok takıyorum sonra hamileliğin tüm belirtilerini yaşıyorum ama sonuç negatif oluyor psikolojik olarak vücuduma tüm belirtileri yaşatıyorum
.
Bende asiri takiyorum ya ondan da olmuyor tabiki en onemli etken stres kizlar malesef

Kızlar ben de bugün kırmızıları gördüm malesef :( bat 25'iydi. Çok üzüldüm artık biraz ara vermek istiyorum, kendimi hazır hissedince de tüp yaptırmaya karar verdik eşimle.. inşallah burdan sizlerin güzel haberlerini alırız

bu ay bende hamie kalmak istiyorum 22. günümdeyim. ellerimde ki mavi damarlar çok belli oldu birden sıcaklıkta basıyor. ovulasyon testiyle çok mu erken olur test yapsam

bu ay bende hamie kalmak istiyorum 22. günümdeyim. ellerimde ki mavi damarlar çok belli oldu birden sıcaklıkta basıyor. ovulasyon testiyle çok mu erken olur test yapsam
Bence erken olur canım negatif görürsün üzülürsün dört beş gün daha sabret bence bende hamile kalmak istiyorum benimde yarın adet günüm inşallah olmam ama hiç ümidim yok

Ay rabbim sağlıllı sıhhatli doğmasını nasip etsn inş peki battan önce test yaptınmı ben yaptım negatif cıktı ama gecikince yapmak gerekiyormus tecrübelerini anlatsana
Amin Canım Benim Darısı Sana Olsun İnşallah :) Battan 4 gün önce yaptım ikinci çizgi silikti hemen kan verdim 150.9 cıktı benım bat dha gecmedı 26 sında . 2 aydır klomen+Çatlatma iğnesi kullandım bu ay tuttu :) çatlatma iğnesinden 14 gün sonra 150.9 cıktı hcg Cuma günü de keseyi görmeye gideceğiz :)

Back