Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben gördüm ama hiç kullanmadım o yüzden söylediğin belirti hamilelik belirtileri arasında var ama ilacın yan etkisi olabilir mi bilmiyorum
Teşekkür ederim canim benim iste ben de iki arada kaldim acaba belirti mi yoksa haptan mi diye ama mecbur bekleyip gorcem artik..

İnşallah iyi gelir şifası faydası olur canım
Amin canım inşallah bir sürü kişi inofolic yada metaformin içerikli ilaçlarla hamile kaldığını yazmış ama bazıları da bir işe yaramadığını yazmış ALLAHım bana şifa verir onlarla inşallah

merhaba herkese bata 2 gün var ovulasyon testim çok koyu ama gebelik testim negatif. yumurtlama 12 gün önce oldu. en ufak bir gebelik veya adet belirtim yok. ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ovulasyon testlerim bu dönemlerde nerdeyse tek çizgi çıkardı.
neden hep umutlandırıcı şeyler yaşıyorum bilmiyorum.

Cnm inşallah hamilesindir yoksa koyu çıkmazdı ovu testi Rabbim isteyen herkse nasip etsin evlat

kızlar bu da ovulasyon testimin fotosu.
üstteki dün idrarımı tutmadan yaptığım ovulasyon testi
ortadaki bu sabahın ovulasyon testi

https://i.hizliresim.com/jQ49DJ.jpg

Benim batım 13 Eylüldü. 12 gün gecikti. Eczane testinde negatif çıkıyor. Cuma günü kan tahlili verdim. Pazartesi çıkacak sonuç
Meraktan çatlıyorum

Merhaba kizlar satim 19 agustos dun 2 tane test yaptim sukur pozitifi gordum bugun tekrar yaptim dunkulere gore biraz silikti kan verdim 1 saat sonra sonucunu alicam insallah ama silik olayi moralimi bozdu kimyasal olmasindan endiseliyim Rabbim tez zamanda tum isteyenlerede nasip etsin insallah bu arada testlerimin 3 ude ayni marka

Son düzenleme:
Sonucu aldın mı canım kaç çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…