- 26 Aralık 2015
- 12.261
- 20.164
- 398
- 34
- Konu Sahibi Berenimo877
-
- #1.361
Teşekkür ederim canim benim iste ben de iki arada kaldim acaba belirti mi yoksa haptan mi diye ama mecbur bekleyip gorcem artik..Canım ben gördüm ama hiç kullanmadım o yüzden söylediğin belirti hamilelik belirtileri arasında var ama ilacın yan etkisi olabilir mi bilmiyorum
İnşallah belirtidir canım güzel haberi alırsın beklemek zor bekleyip negatifi görmek çok çok zor çünküTeşekkür ederim canim benim iste ben de iki arada kaldim acaba belirti mi yoksa haptan mi diye ama mecbur bekleyip gorcem artik..
İnşallah iyi gelir şifası faydası olur canımİnofolic combi ve diaformin kullanıyorum canım bu ay başladım doktor pko olduğu için verdi
Amin canım inşallah bir sürü kişi inofolic yada metaformin içerikli ilaçlarla hamile kaldığını yazmış ama bazıları da bir işe yaramadığını yazmış ALLAHım bana şifa verir onlarla inşallahİnşallah iyi gelir şifası faydası olur canım
insallah bekleyisine deger canim.Test yaptim bugun ama yine tertemiz bi tek çizgi adet belirtisidir yok hala.. hayırlısı..
Cnm inşallah hamilesindir yoksa koyu çıkmazdı ovu testi Rabbim isteyen herkse nasip etsin evlatmerhaba herkese bata 2 gün var ovulasyon testim çok koyu ama gebelik testim negatif. yumurtlama 12 gün önce oldu. en ufak bir gebelik veya adet belirtim yok. ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ovulasyon testlerim bu dönemlerde nerdeyse tek çizgi çıkardı.
neden hep umutlandırıcı şeyler yaşıyorum bilmiyorum.
kızlar bu da ovulasyon testimin fotosu.merhaba herkese bata 2 gün var ovulasyon testim çok koyu ama gebelik testim negatif. yumurtlama 12 gün önce oldu. en ufak bir gebelik veya adet belirtim yok. ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ovulasyon testlerim bu dönemlerde nerdeyse tek çizgi çıkardı.
neden hep umutlandırıcı şeyler yaşıyorum bilmiyorum.
Inşallah canım inşallah... bu sabah karın agrisiyla uyandım göğüslerinde de sizi var adetim geliyor sanirim bi an once gelse de aşılama için gitsem bariinsallah bekleyisine deger canim.
Inşallah hamilesinizdir bi kişinin daha güzel haberini alırızkızlar bu da ovulasyon testimin fotosu.
üstteki dün idrarımı tutmadan yaptığım ovulasyon testi
ortadaki bu sabahın ovulasyon testi
https://i.hizliresim.com/jQ49DJ.jpg
kızlar bu da ovulasyon testimin fotosu.
üstteki dün idrarımı tutmadan yaptığım ovulasyon testi
ortadaki bu sabahın ovulasyon testi
https://i.hizliresim.com/jQ49DJ.jpg
Aynen canim ya birgun ben dr pozitifi gorebilecek miyi acaba diye umutla bekliyorumİnşallah belirtidir canım güzel haberi alırsın beklemek zor bekleyip negatifi görmek çok çok zor çünkü
Bende aynıyım saat gibidir adetim bu ay şaşırdı negatif kan anlamadım dr gidicemTest yaptim bugun ama yine tertemiz bi tek çizgi adet belirtisidir yok hala.. hayırlısı..
regl oldun mu canim. asilama tutar insallah.dualarim hamile kalmak isteyen sen ve diger arkadaslar icin.Inşallah canım inşallah... bu sabah karın agrisiyla uyandım göğüslerinde de sizi var adetim geliyor sanirim bi an once gelse de aşılama için gitsem bari
Göreceksin canım hatta görecez ben buna inanıyorum ama ne zaman onu bilmiyorumAynen canim ya birgun ben dr pozitifi gorebilecek miyi acaba diye umutla bekliyorum
Sonucu aldın mı canım kaç çıktıMerhaba kizlar satim 19 agustos dun 2 tane test yaptim sukur pozitifi gordum bugun tekrar yaptim dunkulere gore biraz silikti kan verdim 1 saat sonra sonucunu alicam insallah ama silik olayi moralimi bozdu kimyasal olmasindan endiseliyim Rabbim tez zamanda tum isteyenlerede nasip etsin insallah bu arada testlerimin 3 ude ayni marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?