- 20 Eylül 2017
- 1.117
- 2.385
- 83
- Konu Sahibi Berenimo877
-
- #1.321
Sağlılka bebişini kucağına alırsın inşallahBana ilk 3 ay hep vajinal bakti doktorum. Hatta bir kaza sonrasi hafif kanamamida vajinal ile yakaladi.normalde yoktu bile hemen onlem aldi. Neticede bir dusuk tehtidi vs olmadikca vinsel iliski bile yasak degil hamilelikte ve o ultrason serce parmagin yarisi boyunda incecik bisey. Iliski ile kiyaslanamaz bile muayene :) beni de cok korkuttular vajinal icin 20. Haftadayim bir sikintim yok cok sukur simdilik...
Amin canim umarim sevindirici haberlerde donersin buraya :)Sağlılka bebişini kucağına alırsın inşallah1 saat sonra muayenem var
Çoookkk heyecanlıyım
Bizde korunduk sonrada uğraşıyoruz olsun diye cnm28 oldum kasımda da 2 senelik evli olucaz. Ben hazırım aslinda ama eşim değil. Mecbur korunuyorum o yüzden. Sanki hemen olacakta:/ inşallah hiç kimseyi bekletmeden gelsin
Bizde korunduk sonrada uğraşıyoruz olsun diye cnm
Canım bende hapı 9 ay kullandım vücut dengem şaşmıştı hapı bıraktığım o süre içinde 1 hafta sonra adet oluyordum 2 gün falan sürüyordu. Sonra bıraktım 8 aydır içmiyorum.Ben de uğraşıcam muhtemelen:/ hapim bitti bugün 4.gun hâlâ regl olamadımilaca rağmen regl olamıyorum artık heralde
Muayenem iyi geçtiAmin canim umarim sevindirici haberlerde donersin buraya :)
Canım bende hapı 9 ay kullandım vücut dengem şaşmıştı hapı bıraktığım o süre içinde 1 hafta sonra adet oluyordum 2 gün falan sürüyordu. Sonra bıraktım 8 aydır içmiyorum.
karından mı baktı canım vajinal mi?Muayenem iyi geçti
Bebiş geliyor
Ama kese çok ufak olduğu için göremiyorum dedi.
Haftaya tekrar ultrasona gircem
Karından baktı canımkarından mı baktı canım vajinal mi?
O zaman gorunmemesi cok normal. Haftayada gozukmeyebilir belkiKarından baktı canım
Kaç günde bir adet oluyorsun canımya kizlar ben hala adet olmadim zaten duzensiz ama adet 1 gun gecmisti test yaptm negatif ama bnm mide bulantilarim fln basladi once negatif gorup bikac gun sonra testte pozitif goren varmi aranizda cevap verirseniz cok mutlu olurum
Bence olabilir çünkü o kadar geç oluyorsan geç de yumurtluyorsun demek ki ilk hamileliğini nasıl anlamıştın canım son adetini ne zaman oldun birdecnm benim baya duzensiz bazen 50 bazen 60 gunde bir ama bi dogum yaptm ozamanda duzensizdi acaba gec dollenme fln olabilirmmiki hc blemedim
cnm ben kendimi bildim bileli adetim duzensiz hic boyle heray adet gordugumu bilmem zaten hamileligimide 2,5 aylikken ogrendim mide bulantilari cok olmasa dhada gec ogrencektm son adetimi tarlusalle getirdim 18 agustostu
Ya çok sevindim inşallah kanda da güzel sonuçları alırsınKızlar çift çizgiyi gördüm dua edin kanadada çıksın
valla canim dusununce olmuo diyenlere cok hak verdim ikinci icin kafayi yedim olmuo hic aklimizda yokken oldu baska belirti yasamadim sadece cok tiksinti ozellikle sigara halsizlik bide bulanti istifra ALLAHima bin sukur bi evladim var allahin once olmayana sonra bana bakalim gdicem insallah hastaneye bi kac gune kanda cikar insallah cnmBence test için erken onun için çıkmamış olabilir bende aynen senin gibiyim bir yıldır hamile kalamadım senin ne güzel bir evladın var o iki buçuk ayda başka hiç bir belirtin olmamışmıydı bir de isteyerek mi oldu ilk çocuğun bide kan testi yaptır istersen canım orda net çıkar çünkü mide bulantın başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?