Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlılka bebişini kucağına alırsın inşallah 1 saat sonra muayenem var
Çoookkk heyecanlıyım

Ben de uğraşıcam muhtemelen:/ hapim bitti bugün 4.gun hâlâ regl olamadım ilaca rağmen regl olamıyorum artık heralde
Canım bende hapı 9 ay kullandım vücut dengem şaşmıştı hapı bıraktığım o süre içinde 1 hafta sonra adet oluyordum 2 gün falan sürüyordu. Sonra bıraktım 8 aydır içmiyorum.

Canım bende hapı 9 ay kullandım vücut dengem şaşmıştı hapı bıraktığım o süre içinde 1 hafta sonra adet oluyordum 2 gün falan sürüyordu. Sonra bıraktım 8 aydır içmiyorum.

Yaaa normal yani bu öyle mi. Çok üzüldüm kaç gündür artık regl bile olamıyorum diye. 1 buçuk seneden fazla oldu içiyorum ilaç. Rrhl günüm ağrısı oldu tamam olcam dedim ama o ağrı da yok şu an sadece sağ yumurtaligim arada ağrıyor ve sürekli bir bel agrım var ama belli bi noktada yeri hiç değişmiyor.

ya kizlar ben hala adet olmadim zaten duzensiz ama adet 1 gun gecmisti test yaptm negatif ama bnm mide bulantilarim fln basladi once negatif gorup bikac gun sonra testte pozitif goren varmi aranizda cevap verirseniz cok mutlu olurum

ya kizlar ben hala adet olmadim zaten duzensiz ama adet 1 gun gecmisti test yaptm negatif ama bnm mide bulantilarim fln basladi once negatif gorup bikac gun sonra testte pozitif goren varmi aranizda cevap verirseniz cok mutlu olurum
Kaç günde bir adet oluyorsun canım

cnm benim baya duzensiz bazen 50 bazen 60 gunde bir ama bi dogum yaptm ozamanda duzensizdi acaba gec dollenme fln olabilirmmiki hc blemedim

cnm benim baya duzensiz bazen 50 bazen 60 gunde bir ama bi dogum yaptm ozamanda duzensizdi acaba gec dollenme fln olabilirmmiki hc blemedim
Bence olabilir çünkü o kadar geç oluyorsan geç de yumurtluyorsun demek ki ilk hamileliğini nasıl anlamıştın canım son adetini ne zaman oldun birde

cnm ben kendimi bildim bileli adetim duzensiz hic boyle heray adet gordugumu bilmem zaten hamileligimide 2,5 aylikken ogrendim mide bulantilari cok olmasa dhada gec ogrencektm son adetimi tarlusalle getirdim 18 agustostu

cnm ben kendimi bildim bileli adetim duzensiz hic boyle heray adet gordugumu bilmem zaten hamileligimide 2,5 aylikken ogrendim mide bulantilari cok olmasa dhada gec ogrencektm son adetimi tarlusalle getirdim 18 agustostu

Bence test için erken onun için çıkmamış olabilir bende aynen senin gibiyim bir yıldır hamile kalamadım senin ne güzel bir evladın var o iki buçuk ayda başka hiç bir belirtin olmamışmıydı bir de isteyerek mi oldu ilk çocuğun bide kan testi yaptır istersen canım orda net çıkar çünkü mide bulantın başlamış

valla canim dusununce olmuo diyenlere cok hak verdim ikinci icin kafayi yedim olmuo hic aklimizda yokken oldu baska belirti yasamadim sadece cok tiksinti ozellikle sigara halsizlik bide bulanti istifra ALLAHima bin sukur bi evladim var allahin once olmayana sonra bana bakalim gdicem insallah hastaneye bi kac gune kanda cikar insallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…