Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar, size regl ağrısı ve yerleşme arasındaki en net farkı söyleyeyim; en azindan bende böyle belki her kadında böyledir.

8 ay bebek denemesi yaptığım için tüm vücudumu tanıdım artık. Regl olacağım zaman tam orta kısım ağrıyor. Göbek deliğinden 5 cm aşağısı. Ağrı önce orada başlayıp yavaş yavaş aşağı kayıyor ve sonra regl oluyorum. ( yani reglin geldiği yer işte :)

Fakat 2 kez hamile(kimyasal) kaldigimda ağrı sağ ve soldaydı hiç ortaya kaymadı. Yerini antabilmisimdir umarım.

Herkeste böyle demiyorum ama bende aynen boyle oluyor. Belki buna dikkat ederek anlayabilirsiniz regli mi yoksa yerleşme mi diye.

Inşallah Eylül ayı hepinize bebiş getirir :dua::KK74:
Çok güzel anlatmışsın ;)
Çok doğru bir tespit, bende de bu şekilde oluyor :)

14 ay bekleyince ister istemez stress oluyor malesef :KK43: inşallah daha fazla bekletmezler bizleri

Üfff :( 8 ayda bile deliye dönmüştüm ben. Sonra 2.kimyasali görünce korktum aynı acıyı yaşamaktan ve korunmaya başladım. Psikolojim çok kötüydü. Her gün test alıp yapmalar, eski usül testler denemeler.. Zor bi dönemdi. Allah yardımcın olsun kalbine göre versin inşallah

Üfff :KK43: 8 ayda bile deliye dönmüştüm ben. Sonra 2.kimyasali görünce korktum aynı acıyı yaşamaktan ve korunmaya başladım. Psikolojim çok kötüydü. Her gün test alıp yapmalar, eski usül testler denemeler.. Zor bi dönemdi. Allah yardımcın olsun kalbine göre versin inşallah
seni o kadar iyi anlıyorum ki..benden sonra denemeye başlayan bütün arkadaşlarım doğurdular bile..ben de bu aydan sonra 1-2 ay korunmayı düşünüyorum bu düşünceler kafamdan gitsin diye.. bizde hiçbir problem de yok saat gibi işliyo herşey:) ama kısmet işte, olmazsa Ocak Şubat gibi tüp yapacağım yaşım 33 insan buna da kafayı takıyor..

seni o kadar iyi anlıyorum ki..benden sonra denemeye başlayan bütün arkadaşlarım doğurdular bile..ben de bu aydan sonra 1-2 ay korunmayı düşünüyorum bu düşünceler kafamdan gitsin diye.. bizde hiçbir problem de yok saat gibi işliyo herşey:) ama kısmet işte, olmazsa Ocak Şubat gibi tüp yapacağım yaşım 33 insan buna da kafayı takıyor..

Bi arkadaşım 1 sene denedi olmadı, doktoru gel aşılama yapalım demiş. Kız da " çok yoruldum 3 ay dinlenmek istiyorum psikolojim kötü " demiş. Kafasından atmış nede olsa hamile kalamıyorum diye ve o ay hamile kaldı. En iyi burdan anladım, stres hamile kalmaya engel. Inşallah gerek kalmaz da kendiliğinden gelir bebeğin.

Ben de hapı bırakmak istiyorum aslında ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin:(

Bi arkadaşım 1 sene denedi olmadı, doktoru gel aşılama yapalım demiş. Kız da " çok yoruldum 3 ay dinlenmek istiyorum psikolojim kötü " demiş. Kafasından atmış nede olsa hamile kalamıyorum diye ve o ay hamile kaldı. En iyi burdan anladım, stres hamile kalmaya engel. Inşallah gerek kalmaz da kendiliğinden gelir bebeğin.

Ben de hapı bırakmak istiyorum aslında ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin:KK43:
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun.. yaşın gençse biraz daha kafanı boşaltabilirsin gezin tozun, istediğin zamanda hemencecik gelsin bebişin

İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun.. yaşın gençse biraz daha kafanı boşaltabilirsin gezin tozun, istediğin zamanda hemencecik gelsin bebişin

28 oldum kasımda da 2 senelik evli olucaz. Ben hazırım aslinda ama eşim değil. Mecbur korunuyorum o yüzden. Sanki hemen olacakta:/ inşallah hiç kimseyi bekletmeden gelsin:dua:

Ben batı geçtikten sonra yaptırdığım için bana çok yüksek geldi benim değerim o yüzden merak ettim canım kese için ne zaman çağırdı doktorun
kese icin onumuzdeki hafta ortalarinda cagirdi. carsamba test yaptirmistim. iki gun sonra testi tekrar etmemi eger degerim iki kati civarina cikmissa saglikli bi gebelik oldugunu ama su an kese icin erken oldugunu soyledi.

kese icin onumuzdeki hafta ortalarinda cagirdi. carsamba test yaptirmistim. iki gun sonra testi tekrar etmemi eger degerim iki kati civarina cikmissa saglikli bi gebelik oldugunu ama su an kese icin erken oldugunu soyledi.

İnşallah kese görünür canım ;)
Ben de gidicem doktora kese için.
B-hcg değerlerim iyi görünüyor. Çok heyecanlıyım :spor:

insallah tatlim. ben de cok heyecanliyim. sen kac haftaliksin. ne zaman gidicksin

Ben bugun gidicem doktora.
Çarşamba günü hcg 960,5 ti.
Tahminimce 4-5 haftalıktır diye düşünüyorum.
Acaba sadece karından ultrasonla mı bakıyorlar?
Başka türlü bişey yapacaklarsa yaptırmam :D

Ben bugun gidicem doktora.
Çarşamba günü hcg 960,5 ti.
Tahminimce 4-5 haftalıktır diye düşünüyorum.
Acaba sadece karından ultrasonla mı bakıyorlar?
Başka türlü bişey yapacaklarsa yaptırmam :KK70:
ben de hic bilgi sahibi degilim. baska bi sey bende yaptirmam sanirim:olamaz: benimki 2 ya da 3 haftalik

ben de hic bilgi sahibi degilim. baska bi sey bende yaptirmam sanirim:olamaz: benimki 2 ya da 3 haftalik

Birkaç doktor arkadaşla konuştum da, vajinal ultrason ilk aylarda daha iyi olur diyorlar.
Ayrıca nemesis nemesis arkadaş da aynı şeyi söyledi.
Galiba bizi korkutup kandırmışlar bu zamana kadar vajinal ultrason dan.
Bugün 13:10 a randevu aldım.
O kese görünecekkkk :D
Görünmese de bir sorun olup olmadığı anlaşılacak
Umarımm hiçbir sorun yoktuurrrr :KK66:
Bebişimmm hadi annen ve baban seni bekliyor :KK200: :spor:

:olamaz:
Birkaç doktor arkadaşla konuştum da, vajinal ultrason ilk aylarda daha iyi olur diyorlar.
O kese görünecekkkk :KK70:
ama ama utaniyorum ben

O kese görünecekkkk :KK70:
Bana ilk 3 ay hep vajinal bakti doktorum. Hatta bir kaza sonrasi hafif kanamamida vajinal ile yakaladi.normalde yoktu bile hemen onlem aldi. Neticede bir dusuk tehtidi vs olmadikca vinsel iliski bile yasak degil hamilelikte ve o ultrason serce parmagin yarisi boyunda incecik bisey. Iliski ile kiyaslanamaz bile muayene :) beni de cok korkuttular vajinal icin 20. Haftadayim bir sikintim yok cok sukur simdilik...

Back