Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah :) rabbim isteyen herkese nasip etsin
sizin kaç gün geçmişti idrar testinden önce?? birde belirti varmıydı?

amin insallah. benimki gecikmedi canim. gecikmeden once ogrendim. 5 gun once yaptigim testteki silik cizgiden suphelendim.3 gun once tekrar test yaptim. cizgi belirginlesmisti. dun kan testi yaptim. degerim yuksek cikti. normalde yarin regl olmam lazimdi. ama muhtemelen olmayacam

belirtileri tamamen regl olma ile iliskilendirmistim.3 gun boyunca agzimda metalimsi tatvardi. sonra gecti. goguslerde hassasiyet ve siskinlik vardi. bi de 5 gunden beri sol kasigimda ara ara batma. ki hala devam ediyo. hafif bel agrisi bunlardi

belirtileri tamamen regl olma ile iliskilendirmistim.3 gun boyunca agzimda metalimsi tatvardi. sonra gecti. goguslerde hassasiyet ve siskinlik vardi. bi de 5 gunden beri sol kasigimda ara ara batma. ki hala devam ediyo. hafif bel agrisi bunlardi
işte bunların hiç biri yok bende :) o yüzden yapamıyorum test.. ben bişekilde alıştım ama eşime bu ayda olmadı demek daha zor geliyo

Kan testi yüksek çıktı yazmışsın canım ne kadar çıktı bide hangi gününde yaptırdın kan testini rabbim kavuşturmayı nasip etsin sağ salim olmayanlarada hayırlı bi şekilde nasip etsin amin

bugün muayene oldum . yumurtalarım büyümüş henüz çatlamamış çatlatma iğnesi vuruldum biraz önce geldim. Ne zaman çatlar sizce ?

Kizlar, size regl ağrısı ve yerleşme arasındaki en net farkı söyleyeyim; en azindan bende böyle belki her kadında böyledir.

8 ay bebek denemesi yaptığım için tüm vücudumu tanıdım artık. Regl olacağım zaman tam orta kısım ağrıyor. Göbek deliğinden 5 cm aşağısı. Ağrı önce orada başlayıp yavaş yavaş aşağı kayıyor ve sonra regl oluyorum. ( yani reglin geldiği yer işte :)

Fakat 2 kez hamile(kimyasal) kaldigimda ağrı sağ ve soldaydı hiç ortaya kaymadı. Yerini antabilmisimdir umarım.

Herkeste böyle demiyorum ama bende aynen boyle oluyor. Belki buna dikkat ederek anlayabilirsiniz regli mi yoksa yerleşme mi diye.

Inşallah Eylül ayı hepinize bebiş getirir

İşte ben de tam bu farkı arıyordum :) çok güzel anlatmışsın.. benim de her seferinde dediğin gibi ortada ağrım oluyor ve regl oluyorum. bata 3-4 günüm var belki 10 gündür karnım ağrıyor ve genelde sol taraf, ama son 4 gündür ortada da baya ağrı var umudum tükeniyor o yüzden zaten dün ovulasyon testi yaptım silik çizgı çıktı kesin hastalanıcam

Stres yapma dicem ama biliyorum bebiş isterken mümkün olmuyor o. Inşallah bekletmeden gelir bebeğin, üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…