- 11 Ağustos 2017
- 1.021
- 850
- 123
- Konu Sahibi Berenimo877
-
- #1.261
Yok denemedim canım doktor diaformin diye bir insülin ilacı ile inofolic combi diye bir ilaç verdi üç ay kullan bu üç ay içerisinde hamile kalmazsan başka bir ilaca başlıyacaz dedi onları kullanmaya başlayalı bir ay olacak ayın 23 ünde eğer hamile kalamazsam o kürlere başlayacamBence herşey bir vesiledir benim gözümde canım inşallah doğal kürlere inancım hep yüksekti sonuçta her bitki her şey bi mucize benim gözümde soğan kürü ve incir kürü denedinmi canım
Hadi hakkında hayırlısı canım inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur bebişine kavuşursunYok denemedim canım doktor diaformin diye bir insülin ilacı ile inofolic combi diye bir ilaç verdi üç ay kullan bu üç ay içerisinde hamile kalmazsan başka bir ilaca başlıyacaz dedi onları kullanmaya başlayalı bir ay olacak ayın 23 ünde eğer hamile kalamazsam o kürlere başlayacam
Sağolasın canım inşallah isteyen herkes hayırlısıyla kavuşurHadi hakkında hayırlısı canım inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur bebişine kavuşursun
Çok tşk ederim inş oyledir hala olmadım daha iki güne olmazsam daha olmam sabah test alicam yapicam :)Insallah hamilesinizdircok gecmis olsun bu arada basiniz sagolsun..
Canım o belli olmaz ne şekilde hamile kalanlar var öyle dusunmeAz once doktorumla telefonda konustum ultrasound sonuclarim gelmis miyomum ve kistim varmiskucukler takip edecez amaliyat simdilik gerekli degil dedi ama cook moralim bozuldu. Dogal yolla hamile kalamayacakmisim gibi geliyor
Canım o belli olmaz ne şekilde hamile kalanlar var öyle dusunmeAz once doktorumla telefonda konustum ultrasound sonuclarim gelmis miyomum ve kistim varmiskucukler takip edecez amaliyat simdilik gerekli degil dedi ama cook moralim bozuldu. Dogal yolla hamile kalamayacakmisim gibi geliyor
Bende yirmi altı ağustos 21 inde hasta olmam lazım bi hafta öne atiyi bendede26 agustosta olmustum en son bide ondan 2 hafta once olmustum 26 agistostan bugune 25. Gunde falanim heralde
Son adet tarihin neydiHamile değilim canım deniyoruz bu ay inşallah hamile olduğumu düşünüyorum tüm belirtiler var ama erken gebelik testi alıp yapmaya korkuyorum bat 23'ü zaten 2 gün kaldı. Ben yeni öğrendim yüksek olduğunu hiç ilaçta kullanmadım bakalım ne olacak.
Çok tşk ederim inş oyledir hala olmadım daha iki güne olmazsam daha olmam sabah test alicam yapicam :)[/QU guzel haberleriini bekliyorumbende onumuzdeki ay sogan kurunu demeye karar verdim..
28 ağustostu ama malesef bu sabah adet oldum.Son adet tarihin neydi
Bndé öle oldum cnm bu ay çok belirtim vardi ama olmadı dün adet oldum çok ağrılı oluyorm bakalım dr a gidip takip olcam insallah bu ay gelir bebisim.inşallah herkes bu ay hamile kalirKızlar eylül ayında hala batı olanlar hayırlısıyla hamile olduğunuzu öğrenirsiniz inşallah. Malesef ben adet oldum tüm belirtiler olmasına rağmen. Pazartesiden itibaren yerleşme kanaması gibi kanamam vardı çok çok az gelen kahvelikler. Bu sabah uyandığımda kırmızı kan iç çamaşırımı doldurmuştu. Artık ekime kaldı.
Benimde çok ağrılıydı sabah dayanamadım ağrı kesici içtim şuan hiç ağrım kalmadı. Sen ne için gideceksin doktora.Bndé öle oldum cnm bu ay çok belirtim vardi ama olmadı dün adet oldum çok ağrılı oluyorm bakalım dr a gidip takip olcam insallah bu ay gelir bebisim.inşallah herkes bu ay hamile kalir
yeni öğrendiniz sanırım hamileliğinizi:) hayırlı olsun , sağlıkla kucağınıza alın inşallahhaberimi aldim. darisi isteyen herkesin basina
3 gun once idrar testinde dun ise kan testinde ogrenmis oldum canim. insallah. tesekkur ederimyeni öğrendiniz sanırım hamileliğinizi:) hayırlı olsun , sağlıkla kucağınıza alın inşallah
test yaptin mi peki.inşallah ekim ayında mutlu sona ulaşırsınız.. benim bat 18 eylüldü hala gelen yok, belirti yok, hamilelikte yok
anliyorum canim. insallah bu ay sende bize katilirsineşime söz verdim en az bir hafta bekleyeceğim diye, aslında belirti olmadığı için ve artık tek çizgiyi görmekten çok yorulduğum için yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?