Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence herşey bir vesiledir benim gözümde canım inşallah doğal kürlere inancım hep yüksekti sonuçta her bitki her şey bi mucize benim gözümde soğan kürü ve incir kürü denedinmi canım
Yok denemedim canım doktor diaformin diye bir insülin ilacı ile inofolic combi diye bir ilaç verdi üç ay kullan bu üç ay içerisinde hamile kalmazsan başka bir ilaca başlıyacaz dedi onları kullanmaya başlayalı bir ay olacak ayın 23 ünde eğer hamile kalamazsam o kürlere başlayacam

Yok denemedim canım doktor diaformin diye bir insülin ilacı ile inofolic combi diye bir ilaç verdi üç ay kullan bu üç ay içerisinde hamile kalmazsan başka bir ilaca başlıyacaz dedi onları kullanmaya başlayalı bir ay olacak ayın 23 ünde eğer hamile kalamazsam o kürlere başlayacam
Hadi hakkında hayırlısı canım inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur bebişine kavuşursun

Az once doktorumla telefonda konustum ultrasound sonuclarim gelmis miyomum ve kistim varmis :KK43: kucukler takip edecez amaliyat simdilik gerekli degil dedi ama cook moralim bozuldu. Dogal yolla hamile kalamayacakmisim gibi geliyor :KK43:
Canım o belli olmaz ne şekilde hamile kalanlar var öyle dusunme

Kızlar eylül ayında hala batı olanlar hayırlısıyla hamile olduğunuzu öğrenirsiniz inşallah. Malesef ben adet oldum tüm belirtiler olmasına rağmen. Pazartesiden itibaren yerleşme kanaması gibi kanamam vardı çok çok az gelen kahvelikler. Bu sabah uyandığımda kırmızı kan iç çamaşırımı doldurmuştu. Artık ekime kaldı.

Kızlar eylül ayında hala batı olanlar hayırlısıyla hamile olduğunuzu öğrenirsiniz inşallah. Malesef ben adet oldum tüm belirtiler olmasına rağmen. Pazartesiden itibaren yerleşme kanaması gibi kanamam vardı çok çok az gelen kahvelikler. Bu sabah uyandığımda kırmızı kan iç çamaşırımı doldurmuştu. Artık ekime kaldı.
Bndé öle oldum cnm bu ay çok belirtim vardi ama olmadı dün adet oldum çok ağrılı oluyorm bakalım dr a gidip takip olcam insallah bu ay gelir bebisim.inşallah herkes bu ay hamile kalir

Bndé öle oldum cnm bu ay çok belirtim vardi ama olmadı dün adet oldum çok ağrılı oluyorm bakalım dr a gidip takip olcam insallah bu ay gelir bebisim.inşallah herkes bu ay hamile kalir
Benimde çok ağrılıydı sabah dayanamadım ağrı kesici içtim şuan hiç ağrım kalmadı. Sen ne için gideceksin doktora.

eşime söz verdim en az bir hafta bekleyeceğim diye, aslında belirti olmadığı için ve artık tek çizgiyi görmekten çok yorulduğum için yapmadım. :(

Back