Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya çok sevindim çok şükür kaç haftalık hamilesin yani
5 haftalık daha çok yeni haftaya falan keseyi görürüz dedi doktorum süt buharı işe yarımış çünki değerime göre regli biter bitmez hamile kalmışım regli biter bitmezde 3 gün süt buharı yaptım vesile oldu hepsi bana rabbimde nasip etti şükür

Canım ben 1 yıl 1 aylık evliyim 9 ay vajinusmus illetiyle upraştım yani ilişki yaşayamadım daha sonra yendim çok şükür kendim sonra yendiğimden beri hiç korunmadım çok istedim ilk ay troid hastası olduğumu öğrendim daha sonra devam ettim denemeye eşimin amcası tabi bizi 1 yıldır çocuğumuz olmuyo biliyo kayınvalideme gelin süt kaynatsın otursun demiş ilk inanmadım yapmadım bi dahaki ay yapmaktan bişey kaybetmem dedim ve yaptığım ay şükürler olsun hamile kaldım tabi ekstra soğan kürü ve keçiboynuzu kürüde uyguladım.

Canım aldım kan sonucumu 3 bin küsür çıkmış allahıma binlerce kez şükürler olsun çok sağol dünkü motivasyonun için :KK49:

tebrik ederim Allah sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etisn inş.
Süt buharını detaylı anlatabilrimisinizzz size zahmet

:KK200:Canım
tebrik ederim Allah sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etisn inş.
Süt buharını detaylı anlatabilrimisinizzz size zahmet
canım heryerde farklı yazıyo ama benim eşimin amcasının dediği gibi yaptım ve sonucuma göre sütü yaptığım zaman kalmışım süt buharı 2 kutu sütü yani 2 kilo ben hazır aldığım için 2 kutu oluyodu 2 kutu sütü tencerede kaynattım daha sonra onu banyo kovam vardı benim kullanmadığım ona döküyosunuz üzerinize kalın uzun hırka yada battaniye sarıyosunuz ayağınıza çorap falan sıcak olcaksınız buhar çıkmayacak dışarı üzerine oturuyosunuz sütün üzerine çömelerek o buhar oraya denk gelicek sonra kendinizi soğutmadan yatağa girip ilişkide bulunuyosun sadece 3 gün zor değil bebek için değerbence şifa olsun inşallah hepinize

:KK200:Canım

canım heryerde farklı yazıyo ama benim eşimin amcasının dediği gibi yaptım ve sonucuma göre sütü yaptığım zaman kalmışım süt buharı 2 kutu sütü yani 2 kilo ben hazır aldığım için 2 kutu oluyodu 2 kutu sütü tencerede kaynattım daha sonra onu banyo kovam vardı benim kullanmadığım ona döküyosunuz üzerinize kalın uzun hırka yada battaniye sarıyosunuz ayağınıza çorap falan sıcak olcaksınız buhar çıkmayacak dışarı üzerine oturuyosunuz sütün üzerine çömelerek o buhar oraya denk gelicek sonra kendinizi soğutmadan yatağa girip ilişkide bulunuyosun sadece 3 gün zor değil bebek için değerbence şifa olsun inşallah hepinize
hıms çok teşekkürler. ozaman yumurtlama günlerinemi denk getirmek lazım canım. mutlaka sonuç bildireceğim

hıms çok teşekkürler. ozaman yumurtlama günlerinemi denk getirmek lazım canım. mutlaka sonuç bildireceğim
Hayır regli biter bitmez başlıyosun 3 gün üst üste mesela ben bi hafta geciktim değerim 3 bin küsür çıkmış yani hemen süt zamanında hamile kalmışım anlayacağın yumurtlama falan boş yabi canım çünkü 5 haftalık hamile görünüyorum ben ovülasyon testi kullandım hiç bişe olmadı.

5 haftalık daha çok yeni haftaya falan keseyi görürüz dedi doktorum süt buharı işe yarımış çünki değerime göre regli biter bitmez hamile kalmışım regli biter bitmezde 3 gün süt buharı yaptım vesile oldu hepsi bana rabbimde nasip etti şükür
Çok şükür canım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına Almayı da nasip eder rabbim bende yapıyım ama benim hem tiroit bozuk hem pko var biraz zor yani

Çok şükür canım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına Almayı da nasip eder rabbim bende yapıyım ama benim hem tiroit bozuk hem pko var biraz zor yani
Bende troid hastasıyım canım düzene gitmişti ama malesef gebelikten sanırım tekrar yükselmiş yarın gidicem inşallah doktora senin kaç tsh valla rabbim nasip ettikten sonra olur inşallah denemekten bişey kaybetmezsin

Bende troid hastasıyım canım düzene gitmişti ama malesef gebelikten sanırım tekrar yükselmiş yarın gidicem inşallah doktora senin kaç tsh valla rabbim nasip ettikten sonra olur inşallah denemekten bişey kaybetmezsin
Tsh kaç çıktı canım senin benimki 4.65 ve endokrinologa gidecem inşallah.

Bende troid hastasıyım canım düzene gitmişti ama malesef gebelikten sanırım tekrar yükselmiş yarın gidicem inşallah doktora senin kaç tsh valla rabbim nasip ettikten sonra olur inşallah denemekten bişey kaybetmezsin[/QUOTE
Çok sağol canım Tsh 0.0 çıkmıştı Sonra doktor ilacı düşürdü 5.10 çıktı şimdi tekrar yükseltti iki hafta Sonra ölçtürecem bir düzene girmedi sürekli değişiyor evet gebelikte yükseliyor diyorlar herşeyi denemeyi düşünüyorum olana kadar bakalım ALLAH büyüktür

Tsh kaç çıktı canım senin benimki 4.65 ve endokrinologa gidecem inşallah.
Canım 4.44 gibi bi değer dedi doktor telefon da dedi ben genel ceraaha ölçtürüyodum hep geçen Ay 2 çıkmıştı ne güzel sanırım hamilelikte ilaçlar az kalıyo biraz arttıcakalr ilacımı benim fikrim sen yenimi fark ettin daha önce troid için kullandığın bi ilaç yokmuydu geçmiş olsun bu arada hamilemisin

Canım 4.44 gibi bi değer dedi doktor telefon da dedi ben genel ceraaha ölçtürüyodum hep geçen Ay 2 çıkmıştı ne güzel sanırım hamilelikte ilaçlar az kalıyo biraz arttıcakalr ilacımı benim fikrim sen yenimi fark ettin daha önce troid için kullandığın bi ilaç yokmuydu geçmiş olsun bu arada hamilemisin
Hamile değilim canım deniyoruz bu ay inşallah hamile olduğumu düşünüyorum tüm belirtiler var ama erken gebelik testi alıp yapmaya korkuyorum bat 23'ü zaten 2 gün kaldı. Ben yeni öğrendim yüksek olduğunu hiç ilaçta kullanmadım bakalım ne olacak.

Çok sağol canım Tsh 0.0 çıkmıştı Sonra doktor ilacı düşürdü 5.10 çıktı şimdi tekrar yükseltti iki hafta Sonra ölçtürecem bir düzene girmedi sürekli değişiyor evet gebelikte yükseliyor diyorlar herşeyi denemeyi düşünüyorum olana kadar bakalım ALLAH büyüktür

Hamile değilim canım deniyoruz bu ay inşallah hamile olduğumu düşünüyorum tüm belirtiler var ama erken gebelik testi alıp yapmaya korkuyorum bat 23'ü zaten 2 gün kaldı. Ben yeni öğrendim yüksek olduğunu hiç ilaçta kullanmadım bakalım ne olacak.
İnşallah senden de güzel haberleri alırız

benim bugün 12.gün yumurtlarım 19-20 mm olmuş. ne zaman çatlar acaba ? Yarın öğlen çatlatma iğnesi vurduracağım. Yarından önce çatlar mı?

İlaç verirler canım aksatma onu tsh hamileliğe engel hamileyken de iyi değil benim düştüktün sonra hamile kal demişti doktorum düştü sonra gebelik düşün dedi benim ilk ölçtürdüğümde 3 dü sonra 4 oldu sonra 7 ye falan çıktı ilaçla tekrar 2 ye düştü yükselmemesi için ilaç içmek şart canım inşallah hamilesindir bu arada canım hakkında hayırlısı test yapma bekle erken gebelik testleri para tuzağı bence

Bence herşey bir vesiledir benim gözümde canım inşallah doğal kürlere inancım hep yüksekti sonuçta her bitki her şey bi mucize benim gözümde soğan kürü ve incir kürü denedinmi canım

Back