Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dayanamadim gittim kan testi yaptirdim 5.0 cikti maalesef dedi hemsire yanlis cikmis olamaz mi
Canım 5 olduğuna bakma yoksa 0.1 cıkıyor bazılarının refansı 1.2 olabiliyor bence 1 kac gün sonra tekrar yaptır. Benim 0.100 cıkmıştı hemşire senin değerin yükselcek demişti ve yükseldi. Ama sonuç hüsrandı kimyasal gebelik yaşadım. İnşallah yükselir senin

Eki Görüntüle 2046477 Testim bu arkadaşlar resmen strese girdim. Kafayı yicem testte pozitif çıkmasıyla bitmiyomuş
Bayağı belirgin bence hamilesin darısı bebiş isteyen bizlerin başına inşallah hayırlı olsun inşallah kan sonucunu da alır rahatlarsın sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Ah canım bende çok zor kavuştum bu ay kürlerle hamile kaldım eğer kanda çıkarsa hamileysem yani.

Bize de anlat neler yaptın bide kaç ağdır deniyorsun bende pko var bide haşimato hastasıyım bir yıldır deniyoruz olmuyor
Canım ben 1 yıl 1 aylık evliyim 9 ay vajinusmus illetiyle upraştım yani ilişki yaşayamadım daha sonra yendim çok şükür kendim sonra yendiğimden beri hiç korunmadım çok istedim ilk ay troid hastası olduğumu öğrendim daha sonra devam ettim denemeye eşimin amcası tabi bizi 1 yıldır çocuğumuz olmuyo biliyo kayınvalideme gelin süt kaynatsın otursun demiş ilk inanmadım yapmadım bi dahaki ay yapmaktan bişey kaybetmem dedim ve yaptığım ay şükürler olsun hamile kaldım tabi ekstra soğan kürü ve keçiboynuzu kürüde uyguladım.

Süt kaynatsın otursun ne demek nasıl oluyor

Insallah canim cok sagol sanada cok gecmis olsun insallah sende bi an once saglikli bi sekilde kucagna alirsn bebegini

Bende bir yıl bir aylık evliyim geçen sene 19 ağustos da evlendik ilk iki ay istemedik Sonra hep denedik olmadı
Canım süt buharı internette var bi kaç yerde ama detaylı değil sana sabah uzun uzun özelden yazarım. Keçi boynuzu kürüyle soğan kürünğ biliyosunuzdur zaten aynı benim eşimin sperm sayısı zaten çok iyidi 138 milyondu ama bn şansa bırakmamak için hepsini denedim hangisi işe yaradı bilmem hepsi bi vesile oldu bana ama bu süt yararlı bişeymiş tüp tıkanıklarında bile işe yarayan bir kürmüş

Çok teşekkür ederim canım araştırıyım bende deneyim hepsini bakalım bana da vesile olacak mı

Birde canım sende hangi belirtiler vardı kusura bakma çok soru soruyorum merak ediyorum

Birde canım sende hangi belirtiler vardı kusura bakma çok soru soruyorum merak ediyorum
Estağfurullah canım hiç bir belirtim yoktu testide eşimin ısrarıyla yapmıştım 6 gün gecikmem vardı önceki ayda böyle olmuştu olurum diye bekledim olmadım en son bi alayım dedim yaptım anında 2 çiZgi çıktı zaten tek belirtim ben fark etmedim annem ve k.validem fark etmiş çok yemek yiyodum ama aşırı ölürcesine yiyodum doymuyodum bide adet sancısı çekmedim hiç bu kadar kafamdan çıkarmıştım zaten bu ay ama rabbim ol diyince oluyomuş süt buharı inşallah sanada vesile olur dua et banada kan tahlilim de güzel çıksın

İnşallah kan tahlilin de çok güzel çıkar sağlıklı sıhhatli bir şekilde hamilelik geçirip bebişini kucağına alırsın tekrar hayırlı uğurlu olsun inşallah

İnşallah kan tahlilin de çok güzel çıkar sağlıklı sıhhatli bir şekilde hamilelik geçirip bebişini kucağına alırsın tekrar hayırlı uğurlu olsun inşallah
Canım aldım kan sonucumu 3 bin küsür çıkmış allahıma binlerce kez şükürler olsun çok sağol dünkü motivasyonun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…