Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan testinin yanlış çıkma olasılığı yok
2 gün sonra tekrar test yap bence
2 gun sonra ne degisirki kan testi kesin sonuc veriyorsa eger 5.0 degeri yukselebilir mi yani o mu demek yoksa tamamenmi yok demek onu anlamadim 3 haftalik gebeliklerde deger 5.0 cikiyomus diye biliyorum ama anlamdim kafam karisti iyice

Kan testinin yanlış çıkma olasılığı yok
2 gün sonra tekrar test yap bence
2 gun sonra ne degisirki kan testi kesin sonuc veriyorsa eger 5.0 degeri yukselebilir mi yani o mu demek yoksa tamamenmi yok demek onu anlamadim 3 haftalik gebeliklerde deger 5.0 cikiyomus diye biliyorum ama anlamdim kafam karisti iyice

Sonuç kağıdını verdiler mi size o kağıtta aralık kaç yazıyor bazı hastanelerde 0-5 bazı hastanelerde 0-10 aralığı kullanılıyor eğer 0-5 aralığı yazıyorsa 3 haftalık hamilesin 2 gün Sonra artar bu değer tekrar test yaptırıp bakmak gerekiyor sınırda çıktığı için hemşire öyle demiştir

değer 5 ten fazla çıkması lazım. kan testi ovuslasyondan ongün geçikince doğru sonuç verir. 14. günü yumurtlama olmuşsa 24. günü çıkar kesin.

Sonuc kagidini aldim 5,0 yaziyor sadece ve hemsire kagidi verirken malesef dedi o kadar yani 2 gum daha gecikirse tekrar test yaptirmalimiyim

değer 5 ten fazla çıkması lazım. kan testi ovuslasyondan ongün geçikince doğru sonuç verir. 14. günü yumurtlama olmuşsa 24. günü çıkar kesin.
Yani 2 gun daha gecikirse tekrar yaptirmalimiyim umut varmi 5.0 ne anlama grliyo anlamdim bazi yerlerde 3 haftalik gebelik oldugunu soyluyo bazilarinda negatif diyo

5 sınır değil mi, kaç gün var batına?
dun veya bugun adet olmam gerekiyordu zaten 15 20 gunde bir adet olmaya basladim evlendigimden beri evlenmeden once boyle degildi 4 aylik evliyim bu sefer gecikti o yuzdn kan testi yaptirdim ama tekrar yaptirmalimiyim acaba 2 3 gun sonra

Sonuc kagidini aldim 5,0 yaziyor sadece ve hemsire kagidi verirken malesef dedi o kadar yani 2 gum daha gecikirse tekrar test yaptirmalimiyim
Bence yaptırmalısın çünkü benim arkadaşım adet günü gidip yaptırmıştı 4.8 çıkmıştı 3 haftalık hamileymiş doktor değilsin yine de iki gün Sonra tekrar gel demişti değeri birden arttı ve üç buçuk haftalık hamilesin dedi şimdi yedi aylık bir cimcime kızı var

Yaaa allah bagislasin hadi insallah umutlanmaya basladim tekrar cok morelm bozulmustu ins olmamda gider tekrar test yaptrrm

Birde <5.0 yazmıyor demi direk 5.0 yazıyor

dun veya bugun adet olmam gerekiyordu zaten 15 20 gunde bir adet olmaya basladim evlendigimden beri evlenmeden once boyle degildi 4 aylik evliyim bu sefer gecikti o yuzdn kan testi yaptirdim ama tekrar yaptirmalimiyim acaba 2 3 gun sonra

Ya valla bilemedim ki. Bir kere kasik agrim vardı çok fazla, regl günüm de geçmişti 1 gün, doktorum beta yaptır gel dedi ve sonucum bildigin sıfır çıkmıştı da o yüzden fazla geldi bana. Sen yine de bir kaç gün bekle, regl olmazsan tekrarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…