- Konu Sahibi Berenimo877
-
- #1.181
2 gun sonra ne degisirki kan testi kesin sonuc veriyorsa eger 5.0 degeri yukselebilir mi yani o mu demek yoksa tamamenmi yok demek onu anlamadim 3 haftalik gebeliklerde deger 5.0 cikiyomus diye biliyorum ama anlamdim kafam karisti iyiceKan testinin yanlış çıkma olasılığı yok
2 gün sonra tekrar test yap bence
2 gun sonra ne degisirki kan testi kesin sonuc veriyorsa eger 5.0 degeri yukselebilir mi yani o mu demek yoksa tamamenmi yok demek onu anlamadim 3 haftalik gebeliklerde deger 5.0 cikiyomus diye biliyorum ama anlamdim kafam karisti iyiceKan testinin yanlış çıkma olasılığı yok
2 gün sonra tekrar test yap bence
Insallah..üzülme inşallah bir daha kı aya
Sonuç kağıdını verdiler mi size o kağıtta aralık kaç yazıyor bazı hastanelerde 0-5 bazı hastanelerde 0-10 aralığı kullanılıyor eğer 0-5 aralığı yazıyorsa 3 haftalık hamilesin 2 gün Sonra artar bu değer tekrar test yaptırıp bakmak gerekiyor sınırda çıktığı için hemşire öyle demiştir2 gun sonra ne degisirki kan testi kesin sonuc veriyorsa eger 5.0 degeri yukselebilir mi yani o mu demek yoksa tamamenmi yok demek onu anlamadim 3 haftalik gebeliklerde deger 5.0 cikiyomus diye biliyorum ama anlamdim kafam karisti iyice
değer 5 ten fazla çıkması lazım. kan testi ovuslasyondan ongün geçikince doğru sonuç verir. 14. günü yumurtlama olmuşsa 24. günü çıkar kesin.2 gun sonra ne degisirki kan testi kesin sonuc veriyorsa eger 5.0 degeri yukselebilir mi yani o mu demek yoksa tamamenmi yok demek onu anlamadim 3 haftalik gebeliklerde deger 5.0 cikiyomus diye biliyorum ama anlamdim kafam karisti iyice
Sonuc kagidini aldim 5,0 yaziyor sadece ve hemsire kagidi verirken malesef dedi o kadar yani 2 gum daha gecikirse tekrar test yaptirmalimiyimSonuç kağıdını verdiler mi size o kağıtta aralık kaç yazıyor bazı hastanelerde 0-5 bazı hastanelerde 0-10 aralığı kullanılıyor eğer 0-5 aralığı yazıyorsa 3 haftalık hamilesin 2 gün Sonra artar bu değer tekrar test yaptırıp bakmak gerekiyor sınırda çıktığı için hemşire öyle demiştir
Dayanamadim gittim kan testi yaptirdim 5.0 cikti maalesef dedi hemsire yanlis cikmis olamaz mi
Yani 2 gun daha gecikirse tekrar yaptirmalimiyim umut varmi 5.0 ne anlama grliyo anlamdim bazi yerlerde 3 haftalik gebelik oldugunu soyluyo bazilarinda negatif diyodeğer 5 ten fazla çıkması lazım. kan testi ovuslasyondan ongün geçikince doğru sonuç verir. 14. günü yumurtlama olmuşsa 24. günü çıkar kesin.
dun veya bugun adet olmam gerekiyordu zaten 15 20 gunde bir adet olmaya basladim evlendigimden beri evlenmeden once boyle degildi 4 aylik evliyim bu sefer gecikti o yuzdn kan testi yaptirdim ama tekrar yaptirmalimiyim acaba 2 3 gun sonra5 sınır değil mi, kaç gün var batına?
Bence yaptırmalısın çünkü benim arkadaşım adet günü gidip yaptırmıştı 4.8 çıkmıştı 3 haftalık hamileymiş doktor değilsin yine de iki gün Sonra tekrar gel demişti değeri birden arttı ve üç buçuk haftalık hamilesin dedi şimdi yedi aylık bir cimcime kızı varSonuc kagidini aldim 5,0 yaziyor sadece ve hemsire kagidi verirken malesef dedi o kadar yani 2 gum daha gecikirse tekrar test yaptirmalimiyim
Yaaa allah bagislasin hadi insallah umutlanmaya basladim tekrar cok morelm bozulmustu ins olmamda gider tekrar test yaptrrmBence yaptırmalısın çünkü benim arkadaşım adet günü gidip yaptırmıştı 4.8 çıkmıştı 3 haftalık hamileymiş doktor değilsin yine de iki gün Sonra tekrar gel demişti değeri birden arttı ve üç buçuk haftalık hamilesin dedi şimdi yedi aylık bir cimcime kızı var
Birde <5.0 yazmıyor demi direk 5.0 yazıyorBence yaptırmalısın çünkü benim arkadaşım adet günü gidip yaptırmıştı 4.8 çıkmıştı 3 haftalık hamileymiş doktor değilsin yine de iki gün Sonra tekrar gel demişti değeri birden arttı ve üç buçuk haftalık hamilesin dedi şimdi yedi aylık bir cimcime kızı var
İnşallah güzel sonuçlar alırsın sonucu bize de söyle olur muYaaa allah bagislasin hadi insallah umutlanmaya basladim tekrar cok morelm bozulmustu ins olmamda gider tekrar test yaptrrm
Hic duramamki yazarim hemen :)İnşallah güzel sonuçlar alırsın sonucu bize de söyle olur mu
<5.0 yaziyor ne demek yani?Birde <5.0 yazmıyor demi direk 5.0 yazıyor
dun veya bugun adet olmam gerekiyordu zaten 15 20 gunde bir adet olmaya basladim evlendigimden beri evlenmeden once boyle degildi 4 aylik evliyim bu sefer gecikti o yuzdn kan testi yaptirdim ama tekrar yaptirmalimiyim acaba 2 3 gun sonra
<5.0 yaziyor ne demek yani?Birde <5.0 yazmıyor demi direk 5.0 yazıyor
Evet beklicem 1 2 gun daha bakalim kismetYa valla bilemedim ki. Bir kere kasik agrim vardı çok fazla, regl günüm de geçmişti 1 gün, doktorum beta yaptır gel dedi ve sonucum bildigin sıfır çıkmıştı da o yüzden fazla geldi bana. Sen yine de bir kaç gün bekle, regl olmazsan tekrarla.
5 ten küçük bir değer demek yani senin sonucun beş değil beşten küçük herhangi bir değer olabilir demek ama sen iki Sonra tekrar yaptır tam sonuç o zaman çıkar<5.0 yaziyor ne demek yani?
Oyle yapicam tesekkur ederim5 ten küçük bir değer demek yani senin sonucun beş değil beşten küçük herhangi bir değer olabilir demek ama sen iki Sonra tekrar yaptır tam sonuç o zaman çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?