- Konu Sahibi Berenimo877
-
- #1.141
Agzin bal yesin sagol canmnormalde düzenli adet görüyorsan ve bugünde olman gerekiyorsa olmadın yarın çıkar bence sabah sıvı birşey almadan ilk idrarınla yap inş hamilesindit. eğer için rahat etmiyorsa 5 gün bekle sen bilirsin cnm
canım üzülme benimde vardı ve düzensiz adet olmama neden oluyordu düşün 55. günlere kadar bekliyordum hep aha galiba hamileyim felan derken halbu ki yen'i yumurtlama oluyormuş. ilaç takviyesiyle geçiyor kafaya takma. bir de kesinlikle folie kullan eczaneden al o çok iyi geliyor hiçbir zararı yok hatta doktor kendısı vermesı kazım hamilelik 3 ay öncesi en güzeli başlamak .Az once doktorumla telefonda konustum ultrasound sonuclarim gelmis miyomum ve kistim varmiskucukler takip edecez amaliyat simdilik gerekli degil dedi ama cook moralim bozuldu. Dogal yolla hamile kalamayacakmisim gibi geliyor
Folik asit kullaniyorum canim nerdeyse bir yil oldu cocuk dusunmeye baslayinca kendim almistim. Hem kist hemde miyom varmis ikiside sol tarafta hamileligi engellememesi gerekir kucuk dedi ama engelliyo bence kac aydir tik yokcanım üzülme benimde vardı ve düzensiz adet olmama neden oluyordu düşün 55. günlere kadar bekliyordum hep aha galiba hamileyim felan derken halbu ki yen'i yumurtlama oluyormuş. ilaç takviyesiyle geçiyor kafaya takma. bir de kesinlikle folie kullan eczaneden al o çok iyi geliyor hiçbir zararı yok hatta doktor kendısı vermesı kazım hamilelik 3 ay öncesi en güzeli başlamak .
bana da doktor engellemez demişti ama bana agnus castus diye bir hap verdi ben almanya da yaşıyorum bilmiyorum bundan veriyorlar mı türkıye de çoook iyiydi o hap benim adetimi düzene soktu sonra oğlum oldu. küçüklermiş seninkiler de onlar ilaç takvıyesiyle geçer merak etmeFolik asit kullaniyorum canim nerdeyse bir yil oldu cocuk dusunmeye baslayinca kendim almistim. Hem kist hemde miyom varmis ikiside sol tarafta hamileligi engellememesi gerekir kucuk dedi ama engelliyo bence kac aydir tik yoksanada cok gecmis olsun..
Çok teşekkür ederimburası kocaman bir ailecnm her zaman yardımcı olduğumuz yere kadar birbirimize destek oluruz inşallah.
Albus castus hayıt otunun ilacı doğal güzel bir ilaç nasıl kullandın acaba bende başlasam mı pko içinbana da doktor engellemez demişti ama bana agnus castus diye bir hap verdi ben almanya da yaşıyorum bilmiyorum bundan veriyorlar mı türkıye de çoook iyiydi o hap benim adetimi düzene soktu sonra oğlum oldu. küçüklermiş seninkiler de onlar ilaç takvıyesiyle geçer merak etme
benimki şişenin içinde hap şeklindeydi hergün sabah aç karnına alıyordum doktor gün içinde al demişti bende çabuk etki ersin diye aç karnına yutuyordum cnmAlbus castus hayıt otunun ilacı doğal güzel bir ilaç nasıl kullandın acaba bende başlasam mı pko için
Bu ay hamile kalamazsam önümüzdeki ay kullanıyım ben de canım çok teşekkür ederimbenimki şişenin içinde hap şeklindeydi hergün sabah aç karnına alıyordum doktor gün içinde al demişti bende çabuk etki ersin diye aç karnına yutuyordum cnm
Ovulasyon testi hiç kullanmadım ben ama teyzemin kızı bu yöntemle hamile kaldığını anlamıştı bence hamilesin ama erken gebelik testi yap emin olmak için yada kan verebilme şansın var kanda baktır en kesin çözüm sonucu da bize bildir olur muKızlar bata 3 gün var dün ovülasyon testi yaptım 2.cizgi silikdi bugun tekrar yaptım düne göre daha koyu silikti daha belirgindi. Bana yardımcı olurmusunuz var mıdır gebelik boşuna heveslenmek istemiyorum
Canım iki çizgisinde aynı koyulukta olması gerekmiş zaten ikinci çizgi hep cıkıyo eğer aynı koyuluştaysa yarın gebelik testi yap varsa silikte olsa çıkarKızlar bata 3 gün var dün ovülasyon testi yaptım 2.cizgi silikdi bugun tekrar yaptım düne göre daha koyu silikti daha belirgindi. Bana yardımcı olurmusunuz var mıdır gebelik boşuna heveslenmek istemiyorum
inş kalırsın aminnnnnBu ay hamile kalamazsam önümüzdeki ay kullanıyım ben de canım çok teşekkür ederim
sonucunuz ne oldu?Ben regl oldum dedim ama sabah kahverengi akıntı geldı reglım öyle başlar normalde . Ama hala gelen giden yok. Kahve rengi akıntıyla kaldı öyle
varmı bi gelişme sizde ?? ben sanki sabah mide bulantısıyla uyandım. ama psikolojikmiş gibi geliyo. test yapmaya korkuyorum..kizlar benimde bat bugun halsizlik bas donmesi akintim cok ama cok korkuyorum negatifi gorcem die offff 21ne randevu aldim bakalim ne cikicak
Kizlar yardim edin ya evleneli 4 ay oldu evlendigimden beri adetim duzensiz 15 20 gunde bir bazen dahada kisa araliklarla adet oluyorum bu ay cocuk calismalarina basladik ilk defa ondan once geri cekilme yontemiyle korunuyorduk en son 25 agustosta adet oldum hala adet olmadim ve adet belirtileride hissetmiyorum gebelik testi yaptim ama sonuc negatifgecen gun dr.a gittim idrar yollarmda enfeksiyon var diye reglmin duzensiz oldugunu soyledim onemli bisey yok temiz rahim ve yumurtaliklarin dedi hamile degilsem ve bi sorun yoksa neden boyle oldu anlamadm hamile kalamamaktanda korkmaya basladim
bence telaş yapmak için daha çok erken.. tabiki önceden tedbir almak gerekiyor ama korkmanız için erken gibi geldi bana.. bir yıl dolmadan detaylı kontrol yapmıyolar zaten..
sanırım bebek çalışmalarına başlayan çoğu kadında yaşanıyo bu gecikmeler.. psikolojimiz, bedenimiz bize oyun oynuyo. b
Önceden düzenlimiydi adetlerinKorkmak icin erken olabilir haklisin ama benim evlendigimden beri adet duzensozligim var hic boyle degildim strese falan bagladim ama gebe kalmama engel olur mu ondan korkuyorum normalde 15 20 gunde bir adet olmaya basladim ve cok uzun suruyordu bu sefer baya gecikti hamilede degilim bayada umitlenmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?