Eylül anneleri

Laves67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2019
9
23
3
40
Dün doktora gittim cinsiyet için 12 hafta 5 günlük daha doktor baktı ilk başta yarimmsaatt kadar göstermedi sonra ne olduysa açtı bak dedi ki dümdüz dedii kız bu dedii acaba dogrumu dur arkadaşlar çok merak ediyorum tabi ilk başta sağlıklı olsun

Hayırlı olsun. Bana da 11+4 de büyük ihtimal kız dedi ayrıntılı ultrason zamanı daha net olur. Bu dönemlerde yanılmalar oluyor. Arkadaşıma 12 hafta da kız gibi gözüküyor demisti 17 de erkek dediler daha sonra ayrıntılı da erkek dediler. Sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalim :)

Mrb canim benimde 12+5 de kiz dedi 2 hafta sonra kesinlesecek bakalim hayirlisi😊

Merhaba ben 12 +6 günlük hamileyim doktor cinsiyetine atmasyon yapmak istemiyorum 16 haftada net belli olur dedi bakalm. Sağlık sıhhat hayırlı evlat versin Rabbim hepimize

Kizlar bene 16 haftalik gebeyim.4 gun once kanamam oldu.evde yatiyorum.benim de ikinci kizim olacak sanirim.12 ve15.haftada kiz denildi degismez sanirim

Kizlar bene 16 haftalik gebeyim.4 gun once kanamam oldu.evde yatiyorum.benim de ikinci kizim olacak sanirim.12 ve15.haftada kiz denildi degismez sanirim
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun🙏 ben de 26. Haftaya girdim. Haftaya kontrol var. Bana da doktor 13 ve 16da erkek dedi hatta pipisini gördük. Ama 19. Haftada tıp fakültesinde ayrıntılıda kız dedi Dr. Şaşırdık epey ama nasip. O günden beri baktırmadım ultrasona. Haftaya tekrar sorucam.

Back
X