Eylül anneleri yardımınıza ihtiyacım var......

senef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
218
1
kızlar bende eylül annesiyim bebeğim 3. ayını bitirdi sütüm az yani gündüz emiyor gece yetmediğinden mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorum ama bebeğim mamaları hiç sevmiyor denemediğim mama kalmadı aptamil,bebelac,sma.. hepsi ama hiç birini kabul etmiyor açlıktan ağlıyor ama yok emmiyor kafayı yemeye az kaldı ne yapabilirim bu arada benimde sütümün artması için yapmadğım şey kalmadı ama nafile olmayınca olmuyor. bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim

canım öncelikle kendini rahatlatmaya çalış. Sütünün artacağını düşün. Bebeğine yeteceğini düşün. Olabildiğince sakin olmaya çalış. Uykuna dikkat et. Emzirdikten sonra pompan varsa sağ, süt gelsin ya da gelmesin hem emzir hemde sağ bir süre sonra faydasını görürsün inş. görenler oldu.
Biliyorsundur elbet ama bana meyvesuyu ve domatese benzeyen hurma işe yaradı. Su içtim bol bol ama sütte fark olmadı ama meyve suyu arttırdı.ıçinde bulunan şekerden dolayı galiba. Benim bebeğimde sütümün az olduğu dönemde mama almak istemedi. Uyurken vermeye çalış biberonu belki alır emer. ınşallah yardımım olmuştur.

mamayımı sevmio biberenomu acaba kaşıkla denedinmi belki biberon almıo da olabilir mamayı uyurken verdim bende dr.brownun biberonunu kullanıyorum anne memesi gibi farkı anlamıo sma gold kullanıyorum onu daha çok sevdi.. hiç birini yediremessen eski usül dene gece de bir kere mamanı kendin yap ver o tok tutarken seninde sütaşlar dolar tahinhelvesı ve kompostolar işe yaramıştı bende ama en önemlisi beynınin sütüm var sinyalini göndermesi umarım faydası olur

once kendın stres yapma yetıyo benım sutum dıye dusun agzından kesmık gelıyomu peynır gıbı eger o gelıyosa sutun yetıyo anlamında ozaman aglama sebebı baskadır..dr un yetmıyo sutun dedımı..sutun yetıyosa mamayı oyuzden almıyodur gogus bos gıbı oluyo gergınlık olmuyo eskısı gıbı zaten ama o emdıkce gelıyo..bendende tavsıye bolsu ve dut kurusu bır costuruyo sutu yapmadan ınanmazdım hergun kucuk bır kase yıyorum baska bıseye gerek yok..

canım benimde sütüm gitti ve ne yaptıysam nafile...
bebeğğim de biberonu kabul etmiyodu... seninki de sevmediğindeden değil biberonu tutamıyodur...
biz kauçuk emzikle alıştırdık..
dene istersen....
ama alışınca silikona geç... kauçuk iyi değil diyorlar...
sütün içinde tahin helvası ve bozayı dene...
ben de foşur foşur yapmıştyı ama benim bedenim hemen bağışıklık mı ne kazıanıyor bir fayda eden sonra etmiyor...

mılumıl pıyasdakı en tatlı mama onu deneyebılırsın ....ınsallah bol sutlu gunler...

dr larım söledigi tek şey var sütün artması için oda bol su ve saglıklı gıda sütün kalitesini arttırmak için..allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…