C
cadi52
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cadi52
-
merhaba ben 8. haftanın içine girdim bugun.7+1 im. Pazartesi doktora gittim benim bebişimin boyu 8mm imiş. Normal yani sanırım. Ama insan korkuyor. Rabbim hepimizin bebeğimizi kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin.
merhaba arkadaşlar bu bölüme herkes kaç haftalık hamiş olduğunu ve yanınada tahmini bebişlerin doğum tarihini yazalım ona göre herkes bebişinin gelişimini felan kontrol eder boyunu kalp atışını felan
bilen annişlerde bebişlerinin boylarınıda yazarsa sevinirim.
ben bugün doktora gittim ve tam 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim boyuda 6mm miş çok küçük değilmi ama doktor normal dedi.bidahaki hafta yine gidip gelişimini öğreniceğim acaba küçükmü aklım şimdi onda kaldı konu hakkında bilgisi olan varmı yoksa benmi takıntı yapıyorum bide ben bebişin kalp atışını gördüm ama doktor bana dinletmedi sizin doktorlarınız dinlettimi çok merak ediyorum şimdiden cevaplarınızı bekliyorum hamişler
bebeklerinize iyi bakın onları üzmeyin aman stresten uzak durun ALLAH herkesin bebişini eline sağ salim almayı nasip etsin aminnnnnnnnn
canım ben de 6+4 te gittim ve boyuna 6.9 mm dedi.normal olduğunu 8. haftada gelişiminin çok daha hızlı olacağını söyledi.endişe etme bence.bugün 7+3 olduk.doktorumuz tam tarih vermedi ama eylülün 20 si gibi gelecek galiba meleğim.
Merhaba siteye bugün üye oldum bende nasip olursa eylülün 20 sinde bebişimi kucağıma alacağım bu ayın 20 sinde kontrol testlerim var ve ben çok korkuyorum sanki kötü birşey olacak ve bebeğimi kaybedecekmişim gibi sanıyor panik oluyorum aranızda benle aynı durumda olanlar varmı lütfen benle duygularınızı paylaşın kendimi çok mutsuz huzursuz hissediyorum
9 haftalığım 11mm normal mi acaba
ayyy niye panik yapıyosuun cnm niye kötü bişey olsunn..Allah seni ve bebegini korusun insallah,hiiç endişe etme.hepimiz insallah sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alıcaz yerimseniben bende bulantılarım gectigi zaman paniklemiştim bebegim öldümü diye :bbo: ama gayet yersizmişş . hiic canını sıkma senn
herkese merhaba.bugün sitede ilk günüm,eşim çok beğenip beni de üye yapmış.benim de bebeğim bugün tam 3 ay 1 haftalık.Bugünü görebildiğime şükrediyorum çünkü AFL hastalığım varmış yani damar basıncı.hergün iğne vurunuyorum ve bu böyle sürecek ta ki doğuma kadar.Sizlerden de aynı rahatsızlığı olanlar var mı? a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?