Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Eylül anneleri bebeği dönmeyen varmı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

beten

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2008
119
2
96
Kastamonu
mrh. arkadaşlar allah nasip ederse eylül annesi olcam normal doğum istiyordum ama benim kız makat gelişi duruyor daha dönmez heralde bilgisi olan varmı.doktor sezeryan gibi dedi.sezeryanı geçtimde makat duruşundasezeryanda zor olurmu korkuyorum bişey olcak diye.bide bebeğin dönmemesi bebekde bi problem olduğunu gösterirmi.vallla kafayı yyecem bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.şiimdiden teşekküredrim.

canım valla benım kız sureklı donuyo tekmeler bı asagıda oluyo bı kaburgalarımda aramızda cok az gun var senınkı azmı dönuyo.. bence bı kac takla daha atar gibi geliyoo senınkı :kedi:

öncelikle; bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim cnm..
arkadaşın da dediği gibi normal doğum gününe kadar daha çook döner..hatta doğum anında dahi dönen bebekler oluyor demşti dr.um bana..ama riske atmamak iiçin sezeryan öneriliyor tabii...ayrıca bebeğin makat geliş olması sezeryanı herhangi bi şekilde etkilemez..için rahat olsun..hayırlı doğumlar :)

teşekkür edrim cvplarınız için.inşallah bir problem olmadan alırım kucağıma.bebeğin dönmemesi bebekle ilgili bi sıkıntı mı var acaba diye kafama takldı ondan netde okuyuca insan çıldırıyorya.hayırlısı diyelim.

benimkide dönmedi muhtemelen sezaryan dönmemesi için nette neler yazıyorki

yüzde doksan bi problem yokdur ama yüzde onunda bebekden kaynaklanan anomaliler sebebiyle dönmemiş olabilir diyor ne anomalisi ise yazmıyor bişey.dönenlere göre daha fazla anomali görüüyormuş oda canımı sıktı bilgisi olan varsa diye soruyum dedim.

allah korusun içini temiz tut inanırmısın bende gebelik başında guatr çıktı neler okudum onunla ilgili korktum ama sonra düşündüm ki pozitif olursam birşey olmaz öylede oldu kendilişğinden geçti değerlerim normale döndü

canım bencede her okuduğunu kafana takma.elbette insan hamilelikte çok kaygılı oluyor ama içini ferah tut.bir cok bebek makat gelişi seklinde doğuyor sezeryanla.sen pozitif olmaya calış.bebişinide üzme karnında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…