Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Amin canım inşallahikiz olup olmadığı daha belli değil çarşamba belli olacak inşallah. Yaşım 27inşallah pozitif olur senin de

Ben de üç ay devam edecem zaten beni bir hafta sonra çağırdı siz de kendi doktorunuzdan bir hafta sonraya randevu alın bence
Canım zeki bey kontrol e gittin mi nasıl durumun kaç haftalık çıktı kese. Ben perşembe gitmiştim 4+6 keseye göre. Transfere göre hesabımda 6+0 di. Karından bakıldı bana. Senin le 1 gün vardı aramızda yanlış hatırlamıyorsam seni merak ettim

Benim dış gebelikmiş salı günü ultrasonla bakılacak inşallah ilaçla falan düşer iç kanamam olmaz inşallah bana dua et. Artık bebekten vazgeçtim kendime düştüm ben senin için çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin

Inşallah canım

Canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Rabbim işini kolaylaştırsın inşallah çok geçmeden bebeğine kavuşursun

Benim 8.hafta hala estrofem kullanıyorum. Her gittiğimde soruyorum dr. Devam diyor. Her doktorun uygulaması farkli oluyor bakalim hayırlısı hepimiz için.
Bende tüm ilaçlar a devam ediyorum başka hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Benim estrofem, oksapar, progestan kapsül, progestan iğne.

Bende tüm ilaçlar a devam ediyorum başka hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Benim estrofem, oksapar, progestan kapsül, progestan iğne.
Günde 3 adet estrofem, sabah 2 akşam 2 progestan fitil vajinal olarak. Kanamam olduğu icin coraspirini kullanmıyorum. Haftada bir proluton iğne bu igneyide 3 haftadir kullaniyirum kanamam olduğu için

Günde 3 adet estrofem, sabah 2 akşam 2 progestan fitil vajinal olarak. Kanamam olduğu icin coraspirini kullanmıyorum. Haftada bir proluton iğne bu igneyide 3 haftadir kullaniyirum kanamam olduğu için
Bende önceki gebeliğimde haftalık proluton kullanıyorum lekelenmem oluyordu. Şimdi sadece tedbir amaçlı bu kadar ilaç çok zor ama katlanmak zorundayım 3 aya kadar progestan lar devam edecek gibi görünüyor bari iğneyi kesseydi

Benim 8.hafta hala estrofem kullanıyorum. Her gittiğimde soruyorum dr. Devam diyor. Her doktorun uygulaması farkli oluyor bakalim hayırlısı hepimiz için.
Ben de devam ediyorum kalp atışını duyduğunda bırak dedi doktorum. Ptesi randevumuz var duyarsak inşallah kurtulcam bu ilaçtan. 12. Haftada da progestanı bırakacakmışım onu her doktor aynı söylüyor galiba

Plesanta olusunca progesteron hormonunu salgılamaya başlıyor. O zmana kadar sabretcez bebeklerimiz bizimle olsun ❤

Benim dr ısrarla estrofeme devam diyor çok ilginç bircok kisi erkenden bırakmış. Pazartesi kontrole gideceğim tekrar sorayim

Kızlar merhaba, zor bir süreç atlattım ancak yazabiliyorum. 6+1 de kalp atışı almıştık. 8+1 de Çarşamba günü kontrole gittiğimde kalp atımı durmuştu malesef. Kromozomal olduğunu ve bu haftalarda çok sık görülen bir şey olduğunu söyledi doktorum. Kürtaj denendi ancak transfer öncesinde var olan minik bir miyomun hamilelik hormonuyla biraz büyüyüp rahim ağzına doğru ilerlemiş olması nedeniyle rahime zarar vermemek için yapmaktan vazgeçtiler. Hastaneden özel olarak temin edilen bir ilaçla evde düşürdüm. (Patlayacakmış gibi Korkunç bir alt karın basıncı, kimse yaşamasın umarım. Mini doğum sancısı diyorlarmış buna, olur da diğer transferde doğuma kadar ilerlersek kimse bana normal doğum yaptırtamaz artık ) önümüzdeki 1 hafta daha rahim içinin temizlenmesi için bir ilaç daha kullanacağım. kesin kimyasalla başlayan süreç malesef 8. Haftada kalp atımının durmasıyla sonuçlandı. Umuyorum her biriniz miniklerinizi kucaklarınıza sağlıkla alırsınız. Sağlıkla kalın.

Ya canım çok üzüldüm inan , ama hakkında hayırlısı olsun inşallah .

Çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm. O kadar direnmişken böyle bırakıp gitmesi olmadı miniğin. Siz güçlüsünüz ama inşallah bunu atlatıp umud etmeye devam edin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. Herşeyden önce anne sağlığı. İyice bi toparlanman lazım sağlığına beslenmene dikkat et umarım çabuk toparlarsın tekrar geçmiş olsun canım benim

Canım çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun en kısa zaman da sağlıklı hayırlı Bi evladın olur inşallah

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…