- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Cok tesekkur ederimOyyyy kuzum ne güzel anlatmışsın duam serinle de olacak çok teşekkür ederim Rabblm senin yüzünü güldürsün bu son tüp bebek olsun ve tutsun ardından gelenler doğaldan olsun insallah yürekten diliyorum mutlu haberini duymayı çok isterim buraki kardeşlerimin ellerine sağlık canım benim çok tatlısın sen Rqbbim muradını versin insallah
Benim 2 yıl öncesine ait vardı hsg tekrar istedi dr. Çektirdim bir sıkıntı yok dedi. İnşallah hayırlısıyla aksilik olmazKuzum 1,5 yıl önce çekildim her şey normal çıktı tüpler acıktı tekrar çekilecek miyim doktor ister mi tekrar acaba
Evet anlıyorum seni şuan benim hissettiğimi hissediyorsun benim sanki bebeğim hiç olamayacak gibi geliyor umudum Allah’tan var ama benim olmayacak gibi his geliyor o kadar negatiften sonra ondan belkide insallah yanılırız insallahCok tesekkur ederimhepimiz ayni seyleri yasiyoruz tabi ki yardimci olucaz. O kadar imkansiz geliyor ki artik bana olmasi. Cok ama cok tesekkur ederim hayirlisiyla olsun her sey ♥
İnsallah gönlünce olur dilerim kuzum sizleri o kadar iyi anlıyorum ki yasamayan bilmezmiş güzel haberlerini bekliyoruzBenim 2 yıl öncesine ait vardı hsg tekrar istedi dr. Çektirdim bir sıkıntı yok dedi. İnşallah hayırlısıyla aksilik olmaz
Ayyy insallah benden de istemez eşim geldi aklıma sen öyle anlatınca varikosel ameliyatı oldu kışın sormuşlar ameliyathanede abi tümden mi uyuyalım yarı mı diye o da tümden uyutun gitsin demiş erkenden de kalkınca uyumak istemişBenden istememişti benimde nerdeyse 1.5 sene falan oluyor. Işte o rahim filmindeki anestezi gibi yani korkacak bor şey yok. Hatta benim fazla yumurta vardı anestezinin dozunu biraz fazla yapmışlar. Normalde 20-30 dakikada kendine geliyorsun ama ben 50 dakikayı falan bulmuş.
Aynen canım yaa inşallah en kısa zamanda kucağımiza alalım. Zira çok özledik artıkAyyy insallah benden de istemez eşim geldi aklıma sen öyle anlatınca varikosel ameliyatı oldu kışın sormuşlar ameliyathanede abi tümden mi uyuyalım yarı mı diye o da tümden uyutun gitsin demiş erkenden de kalkınca uyumak istemişHer zorlukta bir kolaylık vardır derler insallah sonu kolaylık olur mucizelerimize kavuşuruz
Valla çok özledik özlemle beklıyoruzAynen canım yaa inşallah en kısa zamanda kucağımiza alalım. Zira çok özledik artık
InsallahEvet anlıyorum seni şuan benim hissettiğimi hissediyorsun benim sanki bebeğim hiç olamayacak gibi geliyor umudum Allah’tan var ama benim olmayacak gibi his geliyor o kadar negatiften sonra ondan belkide insallah yanılırız insallah
Amininşallah arkadaşlar allah yüzümüzü güldürsün
Kesinlikle yaaa müthiş bir duygu. Allah ım nasip etsin o en güzel duygularıDüşünsene Eve yeni bir misafir ne kadar heyecanlı değil mi böyle düşününce insan her şeyi unutur bence
canım öyle düşünme . benımde ılkı kımyasalla sonuclandı. 2. transferım olacak. çarşamba doktora gıdecegm rahım kalınlıgıma bakacak. umutluyum lütfen sende umudunu kesmeSelam kizlar, benim de eylul de olacak transferim. 7 sinde rahim kalinligina bakip tam gunune karar verecek bakalim. Ilk transferim kimyasalla sonuclanmisti. Yine hic icimde olacakmis gbi bir his yok ama hayirlisi allahtan
Ben hic dusunmemeye calisiyorum hatta buralara bile girmiyorum pek. Regl olunca zaten baslicaz herseyi okumaya arastirmayaZaman geçmiyor sanki çok heyecanlıyım
Amin kuzumKesinlikle yaaa müthiş bir duygu. Allah ım nasip etsin o en güzel duyguları
Ben ohss olmadım ama 1 ay beklemek istediRahim dinlendirmede olan arkadaşlar hepiniz ohss yüzünden mi ikinci adeti bekliyosunuz yoksa başka sebepten de rahim dinlendirme oluyor mu ?
Benim de ilki kimyasal olmuştu kötü bisey gerçekten heveslenmem sonra negatif olmasicanım öyle düşünme . benımde ılkı kımyasalla sonuclandı. 2. transferım olacak. çarşamba doktora gıdecegm rahım kalınlıgıma bakacak. umutluyum lütfen sende umudunu kesme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?