Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Cok tesekkur ederim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz tabi ki yardimci olucaz. O kadar imkansiz geliyor ki artik bana olmasi. Cok ama cok tesekkur ederim hayirlisiyla olsun her sey

Cok tesekkur ederim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz tabi ki yardimci olucaz. O kadar imkansiz geliyor ki artik bana olmasi. Cok ama cok tesekkur ederim hayirlisiyla olsun her sey
Evet anlıyorum seni şuan benim hissettiğimi hissediyorsun benim sanki bebeğim hiç olamayacak gibi geliyor umudum Allah’tan var ama benim olmayacak gibi his geliyor o kadar negatiften sonra ondan belkide insallah yanılırız insallah

Ayyy insallah benden de istemez eşim geldi aklıma sen öyle anlatınca varikosel ameliyatı oldu kışın sormuşlar ameliyathanede abi tümden mi uyuyalım yarı mı diye o da tümden uyutun gitsin demiş erkenden de kalkınca uyumak istemiş Her zorlukta bir kolaylık vardır derler insallah sonu kolaylık olur mucizelerimize kavuşuruz

Aynen canım yaa inşallah en kısa zamanda kucağımiza alalım. Zira çok özledik artık

Selam kizlar, benim de eylul de olacak transferim. 7 sinde rahim kalinligina bakip tam gunune karar verecek bakalim. Ilk transferim kimyasalla sonuclanmisti. Yine hic icimde olacakmis gbi bir his yok ama hayirlisi allahtan

Selam kizlar, benim de eylul de olacak transferim. 7 sinde rahim kalinligina bakip tam gunune karar verecek bakalim. Ilk transferim kimyasalla sonuclanmisti. Yine hic icimde olacakmis gbi bir his yok ama hayirlisi allahtan
canım öyle düşünme . benımde ılkı kımyasalla sonuclandı. 2. transferım olacak. çarşamba doktora gıdecegm rahım kalınlıgıma bakacak. umutluyum lütfen sende umudunu kesme

Rahim dinlendirmede olan arkadaşlar hepiniz ohss yüzünden mi ikinci adeti bekliyosunuz yoksa başka sebepten de rahim dinlendirme oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…