yaaa orda zaten bi kızın saçını başını yolacaktım çingen kavgası yapacaktım kendimi zor tuttum... delimidir nedr biz neler yapıyoruz en mahrem yerlerimizi açmadığımız kimse kalamdı kullanmadığımız ilaç harcamadığımız para kalmadı manyak..ben bu çocuğu istemem daha yeni evliyim nolur aldıralım diye kocasına yalvarıyordu ..attım orda sadece döndüm akıllı ol delimiisn nesin kızım sen ben az önce senin istemediğin bebek için dünyaları vermeye geldim buraya dedim....garip garip baktı tabi bişey anlamadı ahraz...
ferihacım tedavin hayırlı olsun tatlım allahım bu kez ellerini boşa çıkarmasın emeklerin dolu çıksın inşallah çok güzel inşllah başarılı bi transfer geçirirsin...ama çok fazla su iç ohs olmazsın çok içersen...
yanıt verdim sakın beni sallamıyorlar bu topikte diye düşünme biz burda birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için gerekirse sabaha kadar kalıyoruz dertleşiyoruz...farkındaysan her kez sana yanıt veriyor geçmiş olsun allahım sağlıklı bebekler versin güzel hayırlı bi transfer geçir tatlım sende aynı memlekette aynı merkezde tedavi görüyoruz rabbim kucağını doldursun...
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir akşam diliyorum
amiiiin diyorum
negatifi gördüğümden beri sürekli ezanlarda gözlerim doluyor ve dua ediyorum.
sanırım Allah hepimize aynı dualrı ettiriyor :)
tedaviye başlayacak olmana çok sevindim havincim
rabbim herşeyi kolaylaştırsın zorlaştırmasın, nasıl geçtiğini anlama ve pozitif sonucu gör inş. :)
Ben Bu aydan Sonra tup bebege basliyorum 5yillik evliyim hic bir sorunumuz Yok 2defa asilama oldum ama malesef tutmadi simdi tup bebege basliyorum ins hayirli haberler alirim umraniyede medicalde yaptircam zor olmuyor diyolar ne kadar dogru bilmiyorum sizce nasil oluyor
Slm kızlar nasılsınız hepiniz? Ben bir kaç gündür takip edemedim sizleri umarım kötü birşey yoktur iyiysinizdir hepiniz. Bizde meleğimle iyiyiz şükür iğnelere devam bulantılar bu şekilde geçiriyoruz günlerimizi..
kanama kesilmedi mi yuks. biz dün kontoldeydik. 11+5 olduk. kanama alanı çok azalmış. iğneyi kestik. progestan tablete başaldık. günde 3 defa 200 mg olarak. yavaş yavaş kendi işlerini de yapabilirsin dedi doktor. yemek vs. gibi. şimdilik bir problemimimiz kalmadı.
cinsiyeti erkeğe benziyor dedi doktor. ama daha çok erken emin olamıyorum dedi:
hayırlısı olsun. umarım sende iyisindir.
bugün aradılar beni 29 tane yumurtadan 25 tanes sağlıklı çıkmış 18 tanesi döllenmiş güzel gidiyor dediler kızlr sizce nasıl gerçi soruyorum ama kimse bana cevap vermiyor hep birbirinize yazıyorsunuz
sizce hamile kalırmıyım ben bukadar yumurta oldu ama ben şişer gibi oldum çok korkuyorum su toplarsa diye başınız hiç böyle bir olay geldimi napmam lazım bileniniz yokmu sancı olyor karnımda normal mi sizce
canlarım mrb nasılsınız sizleri çok özledim bana kızmadınız inşallah...ben hala 2.tedavimi olamadım tedavi olmayınca da girmemin gereksiz kalabalık olduğunu,yazacak bişey bulamadığım için girmiyordumbu konuda affedin beni.....benim tanıdığım arkadaşlardan hamiş olanlar varsa yazabilirmisinz?çpüyorum hepinizi iyi akşamlar
çok ağladım nedensizce ağladım eşim geldi o yüzden kapattım az önce özürdilerim sizlerden...tüp negatifimde bile bu kadar ağlamamıştım.. bu beni çok yıktı bi daha o çubukları elime almayacağım 9 ay olmasam yine almayacağım günü geçenler sakın belirtilere aldanmayın günlerdir sağ kasığım ağrıyor ayaklarım donuyor idrar testi 2. çizgi çıktı bütün bunlara rağmen yokmuş...bana dua edenlerden beni merak edenlerden allah razı olsun iyiki sizler varsınız hepinizi çok seviyorum...bu gün genetik testleri verdik bakalım 2. tüp tedavisine başlıyoruz sil baştan rabbim hakkımızda ne hayırlısı ise onu versin......
selam canım nasılsın iyimisin
tuba canım nasılsın
hkere canım nasılsın
İyiyim canım sen nasılsın ne var ne yok
öncelikle sensin migare, ben mirage'yim :)))) sağolasın tubacım. hamilesin ya içgüdülerine güvenmek istiyorum o yüzden. ya ben bişeyi anlamadım. biz normal döngüde 21.güne kadar çoktan yumurtlamış olmuyor muyuz? neden hamile kalınmasın o durumda?
allah yardım eder merak etme canım, hem bişeylerle uğraşmak daha iyi gelir belki evde kendini dinlemektense
çok ağladım nedensizce ağladım eşim geldi o yüzden kapattım az önce özürdilerim sizlerden...tüp negatifimde bile bu kadar ağlamamıştım.. bu beni çok yıktı bi daha o çubukları elime almayacağım 9 ay olmasam yine almayacağım günü geçenler sakın belirtilere aldanmayın günlerdir sağ kasığım ağrıyor ayaklarım donuyor idrar testi 2. çizgi çıktı bütün bunlara rağmen yokmuş...bana dua edenlerden beni merak edenlerden allah razı olsun iyiki sizler varsınız hepinizi çok seviyorum...bu gün genetik testleri verdik bakalım 2. tüp tedavisine başlıyoruz sil baştan rabbim hakkımızda ne hayırlısı ise onu versin......
ben iyiyim ara ara sancım oluyo onun haricinde sıkıntım yok şimdi bende adet günümü bekliyom işte
tuba canım nasılsın
hkere canım nasılsın
umarım bu sefer çok bekletmezler kırmızlar seni canım, bir an önce gelsinler inşallah
bugün aradılar beni 29 tane yumurtadan 25 tanes sağlıklı çıkmış 18 tanesi döllenmiş güzel gidiyor dediler kızlr sizce nasıl gerçi soruyorum ama kimse bana cevap vermiyor hep birbirinize yazıyorsunuz
sizce hamile kalırmıyım ben bukadar yumurta oldu ama ben şişer gibi oldum çok korkuyorum su toplarsa diye başınız hiç böyle bir olay geldimi napmam lazım bileniniz yokmu sancı olyor karnımda normal mi sizce
canımm iyi olmaya çalışıyorum çok şükürr ama babam kalp hastası bir aydır annem benimle kalıyo babam bazen gidiyo kendi evinin rahatını özlüyorum diyo bazen bizimmle kalıyo bugün biraz kötü olmuş kendimi çok suçlu hissettim benim yüzümden bi aydır düzeni bozuldu kendine bakamadı diye biraz onun burukluğu var çok şükür iyi şimdi annemi gönderdim hemenn
sen nasılsın var mı ağrın sızınn az kaldı artık başlamana rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Amanda aman bu aksam topic ne guzel herkes burda nerdeyse:) canim benim burda olali 2 ay en fala 3 ay oldu ama okdr ozluorum merak ediyorum ki sizi ailem gibisiniz en guzeli birbirimizi anliyoruz beraber gulup beraber agliyoruz allah hepinizden razi olsun en guzeller hepinizi merak ediyorum boyacim havinim asillim miragem aysegulum aysem iste hepinizi adini yazamadigim hepinizi cok seviyorum iiki varsiniz az once yine kotu haberle hepimiz ayni aciyi hissettik ama bunlara hep gulucez az kaldi hepimiz anne olucaz bebislerimiz olacak ins...
Allahima yalvariyorum duysun beni aysegulum son olumsuz haber veren olsun artik hep pozitifler alalim en onemlisi kucagimiza alalim ins hamile kalanlardan tedavi gorenlerden hep ii haberler alalim ins
iyi akşamlar nasılsınız güzellerim benim ayşegülcüm üzülme hayırlısı olsun dua et bol bol yunus a.s. duasını et ferahlarsın biraz allah büyük olur inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?