eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Tövbe estağfurullah böyle insanları gördükçe duydukça sinirim zıplıyor. Rabb'inin verdiğine şükretmediklerinemi yanıyım, bu kadar nasıl inançsız olunur onamı yanıyım yoksa dediğin gibi biz bu kadar şey yaşarken onların umursamaz bi halde hamile kalabiliyor olmalarınamı yanıyım. La havle diyorum sadece

canım benim ne olur üzü lme oluyamadım yazını böyle durumlarda kendim yaşamış gibi yıkılıyorum bitanem ama imtihan işte hakkımıza hayırlısı baksana ne anlatacağım benim ablam 6 sene uğraştı hamile kalmak için ben küçüktüm daha anlamazdım onu ve sonunda tedaviyle hamile kaldı 3üz tuttu ve 7 ay hiç kalkmadı hep yattı bebeklerin odası hazırlandı okadar hevesliydiki herşey 3 er 3 er alındı herşey bir gün sancılandı ve 7 aylıkken doğum yaptı 2 erkek 1 kız birer gün arayla kaybettik ablam hiç bişeyden habersiz bebekler küvezde sanıyor yatıyor bebeğin 1 sini annem 1 sini eniştem 1nide babam kucağına almış kolidorda ağlıyorlar eniştem ayakta xor duruyor ablamın odasına giremediler ve piskolok yardımıyla bebekleri ablma gösterp öldüğünü dediler ablamda çarezde bebeklre sarıldı ve ağladı anne veren allah alanda allah demişti ozaman hiç isyan etmedi ve allahım ablama 2 taneyakışıklı erkek çocuğu verdi kendiliğinden oldu canım demek istediğim allahım daha beterinden korusun üzülme

bana gelince çok saol inşallah tutarbu sefer evet çok su içiyorum sen başlamıyon mu tedaviye gine eurofertilemi geleceksin doktorun dilek hanım mı

çok saol bitanem kendi derdinin arasnda beni düşünüyorsn evet farkınyım ya bir anlık duyguyla yazdım kızlar hepinizden özür diliyorum sizleri çok sevdim kısa sürede ben biraz burda kabalık yaptım
evet aynı merkezde tedavi görüyoruz canım inşallah yüzümüz güler bu sefer

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir akşam diliyorum

canım benim bu inş son negatifin olur rabbim birdaha boynunu bükmez

güzel dileklerin için sağol canım inş rabbim hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun

sevgili arkadaşım tedavin hayırlı olsun rabbim sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun

canım benim hoş geldin meleğinle iyi ol inş iğneleri bırakacağın haftalarda geliyo canım riskli haftaları atlatınca sende hamileliğinin tadını çıkarırsın inş

türk canım kanama alanının azalmasına sevindim bundan sonra inş hamileliğinin tadını çıkarırsın canım

feriha canım maşallah yumoşlarına inş 18 yumoşun gelişimi devam eder ve sana transferdenn sonra sıkı sıkı tutunurlar canım kendine çok dikkat et sıvı çok tüket şişlik olmasın sende inş sorunsuz transfer gününde bebişlerini alırsın göbüşüne

canım benim hoş geldin inş en kısa sürede sende tedaviye başlama kararı alırsın

ayşegülüm canım bundada vardır bir hayır sakın üzme kendini inş senin meleğin yeni tedavinle gelecek dolduracak kucağını rabbim bundan sonra üzmesin seni

ayyy midem bulanırken gözlerimde bulanıyo ya ondan yanlış yazmışımdır onun için hatamı ve yani adımı kabul ediyorum :) 21. gün başlarken nasılolur bilmiyorum ben adetin 2, günü başladım ve lucrinin zaten amacı yumurtlamayı baskılamak ya ben onu düşünerek söylemiştimm ama içimden geçen senin adetinin gecikmesini bana çağrıştırdığı şey vakti zamanı mevzu inşallah öyledir

allah yardım eder merak etme canım, hem bişeylerle uğraşmak daha iyi gelir belki evde kendini dinlemektense

inşallah öyle olur canım yaşayıp göreceğim

kuzummm kıyamam niye ağladın sen o kadarr ama bence senin buna ihtiyacın vardı rahatlamışsındır rabbim bi daha ağlatmasın senii :)

tuba canım nasılsın

hkere canım nasılsın

canımm iyi olmaya çalışıyorum çok şükürr ama babam kalp hastası bir aydır annem benimle kalıyo babam bazen gidiyo kendi evinin rahatını özlüyorum diyo bazen bizimmle kalıyo bugün biraz kötü olmuş kendimi çok suçlu hissettim benim yüzümden bi aydır düzeni bozuldu kendine bakamadı diye biraz onun burukluğu var çok şükür iyi şimdi annemi gönderdim hemenn

sen nasılsın var mı ağrın sızınn az kaldı artık başlamana rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin

umarım bu sefer çok bekletmezler kırmızlar seni canım, bir an önce gelsinler inşallah

canım bu sefer kırmızıları beklemiyeceğim zaten daha var günüme bekleyince gelmiyolar bunuda öğrenmiş oldum rabbim bunca zahmetin acının bekleyişin sonunda bizimde kucağımızı doldurur inş

Amanda aman bu aksam topic ne guzel herkes burda nerdeyse:) canim benim burda olali 2 ay en fala 3 ay oldu ama okdr ozluorum merak ediyorum ki sizi ailem gibisiniz en guzeli birbirimizi anliyoruz beraber gulup beraber agliyoruz allah hepinizden razi olsun en guzeller hepinizi merak ediyorum boyacim havinim asillim miragem aysegulum aysem iste hepinizi adini yazamadigim hepinizi cok seviyorum iiki varsiniz az once yine kotu haberle hepimiz ayni aciyi hissettik ama bunlara hep gulucez az kaldi hepimiz anne olucaz bebislerimiz olacak ins...

Allahima yalvariyorum duysun beni aysegulum son olumsuz haber veren olsun artik hep pozitifler alalim en onemlisi kucagimiza alalim ins hamile kalanlardan tedavi gorenlerden hep ii haberler alalim ins

iyi akşamlar nasılsınız güzellerim benim ayşegülcüm üzülme hayırlısı olsun dua et bol bol yunus a.s. duasını et ferahlarsın biraz allah büyük olur inş...

canım herkes yazmışda son transferi olan olarak bende yazmak istedim..aynı gün benmle olan arkadaş orta şiddetle ohss oldu.. onunda 20 yumoş falan vardı.. yapman gereken tek şey bol su içmek ve evet merkezine git serum versinler onda işe yaradı.. çünkü çok yumurta olduğu için onda olabileceğini söylediler . gerçi benmde 20 idi ama değerlerim ona göre daha normaldi bende sorun olmadı ama dediğim gibi onun transfer gününe kadar ağrısı ve şişkinliği devam etti.. ama transferi ertelenmedi çünkü o aradaki 5 gün su içirterek ve serumla değerlerini baya bi düzelttiler sennde öyle olacaktır.. sadece rahat ol suyunu iç çok yorma kendini

canım sadece sürprizi kaçırdın o kadar .. böyle düşün.. bak ne güzel yeni tedaviye başlayacaksın ve inş.. bu kez olacak.. Rabbim isteyen kullarından hiç birşeyi esirgemez ...

canım benim babana çok geçmiş olsun sende bunu düşünüp üzülme bu aylar önemli biliyon sen yalnız olsaydın bu süreci atlatabilirmiydin canım rabbim bebişlerine sağlık versin hepsi geçiyo

ben iyiyim ara ara ağrım sancım oluyo onun haricinde sıkıntı yok şükürler olsun evet tedaviye başlamak için geri sayım diyorum kırmızılar geldimi starttı vereceğim nasipse inş sonuda güzel olur rabbim benimde tüm isteyenlerinde kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldurur dua edin canım

canım hoşgeldin nasılsın sen bize bol bol dua et bizde sana ediyoz rabbim hepimizin duasını kabul etsin inş

iyi akşamlar nasılsınız güzellerim benim ayşegülcüm üzülme hayırlısı olsun dua et bol bol yunus a.s. duasını et ferahlarsın biraz allah büyük olur inş...

hoşgeldin canım sen nasılsın ben iyiyim şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…