eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hoşgeldin canım. iyi olmanıza çok sevindim.

kanamanın azalmasına çok sevindim. gözün aydın turkcum.

inşallah senin ki de kesilirde stres biter. benim iştah açıldı. ne bulsam yer oldum. tabi rahatlamayla kavgalara da kaldığımız yerden devam:)

kavga yok, kavga yooook.

bugün aradılar beni 29 tane yumurtadan 25 tanes sağlıklı çıkmış 18 tanesi döllenmiş güzel gidiyor dediler kızlr sizce nasıl gerçi soruyorum ama kimse bana cevap vermiyor hep birbirinize yazıyorsunuz
sizce hamile kalırmıyım ben bukadar yumurta oldu ama ben şişer gibi oldum çok korkuyorum su toplarsa diye başınız hiç böyle bir olay geldimi napmam lazım bileniniz yokmu sancı olyor karnımda normal mi sizce

Canim benim hadi hayirli olsun gebelik takvimide olusturmussun rabbim kucagina alacagn gunude gostersin ins konturol zamandi unuttm yine

Öncelikle maşallah. Sana şöyle diyebilirim sayıya hiç takılma kalite önemli sonuçta hepimiz 1er yumurtadan olduk. 1 tane 1. Kalite veya 2. Kalite yumurtayla hamile kalanlar var. Sana zaten 1 veya 2 tane transfer ederler merkezine ve Dr. Una bağlı olarak. O yüzden kafanı hiç karıştırma. Su toplamamak için bol bol su içmelisin bunu ihmal etme. Her şey yolunda gider inşallah Allah'a emanet ol

canım aşkolsun niye boşlayalım seni :) nasılsın bulantılar azaldımı

hayırlı olsun tedavin, yok zor olmuyor inanki sonucu alınca herşeye değiyor için rahat olsun hiç stres yapma.

::) bilmem öyle gibi geldi bana :) hiç belli olmuyor canım akşamları daha iyiyim genelde ama bazen gayet iyiym ama öyle bi an geliyor ki akşama kadar ağzıma lokma koymadan defalarca kusmuş oluyorum pazartesi işe başlayacağım korkuyorum yine çokkötü olursam diye bakalım hayırlısı artık

eee naz söylentilerini boşa çıkarmamak lazım :)) ama öyle siz kendi aranız öyle bi sohbete dalıyosunuz ki aylarca uğramasak yokluğumuzu farketmeyeceksiniz gibi geliyo bana galiba evet şimdi gerçekten hamile oldum :))

oyyy kuzummm ben size ilgi göstermem mi hiçç dileyin benden ne dilerseniz :) en son diyet listelerinizi yazmıştım

eee tabi canım ne demişler doğum ölüm ve nikah saati değişmezmiş adetin gecikecek tedavin öne çekilecek falan ufak değişikliklerle olması gereken zamanda haberini alacaksın kii içimden bi ses sen bu kez yaklaştın diyo ve adetinin gecikme sebebi bu bence

Herkese iyi akşamlar. Malum bende kırmızıları bekliyorum 2 aydır hala gelecek uyuz oldum. Ben kırmızıları beklerken bugün bi hamile haberi daha aldım. İş yerinden bi arkadaşın eşi hamileymiş. Anam biz bu haberi ilk aldığımızda saatlerce ağlamıştık eşimle anam bunlar gayet normal karşıladı ben sordum noldu eşinden haber varmı diye oğlanda bana hee varmış dr. İğne vermiş dedi. Benim oturup ağlayasım geldi. Bu bekleyişin içinde bi de böyle saçma sapan durumlarla karşılaşıyoruz ya sinirim tüm zıplıyor

maşşşallah
ne bereketli kadınsın:))inşallah 18 i de birinci kalite olur:))

merhaba canlar okuldan gelir gelmez ayşegülün güzel haberi için pc başına oturdum ama haber yok anlaşılan

18 yumisi olan arkadaşımda düşman çatlatır gibi iyi mi diye sormuşsun biz 1 tane kaliteliyi zor buluyoz çoğumuz :) maşallah sana :)

canlarım mrb nasılsınız sizleri çok özledim bana kızmadınız inşallah...ben hala 2.tedavimi olamadım tedavi olmayınca da girmemin gereksiz kalabalık olduğunu,yazacak bişey bulamadığım için girmiyordum bu konuda affedin beni.....benim tanıdığım arkadaşlardan hamiş olanlar varsa yazabilirmisinz?çpüyorum hepinizi iyi akşamlar

ayşegülü az önce geldi bende merakla bekledim ama yazmadan gitti

ayşegül kız ayıp değil mi? burada herkes oturmuş senden haber bekliyor cadı.

daha ne olsun, maşallahh. 5. güne kadar bekleyeceklerdir madem bu kadar çok embriyo var. o zamana kadar da bazıları eleniyor sağlamları kalıyor. bir de bildiğim kadarıyla çok yumurta toplandığında ohss riski oluşabiliyor. su içmek gerekiyor diye biliyorum. inşallah güzel olacak sonuç ferihacım. birbirinize yazıyorsunuz demişsin ama bugüne bugün bana birşey yazmışlığın yok onu napcaz? :))))

nazlı böcüksün işte :)) adetimin gecikme nedeni hamilelik değil onu ima ediyorsan, çubukum negatif çıktı :)

böyle zamanlarda herkes hamile kalır biliosun asilcim. bi de genelde yanlışlıkla hamile kalmış olurlar. aman boşveeer, bizim de hamile kalıp doğurucamız zamanlar gelecek asilcim. sen de ben de daha önce hamilelik yaşadık, neden bir daha olmasın ki?

yeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm, sen nerdesin kız nerdesiiin? hayırsız. ben de negatif sonuç aldım ama senin gibi hayırsızlık edip çekip gitmedim. bak gamze haziranı bekliyor, her gün burda. utanmaz yelim :)) napıyosun iyi misin canım? toparlandın mı? ne zaman yeni tedavi hayırlısıyla?

canım iyi bebiş maşallah bende cinsyet ii bekliyorum bakalım hayırlısı,

sana cvb verdiler heralde görmedin canım, maşallah çok güzel, su toplaması için bol bol su içeceksin,sancı olması normal okadar yumoş toplanmış.

yok gebelik ima etmedim bu kez tutacak dedim çünkü lucriinle hamile kalamazsın baskılıyo ya :)

öncelikle sensin migare, ben mirage'yim :)))) sağolasın tubacım. hamilesin ya içgüdülerine güvenmek istiyorum o yüzden. ya ben bişeyi anlamadım. biz normal döngüde 21.güne kadar çoktan yumurtlamış olmuyor muyuz? neden hamile kalınmasın o durumda?

allah yardım eder merak etme canım, hem bişeylerle uğraşmak daha iyi gelir belki evde kendini dinlemektense

saol canım sayıya takılmamın sebebi sağlıklı emriyo çıkmıyor ondan 2 tedavimdede 17 tane olmuştu yumurta sayısı
ama bu sefer uçmuşum ben doktorlar felan çok yordun dediler evet 2 tane embriyo transfer ediyorlar bizim merkezde valla dünden beri içtiğim su ama şişkinlik var inşalla bi sorn olmaz

Hadi hayırlısı kaçıncı denemen bu? İnşallah bu son bekleyişin olur. Senin yapman gereken sadece kendine dikkat etmen artık. Şişkinlik oluyor normal yani bide senin yumurtan çokmuşki çok normal. Allah korusun sorun olacak bi durum olursa zaten transferi erteler Dr. Un ama sen içini ferah tut.

çok ağladım nedensizce ağladım eşim geldi o yüzden kapattım az önce özürdilerim sizlerden...tüp negatifimde bile bu kadar ağlamamıştım.. bu beni çok yıktı bi daha o çubukları elime almayacağım 9 ay olmasam yine almayacağım günü geçenler sakın belirtilere aldanmayın günlerdir sağ kasığım ağrıyor ayaklarım donuyor idrar testi 2. çizgi çıktı bütün bunlara rağmen yokmuş...bana dua edenlerden beni merak edenlerden allah razı olsun iyiki sizler varsınız hepinizi çok seviyorum...bu gün genetik testleri verdik bakalım 2. tüp tedavisine başlıyoruz sil baştan rabbim hakkımızda ne hayırlısı ise onu versin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…