Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar nasılsınız hepiniz? Ben bir kaç gündür takip edemedim sizleri umarım kötü birşey yoktur iyiysinizdir hepiniz. Bizde meleğimle iyiyiz şükür iğnelere devam bulantılar bu şekilde geçiriyoruz günlerimizi..
kanama kesilmedi mi yuks. biz dün kontoldeydik. 11+5 olduk. kanama alanı çok azalmış. iğneyi kestik. progestan tablete başaldık. günde 3 defa 200 mg olarak. yavaş yavaş kendi işlerini de yapabilirsin dedi doktor. yemek vs. gibi. şimdilik bir problemimimiz kalmadı.
cinsiyeti erkeğe benziyor dedi doktor. ama daha çok erken emin olamıyorum dedi:
hayırlısı olsun. umarım sende iyisindir.
inşallah senin ki de kesilirde stres biter. benim iştah açıldı. ne bulsam yer oldum. tabi rahatlamayla kavgalara da kaldığımız yerden devam:)
Kız pusudayım bak yakaladım senı:) hala kasık agrısı soruyor ya:) anacım belırtı arama bana herkes kızmadımı burda:)adet oldum olucam gıbı hıssetmıyormuydum herkes farklı farklı yat dinlen gözünü seveyim kendını dınleme :)) cok canın sıkılıyırsa ac hareketlı sarkıları dınle(tabı oynamadan) :) öpüyorum senı bak cok az kaldı
bugün aradılar beni 29 tane yumurtadan 25 tanes sağlıklı çıkmış 18 tanesi döllenmiş güzel gidiyor dediler kızlr sizce nasıl gerçi soruyorum ama kimse bana cevap vermiyor hep birbirinize yazıyorsunuz
sizce hamile kalırmıyım ben bukadar yumurta oldu ama ben şişer gibi oldum çok korkuyorum su toplarsa diye başınız hiç böyle bir olay geldimi napmam lazım bileniniz yokmu sancı olyor karnımda normal mi sizce
canım aşkolsun niye boşlayalım seni :) nasılsın bulantılar azaldımı
hayırlı olsun tedavin, yok zor olmuyor inanki sonucu alınca herşeye değiyor için rahat olsun hiç stres yapma.
tubaaa işte şimdi gerçekten hamile oldun :))) alınganlıklara da başladı hatun :)) boşlamışız. başımızın tacı hamilelerimizden birisin sen niye boşlayalım kız* her gün burda birlikte değil miyiz? ama sen zoru aştın şimdi sen bize daha çok ilgi göstercen ki biz de aşalım. öyle rol kapmak yoooook. vakti zamanı denk gelir konusunda da sana katılıyorum canım çok haklısın.
canım şimdiden tedavin hayırlı olsun diyelim. bana sorarsan iğneler falan hikaye, tek zorluk transferden test gününe kadar olan bekleme kısmı.
ayşegüüüüüüüüüül nerdesin bacııım?
meryemcimin de transferi vardı. inşallah herşey yolunda gitmiştir. bir gelse de haber edip gitse.
bugün aradılar beni 29 tane yumurtadan 25 tanes sağlıklı çıkmış 18 tanesi döllenmiş güzel gidiyor dediler kızlr sizce nasıl gerçi soruyorum ama kimse bana cevap vermiyor hep birbirinize yazıyorsunuz
sizce hamile kalırmıyım ben bukadar yumurta oldu ama ben şişer gibi oldum çok korkuyorum su toplarsa diye başınız hiç böyle bir olay geldimi napmam lazım bileniniz yokmu sancı olyor karnımda normal mi sizce
ayşegülü az önce geldi bende merakla bekledim ama yazmadan gitti
::) bilmem öyle gibi geldi bana :) hiç belli olmuyor canım akşamları daha iyiyim genelde ama bazen gayet iyiym ama öyle bi an geliyor ki akşama kadar ağzıma lokma koymadan defalarca kusmuş oluyorum pazartesi işe başlayacağım korkuyorum yine çokkötü olursam diye bakalım hayırlısı artık
eee naz söylentilerini boşa çıkarmamak lazım :)) ama öyle siz kendi aranız öyle bi sohbete dalıyosunuz ki aylarca uğramasak yokluğumuzu farketmeyeceksiniz gibi geliyo bana galiba evet şimdi gerçekten hamile oldum :))
oyyy kuzummm ben size ilgi göstermem mi hiçç dileyin benden ne dilerseniz :) en son diyet listelerinizi yazmıştım![]()
eee tabi canım ne demişler doğum ölüm ve nikah saati değişmezmiş adetin gecikecek tedavin öne çekilecek falan ufak değişikliklerle olması gereken zamanda haberini alacaksın kii içimden bi ses sen bu kez yaklaştın diyo ve adetinin gecikme sebebi bu bence![]()
Herkese iyi akşamlar. Malum bende kırmızıları bekliyorum 2 aydır hala gelecek uyuz oldum. Ben kırmızıları beklerken bugün bi hamile haberi daha aldım. İş yerinden bi arkadaşın eşi hamileymiş. Anam biz bu haberi ilk aldığımızda saatlerce ağlamıştık eşimle anam bunlar gayet normal karşıladı ben sordum noldu eşinden haber varmı diye oğlanda bana hee varmış dr. İğne vermiş dedi. Benim oturup ağlayasım geldi. Bu bekleyişin içinde bi de böyle saçma sapan durumlarla karşılaşıyoruz ya sinirim tüm zıplıyor
canlarım mrb nasılsınız sizleri çok özledim bana kızmadınız inşallah...ben hala 2.tedavimi olamadım tedavi olmayınca da girmemin gereksiz kalabalık olduğunu,yazacak bişey bulamadığım için girmiyordumbu konuda affedin beni.....benim tanıdığım arkadaşlardan hamiş olanlar varsa yazabilirmisinz?çpüyorum hepinizi iyi akşamlar
![]()
canım tedavin şimdiden hayırlı olsun nerde olacak tedavin yine aynı yerde mi
İnşALLAH canım geçecek bakalım. sen nasılsın meleğin nasıl?
Yok canım kesilmedi iğnelere devam bakalım perşembe gidicez doktora Senin adına çok sevindim iyi şükür biraz rahatlarsın artık rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah İnşallah bizde geçireceğiz bu günleri
yok gebelik ima etmedim bu kez tutacak dedim çünkü lucriinle hamile kalamazsın baskılıyo ya :)
allah yardım eder merak etme canım, hem bişeylerle uğraşmak daha iyi gelir belki evde kendini dinlemektense::) bilmem öyle gibi geldi bana :) hiç belli olmuyor canım akşamları daha iyiyim genelde ama bazen gayet iyiym ama öyle bi an geliyor ki akşama kadar ağzıma lokma koymadan defalarca kusmuş oluyorum pazartesi işe başlayacağım korkuyorum yine çokkötü olursam diye bakalım hayırlısı artık
eee naz söylentilerini boşa çıkarmamak lazım :)) ama öyle siz kendi aranız öyle bi sohbete dalıyosunuz ki aylarca uğramasak yokluğumuzu farketmeyeceksiniz gibi geliyo bana galiba evet şimdi gerçekten hamile oldum :))
oyyy kuzummm ben size ilgi göstermem mi hiçç dileyin benden ne dilerseniz :) en son diyet listelerinizi yazmıştım![]()
eee tabi canım ne demişler doğum ölüm ve nikah saati değişmezmiş adetin gecikecek tedavin öne çekilecek falan ufak değişikliklerle olması gereken zamanda haberini alacaksın kii içimden bi ses sen bu kez yaklaştın diyo ve adetinin gecikme sebebi bu bence![]()
Öncelikle maşallah. Sana şöyle diyebilirim sayıya hiç takılma kalite önemli sonuçta hepimiz 1er yumurtadan olduk. 1 tane 1. Kalite veya 2. Kalite yumurtayla hamile kalanlar var. Sana zaten 1 veya 2 tane transfer ederler merkezine ve Dr. Una bağlı olarak. O yüzden kafanı hiç karıştırma. Su toplamamak için bol bol su içmelisin bunu ihmal etme. Her şey yolunda gider inşallah Allah'a emanet ol
saol canım sayıya takılmamın sebebi sağlıklı emriyo çıkmıyor ondan 2 tedavimdede 17 tane olmuştu yumurta sayısı
ama bu sefer uçmuşum ben doktorlar felan çok yordun dediler evet 2 tane embriyo transfer ediyorlar bizim merkezde valla dünden beri içtiğim su ama şişkinlik var inşalla bi sorn olmaz