eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

cnm şimdi farkettim isminin altındaki tanımı
psikolojik hamile:))
harika walla...

valla öyle..ben 3,5 senedir daha hamile olmadan hamilelik belirtileri yaşıyorumda oyüzden adımı psikolojik hamile olarak değiştirdim..psikolojikmen kendimi hamile hissediyorum yani annadın mı?:)))
hani belirti arama felan diyolarya...ben bir ay adamın yanına uğramamışken bile belirti gösteriyordum...(olsun belki geçen ay üstüne görmüşümdür)..:))kafaya bak

ben gümbür gümbür şakır şakır şırıl şırıl adet olurken bile test yaptırdığımı hatırlarım..:))anladınmı şimdi niye psikolojik:))belirti arama diyolarya arkadaşşlar aramayın,,!!valla aramayın bak benim gibi olursunuz:)):37:
:37:(ben) ...buda müştak..can yoldaşım(:51:)

canım ilk birkaç gün herkes kasık ağrısı çekti. ama bu belirtileri takip ederek sonuca varılmıyor, çünkü iki sonuçta da kasık ağrısı oluyor zaten. test gününü bekle sakin sakin, daha da bişey yapma boyaciiim.

ay bu ne ya hepimiz mi geciktik anlaşmış gibi??

ay geciktimki ne geciktim..ben bide tüp bebekten sonra hiç tarih tutmadım..ama tüpten sonraki ilk ay, testten 3-4 gün sonra oldum diye hatırlıyorumki tam zamanıydı zaten:))(hiç şaşmaz) sonrasının tarihini tutmadım..hatırlamak içinde sormadığım adam kalmadı(anne sen geldiğinde ben adet miydim ??sen ne zaman gelmiştin??kuzen senle günlerimiz aynı mıydı??senin sat ne zaman??) olmadı tarihi çıkaramadım..sonra benim takip ettiğim başka bi topik var oraya sat tarihlerimizi yazıyoruz..29 aralık yazdırmışım(bide soruyorum bu hangi 29 aralık..:))bi sene önceki değilya)

ben önceden 28 günde bir adet olurdum ama bu tüp bebek maratonuyla beraber son 7-8 aydır 22 günde bir oluyorum..son adet tarihim 7 aralık..artıkın siz toplayın çıkartın çarpın bölün ben hiç bişey anlamadım bu işten ama ilk defa adetim gecikti(çünkü hiç şaşmadı şimdiye kadar) bu yüzden çok heyecanlıyım..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...

arkadaşlar merhaba,herkes iyidir inşllh.zyxell canım çok üzüldüm.Rabbim sabrını verecektir,başka sefere inşallh.Rabbim tez zamanda kavuştursun .
Ben de yarın dr.a gideceğim 2.nin cinsiyeti için,bir d eçok merak ediyorum kaç cm oldular.Yarın yazarım şuan işteyim yoğun biraz.hepinizi öpüyorum:54:

amin inş. vazgeçmek yok ısrarla istemeye devam :)
ay süper bişi ya herşeyi iki kere yaşıyosun, cinsiyet öğrenmeyi bile :)

bugün bir kaç hamile haberi dışında görümcem doğurdu ağrısı varmış konuşmak istemedi.. kıskançlık değil bir garip ruh hali ile kalbimin ruhumun iki taş arasında eziliyor sanıyorum.. midem bulanıyor.. sigara içmek hiç böyle mantıklı gelmemişti bana :(((

Bir harmanım bu akşam, Fikret Kızılok - YouTube

kaçıncı kez bu şarkıyı dinliyorum bilmiyorum ama adam diyorki herşeyin bir zamanı var da benim dermanım yok............

hiç bu kadar dermansız nefessiz yaralı kanarken bulmamıştım kendimi.. tevekkül diyorum kalbime sabır...

dinlemiyor.. bu gece hiç birşey paklamaz beni...

yazdıklarını okuyunca ilknur, aklıma opudan bi gün önce eltimin doğumu için hastaneye gidişim geldi,
benden 6 ay sonra evlendi ama 100 yıldır bebeğim olmuyormuş gibi kızın ailesinin tamamı Allah herkese versin ,sana da versin dedi sürekli.
sanki herkes bana bakıyor gibi gelmişti.
gerildim gerildim ama sonra bebeği görünce gevşedim çok masum hiç bişeyden haberi yok bunu mu kıskanıyorum deli miyim ben diye düşündüm.

sonra sürekli dua ettim "Allahım bana da nasip et ve tüm isteyenlere" diye
biz de yaşıycaz tüm bu annelik süreçlerini inş. ben inanıyorum.

söylediklerini o kadar yakından tanıyorum ki ilknur. bugün hala, herşeyin ötesinde eltimin ikincisine hamile olduğunu öğrendiğim gün. benim düşüğümden 2 ay sonraydı. ben daha yeniden çocuk sahibi olmayı denemeye bile başlayamamıştım, çünkü doktor 3 ay geçmesini önermişti. o ise karşıma geçmiş ayda bir kere kocasıyla ilişkiye girip de hamile kalınır mıymış kalınırmış hikayesini anlatıyordu. hamile kaldığını öğrendikten 3 gün sonra da onlarla tatile gitmek zorunda kalmıştım, çünkü önceden ayarlanmıştı, benim kürtaj sonrası kafamı toparlayabilmem için ayarlanmış bir tatil :)) hamile olduğunu ilk öğrendiğimde 1 tam gün geceli gündüzlü yatağıma yapıştım, gözyaşlarım bir an dinmedi. hayatım boyunca öyle uzun ağladığımı hatırlamam. ve o güzyaşları günler geceler sürdü. sanki bebeğim benden alınmış ona verilmişti. kabusun içinde gibiydim inan. bir türlü uyanamadığım bir kabus. bir süre sonra yerini iç çatışmaya bıraktı duygularım. ben bu muydum? başkasının mutluluğundan mutsuzluk çıkaran kişi miydim ben? işte psikolog topladı beni en nihayetinde sağolsun. şimdi hayata yeniden ayak uyduruyorum işte, umudumu da kaybetmeden, kaldığım yerden hayatıma devam etmeye çalışıyorum.

bir tek şeye inanıyorum ilknur. acı insanı çok olgunlaştırıyor. keşke hiç acı çekmesek de olgunlaşmasak da ama bu bizim başımıza geldi bir kere. üstelik yalnız da değiliz. bak sadece bu topicde bile kaç kişiyiz. hissettiklerin normal, ne de söylesem duygularını değiştiremem şu anda sen tüketene kadar. ama yalnız da değilsin anormal de değilsin. bunu bil sanal dostum...

en kısa zamanda kırmızılar gelsin ve başla inş. tedaviye senin adına ben heyecanlanıyorum ;)

Arkadaşlar nasılsınız? Ben çok heyecanlıyım allahınizniyle yarın transferim var saati henüz belli degil yarın arayıp haber verilecekmiş. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olaun inşallah. Transferden sonra pek giremeyecegim ama sonucu mutlaka bildiririm. Hepiniz kendînize iyi bakın.

tüp bebeğin en güzel aşaması bence
tadını çıkar inş. sana sımsıkı tutunurlar meryemcim. :)
rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inş.

canım benim sabrediyoruz rabbimden istiyoruz onun kapısından başka gidecek isteyecek kapımız yok zaten caresizliğimi acizliğimi yanlız rabbime arzadiyorum neler yaşadığımı neler çektiğimi ve bu yola girdiğimdeki durumumu rabbim biliyo görüyo herkes belki olmadı 1 daha deneyim der ben boşa koyuyom almıyo doluya koyuyom dolmuyo misali her taraflı düşündüğümde işin içinden çıkamıyorum halimi rabbime arz ediyorum ve rabbimden tüm kalbimle şu perşembeyi cumaya bağlıyan gece yüzüsuyu hürmetine diliyorum tüm tedavi aşamasında olan anne adaylerinin biz tedaviye başlıyacakların tedavilerimiz son tedavimiz olsun sonunda bebişlerimiz önce göbüşümüzde yani anarahminde sağlıklı gelişip büyüsün gününde saatindede kucağımıza alalım rabbim dara düşürmesin biz kullarını bunaltmasın bizleri muradımız sağlıklı hayırlı evlat sahimi olmaktır bunuda rabbim tez vakitte yaşatacak bize buna tüm kalbimle inanıyorum rabbim üzmez kullarını er yada geç dualarımızı kabul eder inş bizim dualarımız 7 kat semaya ulaşıp erken kabul olunan dualardan olur.

amiiiin diyorum
negatifi gördüğümden beri sürekli ezanlarda gözlerim doluyor ve dua ediyorum.
sanırım Allah hepimize aynı dualrı ettiriyor :)
tedaviye başlayacak olmana çok sevindim havincim
rabbim herşeyi kolaylaştırsın zorlaştırmasın, nasıl geçtiğini anlama ve pozitif sonucu gör inş. :)

Son düzenleme:
KALDIRAMAYACAĞIM-----YÜKÜ
TAŞIYAMAYACAĞIM -----DERDİ
ÇEKEMEYECEĞİM -----ÇİLEYİ
GİDEMEYECEĞİM -----YOLU
AŞAMAYACAĞIM-----ENGELİ
YAŞAYAMAYACAĞIM-----CANI
SEVMEYECEĞİM-----YARİ
VEREMEYECEĞİM-----CEVABI
YİYEMEYECEĞİM-----LOKMAYI
KONUŞAMAYACAĞIM -----SÖZÜ
DUYAMAYACAĞIM-----SESİ
GİDEMEYECEĞİM-----MEKANI
GİREMEYECEĞİM-----GÖNLÜ
KAVUŞAMAYACAĞIM-----AŞKI
VERME BİZE EY YARB
bizi sevdiklerimize bağışlaa HAYIRLI CUMALAR

Günaydın şekerler.ayşegülü çook merak ediyorum yaa,inşallh süpriz haber verir .Bnde birazfan giyinip çıkacağım topic bayağı ilerlemiş bir günde.Tahmini olanlar yazsın,bn çok merak ediyorum yaw.Mirage canım kırmızı dedikçe gelmiyor bunlar sen boşver belki gelirler.İstemezesn gelir ,istesen gelmez ne meret bişey bu yaw.Allahım bugün cuma gecesi hepinize dua edelim inşallh.Sizi seviyorum dostlar:54:

kızlar yaa ben hamile kaldıktan sonra siz beni boşverdiniiz sanki dışlanmış hissediyorum kendimi sanki :(

ben de denicen ama kabak çekirdeği kabız yapmazmı ben öyle biliyorum.

çok yeme sakın bi avuç o da dolu dolu olmasın mesela ananasın fazlası tutunmayı engeller falan diyenler var onun için hepsinden yazdığım kadar bi de ben ekmek arası maydonoz çok yerim maydonoz ve nane minimumda tuttum

elfaesim endişe kumkumam. acaba diorum doğurduktan sonra acaba bu benim çocuğum mu, hastanede karıştırmış olabilirler mi falan gibi endişelere de kapılır mısın?? :))) ayyy keşke fikir vermeseydim :))))

mirag vakti zamanı var ya olacağının gecikmelerle o vakti denk
bu arada benim ablamın doğumunu ben yaptırdım ama yine de bu bebek karışmış olabilir mi diye başımın etini yemişti... beterin beteri varr

sakin ol sitres yapma olmaz inşallah rabbime emanet ..elinde değil beyinde bitecek biraz mantık işi aslında ben ve bide ayşen arkadaşımız vardı... transfere girmeden ve sonrasında sigaraya ara verdik ben bırakamadım içtim ama ayşen hiç içmedi sonra bebeğini kaybetti eğerki sigara içseydi kendini hep suçlayacaktı içtiğim için bebeğim düştü diyecekti ben içtim benimki hiç tutunmadı ama az içtim günde 3/4 sigara onuda kırarak içtim belki bu yazdıklarıma yarın seni destekliyorum sanıp kızacak arkadaşlar olacak..ama amacım desteklemek değil hiç bırakamıyorum dediğin için yvaştan atma tekniği yak 2 tane çek ve at sık olmamak kaydı ile.. beyninde bi proğram oluştur bu gün 4 tane içaceğim de...ölmezssin merak etme ama bebeğine çok zarar verirsin tatlı arkadaşım çok zor kazandın bu bebeği kolay kaybetmen çok üzer bizleri ...beynine odaklan ve ordan yardım iste azalt ve bitir:)))) bende yatıyorum sanada hayırlı geceler hadi sende yatki oturdukça sigara içme:)) yarın görüşürüz..öpt..

kızlar ben transfer boyunca içtim günde 3-4 hele sonuç alacağım gün 2 saatte sonuç çıkana kadar sayısını bile bilmiyorum mide bulantılarım başlayana kadar günde 2 tane şimdii tiksindim ama eşim içiyo balkonda içmesine rağmen ben kokuyu oturma odasından alıyorum başkasının kokusu kusturuyo benii düşün sabah eşim içip yatak odasına girsin uykudan uyanıp kusuyorum ama kendim bi fırt çekersem o kadar kötü yapmıyo kokusu onun için günde 3-4 fırt çekiyorum eşim yakınca

Son düzenleme:
Ben Bu aydan Sonra tup bebege basliyorum 5yillik evliyim hic bir sorunumuz Yok 2defa asilama oldum ama malesef tutmadi simdi tup bebege basliyorum ins hayirli haberler alirim umraniyede medicalde yaptircam zor olmuyor diyolar ne kadar dogru bilmiyorum sizce nasil oluyor

arkadaşım kimseyi düşünme isanların ağzı torba değil..yaşında çok gençç.. ne zaman evlendinde sen bakimm ?? keşke kimseye söylemseydin kafan rahat olurdu.. 7 embriyo da gayet iyi benmde 20 topladı transfer günü 5 kaldı.. 1 olsun bizim olsun takma bunları kafana ;)

cnm ya ben sana bişi sorucam ilk günler mi olmuştu kasık ağrın.. peki bazılarının hafif lekesi geldi senn de gelmişmiydi.. hani yerleşme kanaması olabilir diyorlar ya..

izmirde misin sen cnm ?

evet cnm izmirdeyim 18 ay oldu evleneli :) insanlara konuşmak kolay geliyor bilmiyolar ki neler yaşadığımızı :( mecburen söyledim cnm sürekli gidip geldk biz doktor doktor dolaştık o arada mecburen duydu aileler :(

kızlar yaa ben hamile kaldıktan sonra siz beni boşverdiniiz sanki dışlanmış hissediyorum kendimi sanki :(

çok yeme sakın bi avuç o da dolu dolu olmasın mesela ananasın fazlası tutunmayı engeller falan diyenler var onun için hepsinden yazdığım kadar bi de ben ekmek arası maydonoz çok yerim maydonoz ve nane minimumda tuttum

mirag vakti zamanı var ya olacağının gecikmelerle o vakti denk
bu arada benim ablamın doğumunu ben yaptırdım ama yine de bu bebek karışmış olabilir mi diye başımın etini yemişti... beterin beteri varr

kızlar ben transfer boyunca içtim günde 3-4 hele sonuç alacağım gün 2 saatte sonuç çıkana kadar sayısını bile bilmiyorum mide bulantılarım başlayana kadar günde 2 tane şimdii tiksindim ama eşim içiyo balkonda içmesine rağmen ben kokuyu oturma odasından alıyorum başkasının kokusu kusturuyo benii düşün sabah eşim içip yatak odasına girsin uykudan uyanıp kusuyorum ama kendim bi fırt çekersem o kadar kötü yapmıyo kokusu onun için günde 3-4 fırt çekiyorum eşim yakınca
canım aşkolsun niye boşlayalım seni :) nasılsın bulantılar azaldımı
Ben Bu aydan Sonra tup bebege basliyorum 5yillik evliyim hic bir sorunumuz Yok 2defa asilama oldum ama malesef tutmadi simdi tup bebege basliyorum ins hayirli haberler alirim umraniyede medicalde yaptircam zor olmuyor diyolar ne kadar dogru bilmiyorum sizce nasil oluyor
hayırlı olsun tedavin, yok zor olmuyor inanki sonucu alınca herşeye değiyor için rahat olsun hiç stres yapma.

tubaaa işte şimdi gerçekten hamile oldun :))) alınganlıklara da başladı hatun :)) boşlamışız. başımızın tacı hamilelerimizden birisin sen niye boşlayalım kız* her gün burda birlikte değil miyiz? ama sen zoru aştın şimdi sen bize daha çok ilgi göstercen ki biz de aşalım. öyle rol kapmak yoooook. vakti zamanı denk gelir konusunda da sana katılıyorum canım çok haklısın.

canım şimdiden tedavin hayırlı olsun diyelim. bana sorarsan iğneler falan hikaye, tek zorluk transferden test gününe kadar olan bekleme kısmı.

ayşegüüüüüüüüüül nerdesin bacııım?

meryemcimin de transferi vardı. inşallah herşey yolunda gitmiştir. bir gelse de haber edip gitse.

Slm kızlar nasılsınız hepiniz? Ben bir kaç gündür takip edemedim sizleri umarım kötü birşey yoktur iyiysinizdir hepiniz. Bizde meleğimle iyiyiz şükür iğnelere devam bulantılar bu şekilde geçiriyoruz günlerimizi..

Slm kızlar nasılsınız hepiniz? Ben bir kaç gündür takip edemedim sizleri umarım kötü birşey yoktur iyiysinizdir hepiniz. Bizde meleğimle iyiyiz şükür iğnelere devam bulantılar bu şekilde geçiriyoruz günlerimizi..

canım az kaldı sabret geçecek inşallah, sonra hamilelik ne güzelmiş diyeceksin,Allah yar ve yardımcın olsun inşallah..

kanama kesilmedi mi yuks. biz dün kontoldeydik. 11+5 olduk. kanama alanı çok azalmış. iğneyi kestik. progestan tablete başaldık. günde 3 defa 200 mg olarak. yavaş yavaş kendi işlerini de yapabilirsin dedi doktor. yemek vs. gibi. şimdilik bir problemimimiz kalmadı.
cinsiyeti erkeğe benziyor dedi doktor. ama daha çok erken emin olamıyorum dedi:
hayırlısı olsun. umarım sende iyisindir.

canım az kaldı sabret geçecek inşallah, sonra hamilelik ne güzelmiş diyeceksin,Allah yar ve yardımcın olsun inşallah..

İnşALLAH canım geçecek bakalım. sen nasılsın meleğin nasıl?

kanama kesilmedi mi yuks. biz dün kontoldeydik. 11+5 olduk. kanama alanı çok azalmış. iğneyi kestik. progestan tablete başaldık. günde 3 defa 200 mg olarak. yavaş yavaş kendi işlerini de yapabilirsin dedi doktor. yemek vs. gibi. şimdilik bir problemimimiz kalmadı.
cinsiyeti erkeğe benziyor dedi doktor. ama daha çok erken emin olamıyorum dedi:
hayırlısı olsun. umarım sende iyisindir.

Yok canım kesilmedi iğnelere devam bakalım perşembe gidicez doktora Senin adına çok sevindim iyi şükür biraz rahatlarsın artık rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah İnşallah bizde geçireceğiz bu günleri

İnşALLAH canım geçecek bakalım. sen nasılsın meleğin nasıl?

Yok canım kesilmedi iğnelere devam bakalım perşembe gidicez doktora Senin adına çok sevindim iyi şükür biraz rahatlarsın artık rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah İnşallah bizde geçireceğiz bu günleri

inşallah senin ki de kesilirde stres biter. benim iştah açıldı. ne bulsam yer oldum. tabi rahatlamayla kavgalara da kaldığımız yerden devam:)

nasipten ötesi yok gamze.belki kendin hamile kalırsın.belki bende belki topikteki ve burda olmayıpta isteyen herkezde.eşim bugün tedaviden bahsetti ya moralim düzeldi umutla bakıyorum hayata.

inş. canım hayırlısı artık bakalım canım sen sabret eşin senden çok isteyecek

ayşegülü hoşgeldin hadi bize müjdeli haberi ver

arkadaşım kimseyi düşünme isanların ağzı torba değil..yaşında çok gençç.. ne zaman evlendinde sen bakimm ?? keşke kimseye söylemseydin kafan rahat olurdu.. 7 embriyo da gayet iyi benmde 20 topladı transfer günü 5 kaldı.. 1 olsun bizim olsun takma bunları kafana ;)

cnm ya ben sana bişi sorucam ilk günler mi olmuştu kasık ağrın.. peki bazılarının hafif lekesi geldi senn de gelmişmiydi.. hani yerleşme kanaması olabilir diyorlar ya..

izmirde misin sen cnm ?

3gun sonra basladi hayatim kasik ve bel agrim 1 kez jel kullanirken geldi ama markete gitmistim dr aradigimda tutunma kanamasida olabilir demisti

Back