Kizlar ben sizden farkli bir dua istiycem allah askina dualar edin bana rabbim en kiza zamanda sigaradan sogutsun beni ben duramiyorm sigarasiz wallahi as eriom sanki baslasin artik su bulantilar tiskintilar. Dua edin bana elime alamayim al iste bunlari yazarken bile yaktim bitane ne olacakbenim sonum soz yarin icmiycm annem diom sonra yine oof ic ic kendimdn nefret ediorum vicdanim sizlio ama bagimli gibiyim kinamayin beni ne olur elimde degil yok elind falanda demeyin allah kurtarsin diyn ne olurya hamile degiln bile bu kada icmezdim
kınamıyorum seni hayatım bi içici olarak sana bu elinde diyemem ..nikotine aşeriyor olabilirsin dr. bi sor nikotin sakızı çiğneyebilirmiyim de..bakalım ne diyecek sana..ama en azından tüm içme yarısından kır bir iki nefes çek ve at yani abartma olayı lütfen nolur bebek için daha yeni gelişiyor ve özellikle kalbi ilk gelişen organı zarar verme bebeğimize annesi...kıyma ona hadi at elinden ...seni seviyorum bacım dualarım seninle...
Yazarken bile utana sıkila yazdim hayatim bilioyorum o kdr zor ki zarar verdigimi bile bile icmek aptalim ben ya okuyorumda biliyorumda yanlis oldugunu yapamiyorum sigara bulamasam izmarit iciyorum dusun durumumu. Persembe gidicem zaten anlaticam tabii bebisimde bisey yoksa ins sakiz doldurduk evi cekirdek seker belki etkisi olur die ama yok esm bana kokuo gibi gelio inan bak 1 haftadir ayri yatioruz adam kokuo gibi gelioda bana sigara kokmuo bana ya herkez tiskinir ben as eriom sigaraya deliricem. Artik dusun kedime zarar gelicek die onun yaninda icmezdim sigara. Karnimda yillar sonra gelen bebisim var onun icin bunu yapamiyorum ellerimi kesmek istiyorum artik dokunmamak icin bu illete off ki ne of her gece dua ediorum bu sabah tiskineyim die ama yok yok
sakin ol sitres yapma olmaz inşallah rabbime emanet ..elinde değil beyinde bitecek biraz mantık işi aslında ben ve bide ayşen arkadaşımız vardı... transfere girmeden ve sonrasında sigaraya ara verdik ben bırakamadım içtim ama ayşen hiç içmedi sonra bebeğini kaybetti eğerki sigara içseydi kendini hep suçlayacaktı içtiğim için bebeğim düştü diyecekti ben içtim benimki hiç tutunmadı ama az içtim günde 3/4 sigara onuda kırarak içtim belki bu yazdıklarıma yarın seni destekliyorum sanıp kızacak arkadaşlar olacak..ama amacım desteklemek değil hiç bırakamıyorum dediğin için yvaştan atma ekniği yak 2 tane çek ve at sık olmamak kaydı ile beyninde bi proğram oluştur bu gün 4 tane içaceğim de...ölmezssin merak etme ama bebeğine çok zarar verirsin tatlı arkadaşım çok zar kazandın bu bebeği kolay kaybetmen çok üzer bizleri ...beynine odaklan ve ordan yardım iste azalt ve bitir:)))) bende yatıyorum sanada hayırlı geceler hadi sende yatki oturdukça sigara içme:)) yarın görüşürüz..öpt..
sennle aynı fikirdeym cnm ama etrafımda o kadr çok bilip bilmeden konuşan insan varki olumsuzu düşün diyen görsen insanı bunalıma sokuyolarelbet allah bilir biz dua edicez umut edicez takdir allahın...
:):) yok sallamiyorum canim benim wallahi bak trasfer sonrasi ben hic yatmadim hep diorum okumuosun demek trasferden geldim yatmadim oynadim kedimle bakkal market ne varsa gezdim ise bile gittim nasilsa olmayacak die ne zaman bel kasik agri. Basladi yataklara dustum ve ne kadar olmayacak desemde test gunu yikildim sonra kalktim falan ama acelecilik var bende usttune dusmedim ben hic rahattim simdi basladi bi panik bi heycan korku ask ol yani sende neyi takiom kafaya :):) cok rahatim hahaha simdi bile kasigim agrio gidip gidp bakiorum kirmizimi geldi die okdr rahatim yani hic sorma :)
özel ege tüp bebekte nedim karadadaş cnm
mirage.. nasılsın cnm ?
aysegulu gitmiştir inş.. kan vermeye :)
iyiyim canım ya bıraktığınız yerdeyim :) kırmızı ekibi bekliyorum :))
ayşegül gitmiştir, yakında sen de gidicen, heyecanlısındır sen şimdi :)
ohhh ağzından bal damlıyor gece gece mutlu ettin beni:)) inşallah eğer yarın gerçekten bi mucize yaşarsam naparım nasıl yazarım buraya bilemiyorum aylarca yıllarca uğraş ve ardından mucize bir bebek alllllaaaaaaaaaahhh ne diyeyim başka:)) allah senden ve diğer arkadaşlardan razı olsun inşallah rabbim olmayan her keze versin...çok ama çok teşekkür ederim beni düşünmen beni mutlu ettii..
h.g cnmm. nasılsın ?? bişi sorcam senn ilk günler kasık ağrın olmuş muydu ??
yaa ayşegülü sana bişey soracam..şuan yoksun biliyorum..kan vermeye gitmişsin(biraz geridende olsa takip ediyorum:))
ya senin tüp bebeğin üstünden kaç ay geçti..bu kaçıncı ayında böyle geciktin onu soracaktım..inşallah bi mucize yaşatırsın hepimize de bende payıma düşeni alırım.. Olmasada canın sağolsun..bu heyecan bile yetiyo insana( benimde gecikti de:))(o kadar fakirim ki bu konuda gecikmesinin sonunda adet olsam bile ay gecikmesi ne güzel bişeymiş diyecem:)):49
hepinize bol hamişli günler diliyorum..hamilelik haberlerinin ardı arkası kesilmesin işşşşaallaaaaaaahh(seda sayan inşallahı:))
iyiyim hamdolsun bugün 2. kez kan tahlilimi yaptırdım hastaneden geliyorum.
hala reglim başlamadı k. rengi akıntı oldu yine sanırım tüm bunlar ilaçların etkisi
kasık ağrım değilde yatmaktan sanırım belim ağrımıştı.
7. günden itibaren kasıklarımda ağrı oldu. 9. gün çok az k. rengi lekelenmem oldu.
11. gün kasığımda iğne batması gibi sürekli bi sancı oldu.
sen nasılsın nasıl gidiyor ay o heyecan ne güzel bebişlerin seninle bol bol konuş onlarla
h.g .. günaydın nasılsın cnm :) senn ilk belirtin kasık ağrın mı olmuştu yanlış mı hatırladım..ilk günler mi olup geçmişti...yoksa test gününe adar devam etti mi? bide başka belirtin olmuş muydu ?? çok mu sordum
Kız pusudayım bak yakaladım senı:) hala kasık agrısı soruyor ya:) anacım belırtı arama bana herkes kızmadımı burda:)adet oldum olucam gıbı hıssetmıyormuydum herkes farklı farklı yat dinlen gözünü seveyim kendını dınleme :)) cok canın sıkılıyırsa ac hareketlı sarkıları dınle(tabı oynamadan) :) öpüyorum senı bak cok az kaldı
h.g cnmm. nasılsın ?? bişi sorcam senn ilk günler kasık ağrın olmuş muydu ??
yaa ayşegülü sana bişey soracam..şuan yoksun biliyorum..kan vermeye gitmişsin(biraz geridende olsa takip ediyorum:))
ya senin tüp bebeğin üstünden kaç ay geçti..bu kaçıncı ayında böyle geciktin onu soracaktım..inşallah bi mucize yaşatırsın hepimize de bende payıma düşeni alırım.. Olmasada canın sağolsun..bu heyecan bile yetiyo insana( benimde gecikti de:))(o kadar fakirim ki bu konuda gecikmesinin sonunda adet olsam bile ay gecikmesi ne güzel bişeymiş diyecem:)):49
hepinize bol hamişli günler diliyorum..hamilelik haberlerinin ardı arkası kesilmesin işşşşaallaaaaaaahh(seda sayan inşallahı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?