eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

seni tanımayan birini buldun havaya salla tabi :)) rahat ol emi imiş. bebeğimolsun canım bu arkadaşımız o kadar rahattır ki hiçbirşeyi takmaz kafasına hakkaten :))))

:):) yok sallamiyorum canim benim wallahi bak trasfer sonrasi ben hic yatmadim hep diorum okumuosun demek trasferden geldim yatmadim oynadim kedimle bakkal market ne varsa gezdim ise bile gittim nasilsa olmayacak die ne zaman bel kasik agri. Basladi yataklara dustum ve ne kadar olmayacak desemde test gunu yikildim sonra kalktim falan ama acelecilik var bende usttune dusmedim ben hic rahattim simdi basladi bi panik bi heycan korku ask ol yani sende neyi takiom kafaya :):) cok rahatim hahaha simdi bile kasigim agrio gidip gidp bakiorum kirmizimi geldi die okdr rahatim yani hic sorma :)

biliyorum cnm zaten 7 tanenin bile 4 tanesi 1.kalite 3 tanesi 1-2 arasıymış. benim yumurtalıklarım aşırı uyarıldığı içn transferim ertelendi.

canım ne mutlu sanaki doktorun bunu fark edip transferini ertelemiş ya buna rağmen transferin olsaydı hem embriyon hemde onca zahmetin çöpe gidecekti inş bundan sonrası güzel olur bak ne güzel seni bekleyen 7 tane bebişin var inş sana transfer edilecek bebişin sıkı sıkı tutunur canım

canmm amin hepimizin inş allah sizede versin varsada kucağna almayı nasip etsin :)

inş cnm inş yaa sabırla bekliyoruz allahım isteyen herkese versin kimseye bizlerin yaşadığını yaşatmasın

inş cnm inş yaa sabırla bekliyoruz allahım isteyen herkese versin kimseye bizlerin yaşadığını yaşatmasın

amin canım amin rabbim kimsey aratmasın bizlerede hayırlısıyla tedavilerimizin sonunda hamile kalmayı bebişlerimizi sağlıkla göbüşümüzde büyütüp kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

amin canım amin rabbim kimsey aratmasın bizlerede hayırlısıyla tedavilerimizin sonunda hamile kalmayı bebişlerimizi sağlıkla göbüşümüzde büyütüp kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

amin cnm en çok istediğimiz şey zaten içimizde miniğimizi büyütüp dünyaya getirip eşimize dünyann en güzel hediyesini sunmak allahım haşatsın bu duyguyu hepimize yazarken bile içim kıpır kıpır :)

kızlar size doyum olmaz. ben gidiyorum uyumaya. hepinize hayırlı geceler. Allaha emanet olun. ayşegül güldür yüzümüzü yarın hatunum...

amin inş rabbim bizleri bu duygudan mahrum bırakmasın bizlerinde sağlıklı hayırlı cennet kokulu evlatları olsun inş

Havinim olacak ins allahin izniyle hic birimizin kucagi bos kalmiyacak allahin yaninda bizim istedigimiz nedir ki verecek ins hepimize yasicaz o guzel duyguyu uzulmeyin sakin hersey guzel olacak inanin buna herseyin vakti zamani var beklio bebisler zamanini yeterki su dis etkenler canimizi sıkmasin. Dogurdugsa dogurdu olduysa oldu bizi uzmesinler o kucucuk akillariyla bize akil vermesinler sizi daha cok yaralamasinlar rabbim hayirli evlat nasip etsin gec gelsin ama hayirli evlat olsun ins trasfer sonrasi ell hay cekin bak ben bitek bunu yaptim bide 500 yasin dagittik 500 kisiye hersey dua ile bide kizlar bizim ser bildigimiz aslinda hayirdir buna emin olun. Kalbinizi temiz tutun olucak ins rabbim goruo neler cekioruz her cefenin sonu selamettir canlarim benimmmm

canım benim sabrediyoruz rabbimden istiyoruz onun kapısından başka gidecek isteyecek kapımız yok zaten caresizliğimi acizliğimi yanlız rabbime arzadiyorum neler yaşadığımı neler çektiğimi ve bu yola girdiğimdeki durumumu rabbim biliyo görüyo herkes belki olmadı 1 daha deneyim der ben boşa koyuyom almıyo doluya koyuyom dolmuyo misali her taraflı düşündüğümde işin içinden çıkamıyorum halimi rabbime arz ediyorum ve rabbimden tüm kalbimle şu perşembeyi cumaya bağlıyan gece yüzüsuyu hürmetine diliyorum tüm tedavi aşamasında olan anne adaylerinin biz tedaviye başlıyacakların tedavilerimiz son tedavimiz olsun sonunda bebişlerimiz önce göbüşümüzde yani anarahminde sağlıklı gelişip büyüsün gününde saatindede kucağımıza alalım rabbim dara düşürmesin biz kullarını bunaltmasın bizleri muradımız sağlıklı hayırlı evlat sahimi olmaktır bunuda rabbim tez vakitte yaşatacak bize buna tüm kalbimle inanıyorum rabbim üzmez kullarını er yada geç dualarımızı kabul eder inş bizim dualarımız 7 kat semaya ulaşıp erken kabul olunan dualardan olur.

ayşegül canım sende hep duamdasın inş rabbim yarın hayırlı haberler yazmanı nasip eder.

Aysegul senin cocuk huysuz galiba uyutamadim hayatim :) saka bi yana su mubarek gunde dualarim seninle yarin ins hayirli haberlerini alalim mucize gelsin artik ay dusunsene super olur okdr emek sonrasi kendi supriz yapsa rabbimm gonlune gore versin sana daha fazla aratmasin ins gel artik teyzesinin kuzusu bekliyoruz seniiii yarin guldur yuzumuzu

canlarım bende kaçıyom ufaktan ağrım var hepinizi en güzel yerinizden kalbinizden öpüyorum rabbime emanetsiniz hepinize hayırlı geceler

Kizlar ben sizden farkli bir dua istiycem allah askina dualar edin bana rabbim en kiza zamanda sigaradan sogutsun beni ben duramiyorm sigarasiz wallahi as eriom sanki baslasin artik su bulantilar tiskintilar. Dua edin bana elime alamayim al iste bunlari yazarken bile yaktim bitane ne olacakbenim sonum soz yarin icmiycm annem diom sonra yine oof ic ic kendimdn nefret ediorum vicdanim sizlio ama bagimli gibiyim kinamayin beni ne olur elimde degil yok elind falanda demeyin allah kurtarsin diyn ne olurya hamile degiln bile bu kada icmezdim

Aysegul kocasii uyutup gelecekti sanirim ama kocasi onu uyuttu galiba :):)
geldim :)) zor uyudu...dedi zaten sen beni uyutup kaçacaksın:))
seni tanımayan birini buldun havaya salla tabi :)) rahat ol emi imiş. bebeğimolsun canım bu arkadaşımız o kadar rahattır ki hiçbirşeyi takmaz kafasına hakkaten :))))
çok güldüm kahkaha attım allahta sizi güldürsün mirage elfaes :)))
maalesef sabah iş var hayırlı geceler.inşallah yarın bugünden neşeli geçer.
sanada hayırlı geceler tatlım allah rahatlık versin ...
kızlar size doyum olmaz. ben gidiyorum uyumaya. hepinize hayırlı geceler. Allaha emanet olun. ayşegül güldür yüzümüzü yarın hatunum...
sanada hayırlı geceler bol tatlı bebekli rüyalı geceler....inşallah dediğin gibi güldürebilirim ...ama napalım olmassa bi başka bahara artık tüp çalışmalarına devam:))
ayşegül canım sende hep duamdasın inş rabbim yarın hayırlı haberler yazmanı nasip eder.
canım benim allah razı olsun sanada çok geçmiş olsun allah şifa ve ardından bebek versin ...sakın üşütme kendini...

doğru diyosun valla biraz huysuzdur her şeyi benden bekler yanında sürahi ama benden aşkım bi su verirmisin der bende veririm alıştırdım biraz sanırım illa o uyuyacak ben ondan sonra kalksamda sorun olmuyor ma illaki o yatağa beraber gideceğiz:)) demi ne güzel olur süpriz allahım sen çok büyüksün hayırlısı ne ise onu ver allahım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…