eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam canlar rabbim neşenizi daim etsin nasılsınız yoğun sancılı ağrılı bir günündü ama komşularım bugün beni hiç bırakmadılar topiğe bile kaçamak yazdım şimdi anca geldim

Aman havinim hepsi gecti bebise yaklasiosun hergecen gun ins bak o sancilar korkular bitti oh miss biseycik cikmadi

alemsin valla kız sen :)))

hoşgeldin haviniiiim. havin demin ikinci kez işlem yapıldı dedin ya aklıma takıldı, bunlar sende sorun yokken neden ikinci defa aynı işlemi yaptılar sana?

canım onda ilaca rağmen rahim kalınlaşmayınca doktor acaba rahimde bir sıkıntımı oluştu diye endişe etti ve ondan aynı işlemi peş peşe yaptı bana inş bundada hayır vardır canım

hoşbulduk nasılsın kız bak kırmızıları düşünme tamammı bende şiştim çatladım gelmediler nasılsa adet döngüm bozuldu dedim salladım ondan sonra geldiler

Aman havinim hepsi gecti bebise yaklasiosun hergecen gun ins bak o sancilar korkular bitti oh miss biseycik cikmadi

canım 1 ay arayla aynı operasyonu doktor yapınca endişelenmedim desem yalan olur ama çok şükür bişey yok herşey yolunda inş bundan sonrada öyle olur sen dua et bize taze anne

kızlar merhabalar... ben geçen ay başladım tedaviye (20 yaşındayım) iğnelere yumoşlar çok hızlı cevap verdi ve çok büyüdü. 21 tane yumoşum oldu 7 tanede embriyom bu durumu yaşayan var mı yada şansım nedir bu konuda bilgi verirseniz sevinirim...

:):):) ay bu kirmizilarda bizden bikti gelseler suc gelmeseler suc onlarda sasirdi ins bu son kirmizi olsun herkez icin 9 ay sonra gelin bi zahmet kirmizilar uzun bir sure pesimizi birakin lutfennn

canım yumurtanın çokluğu değil kalitesi önemli demekki kaliteli olan 7 taneymiş onlar döllenip gelişip bölünmüşler 30 tane toplanıpta tek embriyosu olan bile oluyo canım sen sayıya takılma

Canim benim gayet ii. Ne guzel 7 yumosun var oh miss wallahi ama bu is kismetse oluo benim 2 tane dollendi oldu kiminin 6 dollenir olmaz sen icini rahat tut ins olacak de bide cok sakinma cop batar emi rahat ol hersey ii olacak inssss

:):):) ay bu kirmizilarda bizden bikti gelseler suc gelmeseler suc onlarda sasirdi ins bu son kirmizi olsun herkez icin 9 ay sonra gelin bi zahmet kirmizilar uzun bir sure pesimizi birakin lutfennn

canım hepimizin duası o transfer yapıldıktan sonra bebişlerimiz bizimle olsun kırmızılar da 9 aylık tatile çıksınlar inş

Canim benim gayet ii. Ne guzel 7 yumosun var oh miss wallahi ama bu is kismetse oluo benim 2 tane dollendi oldu kiminin 6 dollenir olmaz sen icini rahat tut ins olacak de bide cok sakinma cop batar emi rahat ol hersey ii olacak inssss

canmm inş beni sizler anlarsınız o kadar çok hayal ediyoruz ki onu bişey olur diye çok korkuyorum olmayacak diyorum bu şekildeyken transferi yapılıp kaybedenler var benimkini ertelediler diyorum ki demek olacak ki böyle bir vesile oldu allahım senin sizlerin kucağınıza almak nasip etsin bizede bu sevinci yaşatsin hiçbiriimizn kucağı boş kalmasın...

seni tanımayan birini buldun havaya salla tabi :)) rahat ol emi imiş. bebeğimolsun canım bu arkadaşımız o kadar rahattır ki hiçbirşeyi takmaz kafasına hakkaten :))))

canım moralini yüksek tut rabbimin izniyle herşey olur sen sakın olumsuz düşünme

canım yumurtanın çokluğu değil kalitesi önemli demekki kaliteli olan 7 taneymiş onlar döllenip gelişip bölünmüşler 30 tane toplanıpta tek embriyosu olan bile oluyo canım sen sayıya takılma

biliyorum cnm zaten 7 tanenin bile 4 tanesi 1.kalite 3 tanesi 1-2 arasıymış. benim yumurtalıklarım aşırı uyarıldığı içn transferim ertelendi.

seni tanımayan birini buldun havaya salla tabi :)) rahat ol emi imiş. bebeğimolsun canım bu arkadaşımız o kadar rahattır ki hiçbirşeyi takmaz kafasına hakkaten :))))

yani tam ben yazıcaktım bunları sen yazmışsın nasılsa uğraşmıyim.bebeğim olsun yaşın çok genç en büyük avantajın. 7 yumurtada çok iyi zaten sana bir tane transfer edecekler inş tutunucak.inşallah Allah yüzünü güldürsün çok aratmasın.

canım moralini yüksek tut rabbimin izniyle herşey olur sen sakın olumsuz düşünme

sennle aynı fikirdeym cnm ama etrafımda o kadr çok bilip bilmeden konuşan insan varki olumsuzu düşün diyen görsen insanı bunalıma sokuyolar elbet allah bilir biz dua edicez umut edicez takdir allahın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…