süpermiş Allahım herşey ne güzel bu gün Allah bozmasın.bir de şu aysegulu hamile olsa vallahi neşeme diyecek kalmaz.
ohhh ağzından bal damlıyor gece gece mutlu ettin beni:)) inşallah eğer yarın gerçekten bi mucize yaşarsam naparım nasıl yazarım buraya bilemiyorum aylarca yıllarca uğraş ve ardından mucize bir bebek alllllaaaaaaaaaahhh ne diyeyim başka:)) allah senden ve diğer arkadaşlardan razı olsun inşallah rabbim olmayan her keze versin...çok ama çok teşekkür ederim beni düşünmen beni mutlu ettii..
Miragem seninde beklenenler gelmemiş bende şiştim valla 2 ay oldu tık yok. Anam menepoza girmeyeydimstres oldum haa gelen gelsede kurtulsak bi yolumuza baksak
Canim sen bekledikci o gelmeyecek unut rahat ol canim psikoleji cok onemli biliyosun zaten az kaldi o beklenen gelecek ve ardindan minik mucizen gelecek bilmiorum ama seni rahatlatmak icin degil senin olacak gibi gelio bana bide havin
Canim seni nasil dusunmem ben burda aglayip zirlarken hep olacak dedin seni nasil aklimdan silerim sen gercekten onemlisin benim icin testte bile gerek kalmada sen bilmistin benim minisi teyzesi bende senin ve diger kizlarin mutlu haberlerini duymak istiorum gercekten
geçen ay daha test günüm gelmeden pattadanak geldi de şimdi nazlanıyo, hayret bişey ya :)) Allah korusun kız ne menapozu. aynen valla şimdi regl olmadım diye iş uzuyor mu yine noluyo anlamadım ki offf. bundan 5 gün önce de regl olursam da ikinci üçüncü günü hafta sonuna yılbaşı gününe denk gelirse napcam ya doktor çalışmıyorsa diye endişeleniyordum. şimdi gelmiyor diye endişeleniyorum.
şişmesem :))) içimde şişti, vücudum da o yüzden unutamıyorum :)
eşimi uyutup kaçacağım görüşürüz az sonra:))))
canım benim allahım o minik bebeğini sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşallah...doğsun öp mıcık mıcık öp benim için öperken beni hatırla dualar edin bizlere ....
Canim benim ozamana kadar. Sen hamile kalacaksin zaten nerdeyse burda hepimiz pes pese dogrucaz gorursun burda bi aceleci vardi demisti dersin
güzeller uzun bir aradan sonra merhaba nasılsınız..iyisiniz değil mi..ve bende ocak 16 da tedaviye başlıyorum..ayrıca özledim burdaki sohbetleri...düşükten sonra normal olur dedik olmadı:)) şimdi gülüyorum rabbim inşallah en hayırlısını verir hepimiz için...
havincim canım benim sninde iyi olmana çokn sevidim canım tek istediğim o inşallah bi sorunla karşılaşmam geldim geleli sıvı şeyler içiyorum resmen kendimi dinliyorum inşallah serumların fydası olur arkadaşım bi anne olmak ne kadar zor değilmi olup ta kıymetini bilmeyelere çk kızıyorum inan inşallah senin tedavin sonundada güzel habeleri alırız canım emeğimiz nboşa çıkmaz
Havinim ne oldu ya ben kaçırdım ne sancısı:26:
geçmişi okuyamadım hemen okuyorum
Arkadaşlar nasılsınız? Ben çok heyecanlıyım allahınizniyle yarın transferim var saati henüz belli degil yarın arayıp haber verilecekmiş. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olaun inşallah. Transferden sonra pek giremeyecegim ama sonucu mutlaka bildiririm. Hepiniz kendînize iyi bakın.
Havinim nasıl sevindim canım benim bu zorlu bekleyişin sonu çok güzel olacak Allah'ın izniyle. Rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah
Canim sen bekledikci o gelmeyecek unut rahat ol canim psikoleji cok onemli biliyosun zaten az kaldi o beklenen gelecek ve ardindan minik mucizen gelecek bilmiorum ama seni rahatlatmak icin degil senin olacak gibi gelio bana bide havin
havin_su kullanıcısından alıntı
canlarım kader arkadaşlarım hepiniz sağolun iyiki varsınız
şükür herşey yolundaymış doktorum dediki sıkıntı edilecek bir durum yok buna çok sevindim tabiki ve adetimle beraber nasipse bende tedaviye başlıyorum inş
Gecmis olsun havinim kesin hamile kalican kesin umutluyum sizden havin hanim :)
oy oy oy canım benim allah senden razı olsun inşallah tatlım inşallah...duygulandırdın beni gece gece ..
elfaesim endişe kumkumam. acaba diorum doğurduktan sonra acaba bu benim çocuğum mu, hastanede karıştırmış olabilirler mi falan gibi endişelere de kapılır mısın?? :))) ayyy keşke fikir vermeseydim :))))
elfaesim endişe kumkumam. acaba diorum doğurduktan sonra acaba bu benim çocuğum mu, hastanede karıştırmış olabilirler mi falan gibi endişelere de kapılır mısın?? :))) ayyy keşke fikir vermeseydim :))))
Hayatim sen ne diosun yillardir ondan korkarim ztn ya hasteneden calinirsa karisirsa die wallahi bak hepte anneme derim anne dogurursam aman ben uyusam sen uyuma die :):)nasilda tanimissin beni ben yenemiyorm bunlari hayatim ya hicte memnun degilim esim tamam rahatladin mi gordun 15 gun sonra yine gelir gorursun dedi 15 gun sonraya bisey olursa dedim tek olucak sey seni bosuycam artik dedi insanda heves birakmadin dediengel olamiyorum kendime ya
canım bu gece bana moral oldun rabbim inş tüm anne adaylarınında benimde sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırız
sen nasılsın bir dahaki kontrolun ne zaman canım
Hayatim sen ne diosun yillardir ondan korkarim ztn ya hasteneden calinirsa karisirsa die wallahi bak hepte anneme derim anne dogurursam aman ben uyusam sen uyuma die :):)nasilda tanimissin beni ben yenemiyorm bunlari hayatim ya hicte memnun degilim esim tamam rahatladin mi gordun 15 gun sonra yine gelir gorursun dedi 15 gun sonraya bisey olursa dedim tek olucak sey seni bosuycam artik dedi insanda heves birakmadin dediengel olamiyorum kendime ya
selam canlar rabbim neşenizi daim etsin nasılsınız yoğun sancılı ağrılı bir günündü ama komşularım bugün beni hiç bırakmadılar topiğe bile kaçamak yazdım şimdi anca geldim
selam canlar rabbim neşenizi daim etsin nasılsınız yoğun sancılı ağrılı bir günündü ama komşularım bugün beni hiç bırakmadılar topiğe bile kaçamak yazdım şimdi anca geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?