eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ohhh ağzından bal damlıyor gece gece mutlu ettin beni:)) inşallah eğer yarın gerçekten bi mucize yaşarsam naparım nasıl yazarım buraya bilemiyorum aylarca yıllarca uğraş ve ardından mucize bir bebek alllllaaaaaaaaaahhh ne diyeyim başka:)) allah senden ve diğer arkadaşlardan razı olsun inşallah rabbim olmayan her keze versin...çok ama çok teşekkür ederim beni düşünmen beni mutlu ettii..

Canim seni nasil dusunmem ben burda aglayip zirlarken hep olacak dedin seni nasil aklimdan silerim sen gercekten onemlisin benim icin testte bile gerek kalmada sen bilmistin benim minisi teyzesi bende senin ve diger kizlarin mutlu haberlerini duymak istiorum gercekten

Miragem seninde beklenenler gelmemiş bende şiştim valla 2 ay oldu tık yok. Anam menepoza girmeyeydim :1: stres oldum haa gelen gelsede kurtulsak bi yolumuza baksak

geçen ay daha test günüm gelmeden pattadanak geldi de şimdi nazlanıyo, hayret bişey ya :)) Allah korusun kız ne menapozu. aynen valla şimdi regl olmadım diye iş uzuyor mu yine noluyo anlamadım ki offf. bundan 5 gün önce de regl olursam da ikinci üçüncü günü hafta sonuna yılbaşı gününe denk gelirse napcam ya doktor çalışmıyorsa diye endişeleniyordum. şimdi gelmiyor diye endişeleniyorum.

Canim sen bekledikci o gelmeyecek unut rahat ol canim psikoleji cok onemli biliyosun zaten az kaldi o beklenen gelecek ve ardindan minik mucizen gelecek bilmiorum ama seni rahatlatmak icin degil senin olacak gibi gelio bana bide havin

şişmesem :))) içimde şişti, vücudum da o yüzden unutamıyorum :)

Canim seni nasil dusunmem ben burda aglayip zirlarken hep olacak dedin seni nasil aklimdan silerim sen gercekten onemlisin benim icin testte bile gerek kalmada sen bilmistin benim minisi teyzesi bende senin ve diger kizlarin mutlu haberlerini duymak istiorum gercekten

canım benim allahım o minik bebeğini sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşallah...doğsun öp mıcık mıcık öp benim için öperken beni hatırla dualar edin bizlere ....

geçen ay daha test günüm gelmeden pattadanak geldi de şimdi nazlanıyo, hayret bişey ya :)) Allah korusun kız ne menapozu. aynen valla şimdi regl olmadım diye iş uzuyor mu yine noluyo anlamadım ki offf. bundan 5 gün önce de regl olursam da ikinci üçüncü günü hafta sonuna yılbaşı gününe denk gelirse napcam ya doktor çalışmıyorsa diye endişeleniyordum. şimdi gelmiyor diye endişeleniyorum.

şişmesem :))) içimde şişti, vücudum da o yüzden unutamıyorum :)

:))) guldurdun beni gece gece 2 gun sonra bu is tamam bana guven ay bu gece 6. Hissim kabardi sanirim:)

havin_su kullanıcısından alıntı
canlarım kader arkadaşlarım hepiniz sağolun iyiki varsınız

şükür herşey yolundaymış doktorum dediki sıkıntı edilecek bir durum yok buna çok sevindim tabiki ve adetimle beraber nasipse bende tedaviye başlıyorum inş

Gecmis olsun havinim kesin hamile kalican kesin umutluyum sizden havin hanim :)

canım benim allahım o minik bebeğini sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşallah...doğsun öp mıcık mıcık öp benim için öperken beni hatırla dualar edin bizlere ....

Canim benim ozamana kadar. Sen hamile kalacaksin zaten nerdeyse burda hepimiz pes pese dogrucaz gorursun burda bi aceleci vardi demisti dersin

Canim benim ozamana kadar. Sen hamile kalacaksin zaten nerdeyse burda hepimiz pes pese dogrucaz gorursun burda bi aceleci vardi demisti dersin

elfaesim endişe kumkumam. acaba diorum doğurduktan sonra acaba bu benim çocuğum mu, hastanede karıştırmış olabilirler mi falan gibi endişelere de kapılır mısın?? :))) ayyy keşke fikir vermeseydim :))))

güzeller uzun bir aradan sonra merhaba nasılsınız..iyisiniz değil mi..ve bende ocak 16 da tedaviye başlıyorum..ayrıca özledim burdaki sohbetleri...düşükten sonra normal olur dedik olmadı:)) şimdi gülüyorum rabbim inşallah en hayırlısını verir hepimiz için...

demet canım çok sevindim rabbim tedavini hayırlı etsin inş sonunda bebişlerin seninle olsun

havincim canım benim sninde iyi olmana çokn sevidim canım tek istediğim o inşallah bi sorunla karşılaşmam geldim geleli sıvı şeyler içiyorum resmen kendimi dinliyorum inşallah serumların fydası olur arkadaşım bi anne olmak ne kadar zor değilmi olup ta kıymetini bilmeyelere çk kızıyorum inan inşallah senin tedavin sonundada güzel habeleri alırız canım emeğimiz nboşa çıkmaz

canım çok şükür benim bugünüm iyi geçti doktor sorun yok dedi herşey yolunda rabbim inş sonunda hayırlı güzel haberler alıp sevinçten ağlatır bizi rabbim tüm anne olmak için çapa harcayan emek veren herkesin ve benim sağlıklı hayırlı evlatlarımız olmasını nasip etsin daha ağır imtihanlara tabi tutmasın bugün ayıldığımda o kadar ağrım olduki 1 ay arayla 2. kez histereskopi oldum ve aynı acıyla ayılınca rabbime yalvardım rabbim daha fazla aratma daha fazla acılararla biz aciz kullarını sınama tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et bizlere bu tedavilerimiz son olsun rabbim görüyo neler yaşadığımızı neler çektiğimizi hiç bir kulunun boynunu bükmez yüce rabbim inş bizlerinde bükmeyecek canım

feraha canım sende dikkat et kendini üşütme bu süreci hiç sıkıntısız atlatırsın inş

Havinim ne oldu ya ben kaçırdım ne sancısı:26:
geçmişi okuyamadım hemen okuyorum

mervem canım rabbimin izniyle herşey yolunda gitti sıkıntı çıkmadı adetimle tedavime start veriyom inş

Arkadaşlar nasılsınız? Ben çok heyecanlıyım allahınizniyle yarın transferim var saati henüz belli degil yarın arayıp haber verilecekmiş. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olaun inşallah. Transferden sonra pek giremeyecegim ama sonucu mutlaka bildiririm. Hepiniz kendînize iyi bakın.

meryem canım transferin şimdiden hayırlı olsun rabbim sonunda yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun inş

Havinim nasıl sevindim canım benim bu zorlu bekleyişin sonu çok güzel olacak Allah'ın izniyle. Rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah

canım allah razı olsun çok endişelendim ama şükürler olsunki sıkıntı çıkmadı inş bundan sonrada herşey yolunda gider bende bebişlerimi hayırlısıyla alırım göbüşüme

Canim sen bekledikci o gelmeyecek unut rahat ol canim psikoleji cok onemli biliyosun zaten az kaldi o beklenen gelecek ve ardindan minik mucizen gelecek bilmiorum ama seni rahatlatmak icin degil senin olacak gibi gelio bana bide havin

canım ağzından bal damlıyo bize çok dua et inş rabbim bu sefer kavuştursun bizi cennet kokulu miniklerimize rabbim daha fazla aratmasın

havin_su kullanıcısından alıntı
canlarım kader arkadaşlarım hepiniz sağolun iyiki varsınız

şükür herşey yolundaymış doktorum dediki sıkıntı edilecek bir durum yok buna çok sevindim tabiki ve adetimle beraber nasipse bende tedaviye başlıyorum inş

Gecmis olsun havinim kesin hamile kalican kesin umutluyum sizden havin hanim :)

canım bu gece bana moral oldun rabbim inş tüm anne adaylarınında benimde sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırız

sen nasılsın bir dahaki kontrolun ne zaman canım

oy oy oy canım benim allah senden razı olsun inşallah tatlım inşallah...duygulandırdın beni gece gece ..

senin kalbin çok temiz zaten herkez farkında. bu topikteki herkez için burda olmak çok önemli hepimiz anlıyoruz evlat hasretini biliyoruz duaların önemini.yaşamayıpta aile olsun doktor olsun arkadaş olsun ben seni anlıyorum diyen anca beni yüzde bir anlar.benim teyzem 12 sene uğraşmış 30 sene öncesinin tıbbı ile. diyorki öyle çaresiz kalıyorum ki sana yardımcı olamamak beni kahrediyor diyor. gece gündüz dua ediyorum diyor Allah razı olsun tabi. ama olunca çok tatlı oluyor diyor.benim eniştem kimdseye sevdirmemiş bile kuzenimi yere koymazmış hiç falan.

elfaesim endişe kumkumam. acaba diorum doğurduktan sonra acaba bu benim çocuğum mu, hastanede karıştırmış olabilirler mi falan gibi endişelere de kapılır mısın?? :))) ayyy keşke fikir vermeseydim :))))

Hayatim sen ne diosun yillardir ondan korkarim ztn ya hasteneden calinirsa karisirsa die wallahi bak hepte anneme derim anne dogurursam aman ben uyusam sen uyuma die :):)nasilda tanimissin beni ben yenemiyorm bunlari hayatim ya hicte memnun degilim esim tamam rahatladin mi gordun 15 gun sonra yine gelir gorursun dedi 15 gun sonraya bisey olursa dedim tek olucak sey seni bosuycam artik dedi insanda heves birakmadin dedi:( engel olamiyorum kendime ya

Hayatim sen ne diosun yillardir ondan korkarim ztn ya hasteneden calinirsa karisirsa die wallahi bak hepte anneme derim anne dogurursam aman ben uyusam sen uyuma die :):)nasilda tanimissin beni ben yenemiyorm bunlari hayatim ya hicte memnun degilim esim tamam rahatladin mi gordun 15 gun sonra yine gelir gorursun dedi 15 gun sonraya bisey olursa dedim tek olucak sey seni bosuycam artik dedi insanda heves birakmadin dedi:( engel olamiyorum kendime ya

süpersin vallahi bende korkarım hep.bana hep başka vesvesen yoksa susabilirmisin derler.

selam canlar rabbim neşenizi daim etsin nasılsınız yoğun sancılı ağrılı bir günündü ama komşularım bugün beni hiç bırakmadılar topiğe bile kaçamak yazdım şimdi anca geldim

canım bu gece bana moral oldun rabbim inş tüm anne adaylarınında benimde sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırız

sen nasılsın bir dahaki kontrolun ne zaman canım

15 gun sonra kuzum ama kim bekler 15 gun sonrayi:) ilk gittigim dr icime sinmedi bugun baya arastirdim. Hastane ve dr sectim ins o iidirde surekli deyistirmem her persembe 1 hafta atiyo. Bende gelicek hafta yine gidicem dosya acsin ve orda devam edeyim bana kizma cok zormus bu isler canim bebigini kimseye teslim edemiosun ilk dr icime sinmedi ins bu siner sende yasayip gorucen az kaldi seninkide insssss

alemsin valla kız sen :)))

selam canlar rabbim neşenizi daim etsin nasılsınız yoğun sancılı ağrılı bir günündü ama komşularım bugün beni hiç bırakmadılar topiğe bile kaçamak yazdım şimdi anca geldim

hoşgeldin haviniiiim. havin demin ikinci kez işlem yapıldı dedin ya aklıma takıldı, bunlar sende sorun yokken neden ikinci defa aynı işlemi yaptılar sana?

canım inşallah birdaha gerek kalmaz, rabbim nasip eder bebişini fazla uğraştırmadan canım

Back