eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

oleey, demek geri dönüyorsun. çok sevindim. bu listedeki herkesin yanında hamile yazsın istiyorumm :)

meryemcim iyi şanslar canım. kaçıncı gün ebriyosu olacaktı senin?

ben sana dedim sorun eşinde diye sıkıntı yapıyordur ondan istemiyorum diyodur diye... :)

adet oldun mu sen ya lucrin kullanırken hamile kalınıyormuymuş ben kullanmadım bilmiyorum.

yok olmadım hala, pazartesi doktora gidcem. diğer seçenek aradan çıksın diye çuuk yaptım bu akşam ama tek çizgi canım.

valla canım şimdilik memorialden vazgeçmeyi düşünmüyorum nasip olursa inş. orda tedavi olmak istiyorum ama o zaman nur hanım ne durumda olur bilemiyorum bakalım artık nasip canım

nasipten ötesi yok gamze.belki kendin hamile kalırsın.belki bende belki topikteki ve burda olmayıpta isteyen herkezde.eşim bugün tedaviden bahsetti ya moralim düzeldi umutla bakıyorum hayata.

haklıymışsın ama konusunun geçmesi bile yüzümün gülmesine yetti.desteklerinizi unutamam zaten.

wayyy beee şaka makaa ben pskopata bağlamışım sanki yaa...
ama şu konuda hakkımı yemeyeyim sürekli yatmadım evin içinde sürekli gezdim

yanlış anlama ama bugün bunları okuyunca bende aynısını düşündüm ama olsun sonuçta gebesin başardın ve Allah nasip etti tabi.ben de yapabilirim bunları hatta daha fazlasını yeterki sonu güzel olsun.

walla yaparken yaşam tarzım haline gelmişşti gayriihtiyari yapıyordum bi başkasına anlatırken farkettim abarttığımı ama vicdanım tuttuğunda da tutmadığında da rahattı en azından elimden geleni yaptım psikolojisi...

ben bu mesajı nasıl atladım inanmıyorum vallahi billahi aynı şarkının aynı yerinde hep aklıma gelir...

ben yokum o yüzden, kırdınız beni

ya grimisin melekmisin arkadaşım arada dalıp laf sokup duracağına ...gir topiğe ...doğru dürüst muhabbet eden her keze slm veriyoruz biz burda kaç gündür yok kırdınız yok şöyle yok böyle izahta bulunup duruyorsun... burda hiç kimse birbirini tanımıyor görmüyor duymuyor sanal bi alemde konuşuyoruz allah aşkına sende katıl aramıza slm ver konuş muhabbet et isteyen konuşur isteyen konuşmaz ..dalga geçer gibi davranıyorsun bak geçen sayfalarda sayfalarca noktalam işareti yapıp konularımızı kaydırdın yapma böyle şeyler ...islamda kul hakkı diye bir şey var kimsenin hakkına kimsenin girmeye hakkı yok arkadaşım bizler burda tek bir nedenden tanışıyoruz hepimizin ortak noktası bebek başkada bizi ilgilendirmez özelleriniz sizde kalsın .....

Son düzenleme:
Havinim nasıl sevindim canım benim bu zorlu bekleyişin sonu çok güzel olacak Allah'ın izniyle. Rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah
Çok tanıdık bi duygu bu yazdıkların. Hep sabır diliyoruz ve bu sabrın mükafatını bekliyoruz. Diyecek çok bişey yok biz birbirimizi anlıyoruz zaten inşallah bu son bekleyişlerimiz olur
Hadi bakalım yeniden bi telaşa başlıyorsun inşallah bu sefer olacak Allah'a emanet ol

Rabbim yardımcın olsun umarım ve canı gönülden isterimki mucizen gerçek olsun ve bebişin seni bırakmasın hayırlı haberlerle gel inşallah

sağol canım tekrar galiba kararımı verdim seninde payın oldu hakkımda hayırlısı olsun seninde sağlıkla kucağına alman nasip olsun.ilaçları nasıl temin ediyordunuz yardımcı oluyormıydı.yoksa kendinizmi alıyordunuz.

Selam guzeller nasilsiniz?wallahi bende firsat buldukca giriyorum

Suara hep aysegulu dua ediyorm ha bu gun mutlu haberi alicam ha bugun die ama hala haber yok cuma gelsin artik kendimi soylemeye gerek yok ben bekleyemezdim:):) bizim topigin mucizesi aysegulu olacak ve yarin yazicak bize hamileyim die ins

Ayşegül canımcım heyecanla test yaptırmanı bekliyorum. Uzatma artık kızzz yarın biran önce kan ver!!!!!!!!!!

Miragem seninde beklenenler gelmemiş bende şiştim valla 2 ay oldu tık yok. Anam menepoza girmeyeydim stres oldum haa gelen gelsede kurtulsak bi yolumuza baksak

Nedemek canim hastanenin ecz var oraya getiriolar ve ucuz tabii tanidik ecz yoksa bak mesela gonal disarda 300 veya 280 biz orda 200 falan aldik ayrica yaninda paran yoksa sonrada oduyosun falan cok yardimci oluolar birda disarda ha diyince bulunmuo ilaclar hayatim o yonden ii

ohhh ağzından bal damlıyor gece gece mutlu ettin beni:)) inşallah eğer yarın gerçekten bi mucize yaşarsam naparım nasıl yazarım buraya bilemiyorum aylarca yıllarca uğraş ve ardından mucize bir bebek alllllaaaaaaaaaahhh ne diyeyim başka:)) allah senden ve diğer arkadaşlardan razı olsun inşallah rabbim olmayan her keze versin...çok ama çok teşekkür ederim beni düşünmen beni mutlu ettii..

süpermiş Allahım herşey ne güzel bu gün Allah bozmasın.bir de şu aysegulu hamile olsa vallahi neşeme diyecek kalmaz.

Canim sen bekledikci o gelmeyecek unut rahat ol canim psikoleji cok onemli biliyosun zaten az kaldi o beklenen gelecek ve ardindan minik mucizen gelecek bilmiorum ama seni rahatlatmak icin degil senin olacak gibi gelio bana bide havin

ohhh ağzından bal damlıyor gece gece mutlu ettin beni:)) inşallah eğer yarın gerçekten bi mucize yaşarsam naparım nasıl yazarım buraya bilemiyorum aylarca yıllarca uğraş ve ardından mucize bir bebek alllllaaaaaaaaaahhh ne diyeyim başka:)) allah senden ve diğer arkadaşlardan razı olsun inşallah rabbim olmayan her keze versin...çok ama çok teşekkür ederim beni düşünmen beni mutlu ettii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…