güzeller uzun bir aradan sonra merhaba nasılsınız..iyisiniz değil mi..ve bende ocak 16 da tedaviye başlıyorum..ayrıca özledim burdaki sohbetleri...düşükten sonra normal olur dedik olmadı:)) şimdi gülüyorum rabbim inşallah en hayırlısını verir hepimiz için...
Arkadaşlar nasılsınız? Ben çok heyecanlıyım allahınizniyle yarın transferim var saati henüz belli degil yarın arayıp haber verilecekmiş. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olaun inşallah. Transferden sonra pek giremeyecegim ama sonucu mutlaka bildiririm. Hepiniz kendînize iyi bakın.
boşver unutalım.deprem korkusu zor istanbuldakinden sonra ben 2 sene korkmuştum.Allah yardımcınız olsun.kimseye yaşatmasın büyük afet.bugün ben eşime dedimki ben iphone alıcam kendime maaşımla. oda dediki dur biraz masraf yapamayız tüp denemesine para biriktirmeliyiz.içimden güldüm belli etmedim ama çok sevindim.ıphonenumda olmasın canım ne önemi var.
adet oldun mu sen ya lucrin kullanırken hamile kalınıyormuymuş ben kullanmadım bilmiyorum.
valla canım şimdilik memorialden vazgeçmeyi düşünmüyorum nasip olursa inş. orda tedavi olmak istiyorum ama o zaman nur hanım ne durumda olur bilemiyorum bakalım artık nasip canım
haklıymışsın ama konusunun geçmesi bile yüzümün gülmesine yetti.desteklerinizi unutamam zaten.oleey, demek geri dönüyorsun. çok sevindim. bu listedeki herkesin yanında hamile yazsın istiyorumm :)
meryemcim iyi şanslar canım. kaçıncı gün ebriyosu olacaktı senin?
ben sana dedim sorun eşinde diye sıkıntı yapıyordur ondan istemiyorum diyodur diye... :)
yok olmadım hala, pazartesi doktora gidcem. diğer seçenek aradan çıksın diye çuuk yaptım bu akşam ama tek çizgi canım.
wayyy beee şaka makaa ben pskopata bağlamışım sanki yaa...
ama şu konuda hakkımı yemeyeyim sürekli yatmadım evin içinde sürekli gezdim
yanlış anlama ama bugün bunları okuyunca bende aynısını düşündüm ama olsun sonuçta gebesin başardın ve Allah nasip etti tabi.ben de yapabilirim bunları hatta daha fazlasını yeterki sonu güzel olsun.
walla yaparken yaşam tarzım haline gelmişşti gayriihtiyari yapıyordum bi başkasına anlatırken farkettim abarttığımı ama vicdanım tuttuğunda da tutmadığında da rahattı en azından elimden geleni yaptım psikolojisi...
bugün bir kaç hamile haberi dışında görümcem doğurdu ağrısı varmış konuşmak istemedi.. kıskançlık değil bir garip ruh hali ile kalbimin ruhumun iki taş arasında eziliyor sanıyorum.. midem bulanıyor.. sigara içmek hiç böyle mantıklı gelmemişti bana((
Bir harmanım bu akşam, Fikret Kızılok - YouTube
kaçıncı kez bu şarkıyı dinliyorum bilmiyorum ama adam diyorki herşeyin bir zamanı var da benim dermanım yok............
hiç bu kadar dermansız nefessiz yaralı kanarken bulmamıştım kendimi.. tevekkül diyorum kalbime sabır...
dinlemiyor.. bu gece hiç birşey paklamaz beni...
ben yokum o yüzden, kırdınız beni
Havinim nasıl sevindim canım benim bu zorlu bekleyişin sonu çok güzel olacak Allah'ın izniyle. Rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallahcanlarım kader arkadaşlarım hepiniz sağolun iyiki varsınız
şükür herşey yolundaymış doktorum dediki sıkıntı edilecek bir durum yok buna çok sevindim tabiki ve adetimle beraber nasipse bende tedaviye başlıyorum inş
Çok tanıdık bi duygu bu yazdıkların. Hep sabır diliyoruz ve bu sabrın mükafatını bekliyoruz. Diyecek çok bişey yok biz birbirimizi anlıyoruz zaten inşallah bu son bekleyişlerimiz olurbugün bir kaç hamile haberi dışında görümcem doğurdu ağrısı varmış konuşmak istemedi.. kıskançlık değil bir garip ruh hali ile kalbimin ruhumun iki taş arasında eziliyor sanıyorum.. midem bulanıyor.. sigara içmek hiç böyle mantıklı gelmemişti bana((
Bir harmanım bu akşam, Fikret Kızılok - YouTube
kaçıncı kez bu şarkıyı dinliyorum bilmiyorum ama adam diyorki herşeyin bir zamanı var da benim dermanım yok............
hiç bu kadar dermansız nefessiz yaralı kanarken bulmamıştım kendimi.. tevekkül diyorum kalbime sabır...
dinlemiyor.. bu gece hiç birşey paklamaz beni...
Hadi bakalım yeniden bi telaşa başlıyorsun inşallah bu sefer olacak Allah'a emanet olgüzeller uzun bir aradan sonra merhaba nasılsınız..iyisiniz değil mi..ve bende ocak 16 da tedaviye başlıyorum..ayrıca özledim burdaki sohbetleri...düşükten sonra normal olur dedik olmadı:)) şimdi gülüyorum rabbim inşallah en hayırlısını verir hepimiz için...
Arkadaşlar nasılsınız? Ben çok heyecanlıyım allahınizniyle yarın transferim var saati henüz belli degil yarın arayıp haber verilecekmiş. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olaun inşallah. Transferden sonra pek giremeyecegim ama sonucu mutlaka bildiririm. Hepiniz kendînize iyi bakın.
sağol canım tekrar galiba kararımı verdim seninde payın oldu hakkımda hayırlısı olsun seninde sağlıkla kucağına alman nasip olsun.ilaçları nasıl temin ediyordunuz yardımcı oluyormıydı.yoksa kendinizmi alıyordunuz.
ohhh ağzından bal damlıyor gece gece mutlu ettin beni:)) inşallah eğer yarın gerçekten bi mucize yaşarsam naparım nasıl yazarım buraya bilemiyorum aylarca yıllarca uğraş ve ardından mucize bir bebek alllllaaaaaaaaaahhh ne diyeyim başka:)) allah senden ve diğer arkadaşlardan razı olsun inşallah rabbim olmayan her keze versin...çok ama çok teşekkür ederim beni düşünmen beni mutlu ettii..Selam guzeller nasilsiniz?wallahi bende firsat buldukca giriyorum
Suara hep aysegulu dua ediyorm ha bu gun mutlu haberi alicam ha bugun die ama hala haber yok cuma gelsin artik kendimi soylemeye gerek yok ben bekleyemezdim:):) bizim topigin mucizesi aysegulu olacak ve yarin yazicak bize hamileyim die ins
Ayşegül canımcım heyecanla test yaptırmanı bekliyorum. Uzatma artık kızzz yarın biran önce kan ver!!!!!!!!!!
evvet yarın verecem o kanı:)) inşallah hayırlı olur hayırlı haber alırım:)) yani aslında umutlu değilim tek umutlu olduğum konu bunca yıldır hiç daha gecikme yaşamadım hep zamanında olurum hatta saatinde o kadar ila tedavisi oldum aşılama oldum ameliyatlar geçirdim en son tüp bebk ama hep zamanında oldum işte bu defa gecikince acaba dedim....
Miragem seninde beklenenler gelmemiş bende şiştim valla 2 ay oldu tık yok. Anam menepoza girmeyeydimstres oldum haa gelen gelsede kurtulsak bi yolumuza baksak
Nedemek canim hastanenin ecz var oraya getiriolar ve ucuz tabii tanidik ecz yoksa bak mesela gonal disarda 300 veya 280 biz orda 200 falan aldik ayrica yaninda paran yoksa sonrada oduyosun falan cok yardimci oluolar birda disarda ha diyince bulunmuo ilaclar hayatim o yonden ii
ohhh ağzından bal damlıyor gece gece mutlu ettin beni:)) inşallah eğer yarın gerçekten bi mucize yaşarsam naparım nasıl yazarım buraya bilemiyorum aylarca yıllarca uğraş ve ardından mucize bir bebek alllllaaaaaaaaaahhh ne diyeyim başka:)) allah senden ve diğer arkadaşlardan razı olsun inşallah rabbim olmayan her keze versin...çok ama çok teşekkür ederim beni düşünmen beni mutlu ettii..Selam guzeller nasilsiniz?wallahi bende firsat buldukca giriyorum
Suara hep aysegulu dua ediyorm ha bu gun mutlu haberi alicam ha bugun die ama hala haber yok cuma gelsin artik kendimi soylemeye gerek yok ben bekleyemezdim:):) bizim topigin mucizesi aysegulu olacak ve yarin yazicak bize hamileyim die ins
Ayşegül canımcım heyecanla test yaptırmanı bekliyorum. Uzatma artık kızzz yarın biran önce kan ver!!!!!!!!!!
evvet yarın verecem o kanı:)) inşallah hayırlı olur hayırlı haber alırım:)) yani aslında umutlu değilim tek umutlu olduğum konu bunca yıldır hiç daha gecikme yaşamadım hep zamanında olurum hatta saatinde o kadar ila tedavisi oldum aşılama oldum ameliyatlar geçirdim en son tüp bebk ama hep zamanında oldum işte bu defa gecikince acaba dedim....
Miragem seninde beklenenler gelmemiş bende şiştim valla 2 ay oldu tık yok. Anam menepoza girmeyeydimstres oldum haa gelen gelsede kurtulsak bi yolumuza baksak
evvet yarın verecem o kanı:)) inşallah hayırlı olur hayırlı haber alırım:)) yani aslında umutlu değilim tek umutlu olduğum konu bunca yıldır hiç daha gecikme yaşamadım hep zamanında olurum hatta saatinde o kadar ila tedavisi oldum aşılama oldum ameliyatlar geçirdim en son tüp bebk ama hep zamanında oldum işte bu defa gecikince acaba dedim....:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?