güzeller uzun bir aradan sonra merhaba nasılsınız..iyisiniz değil mi..ve bende ocak 16 da tedaviye başlıyorum..ayrıca özledim burdaki sohbetleri...düşükten sonra normal olur dedik olmadı:)) şimdi gülüyorum rabbim inşallah en hayırlısını verir hepimiz için...
oleey, demek geri dönüyorsun. çok sevindim. bu listedeki herkesin yanında hamile yazsın istiyorumm :)
Arkadaşlar nasılsınız? Ben çok heyecanlıyım allahınizniyle yarın transferim var saati henüz belli degil yarın arayıp haber verilecekmiş. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olaun inşallah. Transferden sonra pek giremeyecegim ama sonucu mutlaka bildiririm. Hepiniz kendînize iyi bakın.
meryemcim iyi şanslar canım. kaçıncı gün ebriyosu olacaktı senin?
boşver unutalım.deprem korkusu zor istanbuldakinden sonra ben 2 sene korkmuştum.Allah yardımcınız olsun.kimseye yaşatmasın büyük afet.bugün ben eşime dedimki ben iphone alıcam kendime maaşımla. oda dediki dur biraz masraf yapamayız tüp denemesine para biriktirmeliyiz.içimden güldüm belli etmedim ama çok sevindim.ıphonenumda olmasın canım ne önemi var.
ben sana dedim sorun eşinde diye sıkıntı yapıyordur ondan istemiyorum diyodur diye... :)
adet oldun mu sen ya lucrin kullanırken hamile kalınıyormuymuş ben kullanmadım bilmiyorum.
yok olmadım hala, pazartesi doktora gidcem. diğer seçenek aradan çıksın diye çuuk yaptım bu akşam ama tek çizgi canım.