eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

İlknurcuğum banada arkadaşlarım gelirdi kimi hamile kiminin kucağında bebesi
onlar giderdi bende yalnızlığımla baş başa kalırdım açardım hep bu şarkıyı dinlerdim
tevafuk işte
hep şu kısmına takılırdım;
Her gecenin sabahı
Her kışın bir baharı
Her şeyin bir zamanı
Benim dermanım yok

İnşallah hepimize güneş doğacak

Havinim ne oldu ya ben kaçırdım ne sancısı:26:
geçmişi okuyamadım hemen okuyorum

Arkadaşlar nasılsınız? Ben çok heyecanlıyım allahınizniyle yarın transferim var saati henüz belli degil yarın arayıp haber verilecekmiş. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olaun inşallah. Transferden sonra pek giremeyecegim ama sonucu mutlaka bildiririm. Hepiniz kendînize iyi bakın.

kızlar ben mi yanlış okudum acep aysegulu hamile mi yoksaa
yok tatlım nerdeeeeeee....ben tüp bebek yaptıralı bu 3. ayım ve diğer 2 adetimde zamanında hatta saatinde oldum... aralık 17. sinde olmam gereken adetim olmadı bende adetimin gecikmesinin 6. günü merkezime gittim bhcg yapıldı ama negatif tabikide eve geldim dr. ade söktürücü verdi ama bizimkiler itiraz etti kullanma belki geç döllenme dir zarar verir olurmu olur mucize bu allahım ol derse oluverir dediler ve bana ümit oldular bu gün 18. günüm veben hala adet olmadım yarın sabah tekrar kan vereceğim bakalım ya herru ya merru:))) başka topiklerde okudum nerdeyse 2. adetine 3/5 gün kala öğrenenler olmuş geç döllenmeyi bendede bi umut oluştu hayırlısı bakalım yarın çıkacak ortaya bu arada sağ kasığım ağrıyor arada sanki yanıyor belim sırtım ağrıyor anlamadım gitti....
canım tedavin şimdiden hayırlı olsun nerde olacak tedavin yine aynı yerde mi

tamam canım bunları zaten biliyorum
ama en son ikinci çizgi çıktı yazmışsın çıbbıkta
yaa ama neden kanda tekrar baktırmıyorsun
tabi geç döllenme olabilir böyle bi ihtimalde var

canım hadi şimdiden hayırlı olsun sonucunu mutlaka bildir merakta bırakma bizi

canım benim... olgun hurma gibi oldum yumuşadım yumuşadım çüreyecem (( keşke daha az olsak.. keşke biz son olsak ..Rabbim düşmanımı bile evlat hasretiyle, evladıyla sınamasın....
ah bir psikoloh şu çukurda psikolog bulmam ne mümkün
geçicek.. geçmeli.. yoksa yaşanır mı?

kimseleri üzmesin canım.. hepimizin yüreğindekini hayırlısı ile versin Rabbim... geçecek.. inanıyorum.. bu acı hep taşınmaz ki...

aminnnn... af Allahım diyorum afff.. bizede annem diyecek kucağımızdan inmeyecek bir yavrumuz olacak İnşallah hayırlısıyla...

ben de hep aynı yerdeyim canım.. ama biticek bu acılar öyle böyle ya güzel olucak yada beni tükete tükete biticek....

hepiniz iyiki varsınız güzel yürekli arkadaşlarım...

bugün hep seni merak ettim adet oldunmu diye inşallah olmamıştır diye dua ettim.inşallah hamilesindir.vallahi sevinçten ağlarım.çok sevinirim yaa sen çok kalbi temiz birisin ama olmasada hayırlısı deriz o.k.

Allaha emanet ol.inşallah güzel haberlerle dön.

canım ya işte biraz alındım galiba ama hep aklımdasın deprem olmuş vanda yine şiddeti azmış ama nasıl hissettinizmi.hissetmesenizde korkmuşsunuzdur.Allah yardımcınız olsun.

aaa canım neden alındın ki bu arada tatlım her gün artçı depremler oluyor biz alıştık Rabbim bi daha öyle büyük bi deprem yaşatmasın artçılarda bir an önce biter inş.

aaa canım neden alındın ki bu arada tatlım her gün artçı depremler oluyor biz alıştık Rabbim bi daha öyle büyük bi deprem yaşatmasın artçılarda bir an önce biter inş.

boşver unutalım.deprem korkusu zor istanbuldakinden sonra ben 2 sene korkmuştum.Allah yardımcınız olsun.kimseye yaşatmasın büyük afet.bugün ben eşime dedimki ben iphone alıcam kendime maaşımla. oda dediki dur biraz masraf yapamayız tüp denemesine para biriktirmeliyiz.içimden güldüm belli etmedim ama çok sevindim.ıphonenumda olmasın canım ne önemi var.

hadi canım çok sevindim erkekler öyle işte canım kafası sakinleyince senden çok ister

bugün hep seni merak ettim adet oldunmu diye inşallah olmamıştır diye dua ettim.inşallah hamilesindir.vallahi sevinçten ağlarım.çok sevinirim yaa sen çok kalbi temiz birisin ama olmasada hayırlısı deriz o.k.
canım benim o senin güzelliğin güzel dileklerin için çok teşekkürederim bakalım yarın sabah gidiyoruz inşallah hayırdır:))
hadi canım çok sevindim erkekler öyle işte canım kafası sakinleyince senden çok ister

bahçeci den elfaes te memnun aylinim de bu topikte eşim bir kere daha konusunu açarsa söylicem.sen kesin memorial diyorsunda hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım asla karışamam.nur hanımın doğumuna gelirse ona göre mi ayarlarsın yoksa doktor değiştirirmisin.

valla canım şimdilik memorialden vazgeçmeyi düşünmüyorum nasip olursa inş. orda tedavi olmak istiyorum ama o zaman nur hanım ne durumda olur bilemiyorum bakalım artık nasip canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…