bugün bir kaç hamile haberi dışında görümcem doğurdu ağrısı varmış konuşmak istemedi.. kıskançlık değil bir garip ruh hali ile kalbimin ruhumun iki taş arasında eziliyor sanıyorum.. midem bulanıyor.. sigara içmek hiç böyle mantıklı gelmemişti bana((
Bir harmanım bu akşam, Fikret Kızılok - YouTube
kaçıncı kez bu şarkıyı dinliyorum bilmiyorum ama adam diyorki herşeyin bir zamanı var da benim dermanım yok............
hiç bu kadar dermansız nefessiz yaralı kanarken bulmamıştım kendimi.. tevekkül diyorum kalbime sabır...
dinlemiyor.. bu gece hiç birşey paklamaz beni...
yok tatlım nerdeeeeeee....ben tüp bebek yaptıralı bu 3. ayım ve diğer 2 adetimde zamanında hatta saatinde oldum... aralık 17. sinde olmam gereken adetim olmadı bende adetimin gecikmesinin 6. günü merkezime gittim bhcg yapıldı ama negatif tabikide eve geldim dr. ade söktürücü verdi ama bizimkiler itiraz etti kullanma belki geç döllenme dir zarar verir olurmu olur mucize bu allahım ol derse oluverir dediler ve bana ümit oldular bu gün 18. günüm veben hala adet olmadım yarın sabah tekrar kan vereceğim bakalım ya herru ya merru:))) başka topiklerde okudum nerdeyse 2. adetine 3/5 gün kala öğrenenler olmuş geç döllenmeyi bendede bi umut oluştu hayırlısı bakalım yarın çıkacak ortaya bu arada sağ kasığım ağrıyor arada sanki yanıyor belim sırtım ağrıyor anlamadım gitti....kızlar ben mi yanlış okudum acep aysegulu hamile mi yoksaa
canım tedavin şimdiden hayırlı olsun nerde olacak tedavin yine aynı yerde mi
yok tatlım nerdeeeeeee....ben tüp bebek yaptıralı bu 3. ayım ve diğer 2 adetimde zamanında hatta saatinde oldum... aralık 17. sinde olmam gereken adetim olmadı bende adetimin gecikmesinin 6. günü merkezime gittim bhcg yapıldı ama negatif tabikide eve geldim dr. ade söktürücü verdi ama bizimkiler itiraz etti kullanma belki geç döllenme dir zarar verir olurmu olur mucize bu allahım ol derse oluverir dediler ve bana ümit oldular bu gün 18. günüm veben hala adet olmadım yarın sabah tekrar kan vereceğim bakalım ya herru ya merru:))) başka topiklerde okudum nerdeyse 2. adetine 3/5 gün kala öğrenenler olmuş geç döllenmeyi bendede bi umut oluştu hayırlısı bakalım yarın çıkacak ortaya bu arada sağ kasığım ağrıyor arada sanki yanıyor belim sırtım ağrıyor anlamadım gitti....
Arkadaşlar nasılsınız? Ben çok heyecanlıyım allahınizniyle yarın transferim var saati henüz belli degil yarın arayıp haber verilecekmiş. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olaun inşallah. Transferden sonra pek giremeyecegim ama sonucu mutlaka bildiririm. Hepiniz kendînize iyi bakın.
söylediklerini o kadar yakından tanıyorum ki ilknur. bugün hala, herşeyin ötesinde eltimin ikincisine hamile olduğunu öğrendiğim gün. benim düşüğümden 2 ay sonraydı. ben daha yeniden çocuk sahibi olmayı denemeye bile başlayamamıştım, çünkü doktor 3 ay geçmesini önermişti. o ise karşıma geçmiş ayda bir kere kocasıyla ilişkiye girip de hamile kalınır mıymış kalınırmış hikayesini anlatıyordu. hamile kaldığını öğrendikten 3 gün sonra da onlarla tatile gitmek zorunda kalmıştım, çünkü önceden ayarlanmıştı, benim kürtaj sonrası kafamı toparlayabilmem için ayarlanmış bir tatil :)) hamile olduğunu ilk öğrendiğimde 1 tam gün geceli gündüzlü yatağıma yapıştım, gözyaşlarım bir an dinmedi. hayatım boyunca öyle uzun ağladığımı hatırlamam. ve o güzyaşları günler geceler sürdü. sanki bebeğim benden alınmış ona verilmişti. kabusun içinde gibiydim inan. bir türlü uyanamadığım bir kabus. bir süre sonra yerini iç çatışmaya bıraktı duygularım. ben bu muydum? başkasının mutluluğundan mutsuzluk çıkaran kişi miydim ben? işte psikolog topladı beni en nihayetinde sağolsun. şimdi hayata yeniden ayak uyduruyorum işte, umudumu da kaybetmeden, kaldığım yerden hayatıma devam etmeye çalışıyorum.
bir tek şeye inanıyorum ilknur. acı insanı çok olgunlaştırıyor. keşke hiç acı çekmesek de olgunlaşmasak da ama bu bizim başımıza geldi bir kere. üstelik yalnız da değiliz. bak sadece bu topicde bile kaç kişiyiz. hissettiklerin normal, ne de söylesem duygularını değiştiremem şu anda sen tüketene kadar. ama yalnız da değilsin anormal de değilsin. bunu bil sanal dostum...
canım benim yorumunu okurken içime sanki bir ok saplandı
bu insanları anlıyamıyom kim olursa olsun kibarlık yapıp konuşa bilirdi sen üzme o güzel yüreğini rabbim bizlerede ferah kapısı açacak rabbim bizlerede en güzel duygu olan anneliği yaşatacak canım benim sabır bak ne güzel diyorsun tevekkül diyorum sabır bizler zor bulacağız rabbimin izniyle sağlıklı hayırlı evlatlar doğuracağız sen hiç kimseye kafanı takma sen kendine odaklan canım bu günlerde geçecek inş sende bebişini kucağına almak için gün sayanlardan olacaksın rabbim üzmesin seni
canım senin neler yaşadığını anlaybiliyorum bende geçen tedavimde sabırla bebeğm brakmasın beni diye beklerken ben kürtj olduktan 1 hafta sonra en samimi arkadaşım doğum yaptı çok sevindim ama bi okadarda üzüldüm mecbur aramak zorundaydım ve aradım bana dediği ilk şey arkadaşım ben anne oldum yıkılmıştım ağlaya ağlaya evden çıkaramıyordu beni kimse
erafımdaki inanların hep kucaklarıdolu bi ben varım günümüz vardı ordaki kızlr hep doğurdu çağırıyrlar gitmesem dikkat çekiyor gdiyoum ellerinde bebekleri benim yanımda delirmiş gibi seviyorlar oyalanıyorlar hep bebklerini konuşuyorlar bn orda saf gibi elimi kolumu nere oycağımı bilemiyordum ama bida bebekli biryere gitmemeye karar verdim insanlar bukadar bencil işte arkadaşım ama yanlız değilsin bizde aynı sorunları yaşadık inşllah bizde anne oluruz rabbimgörüyor kucaklrımız dolu çıkarız o insanlarn karısıa
İlknurcuğum banada arkadaşlarım gelirdi kimi hamile kiminin kucağında bebesi
onlar giderdi bende yalnızlığımla baş başa kalırdım açardım hep bu şarkıyı dinlerdim
tevafuk işte
hep şu kısmına takılırdım;
Her gecenin sabahı
Her kışın bir baharı
Her şeyin bir zamanı
Benim dermanım yok
İnşallah hepimize güneş doğacak
bugün hep seni merak ettim adet oldunmu diye inşallah olmamıştır diye dua ettim.inşallah hamilesindir.vallahi sevinçten ağlarım.çok sevinirim yaa sen çok kalbi temiz birisin ama olmasada hayırlısı deriz o.k.yok tatlım nerdeeeeeee....ben tüp bebek yaptıralı bu 3. ayım ve diğer 2 adetimde zamanında hatta saatinde oldum... aralık 17. sinde olmam gereken adetim olmadı bende adetimin gecikmesinin 6. günü merkezime gittim bhcg yapıldı ama negatif tabikide eve geldim dr. ade söktürücü verdi ama bizimkiler itiraz etti kullanma belki geç döllenme dir zarar verir olurmu olur mucize bu allahım ol derse oluverir dediler ve bana ümit oldular bu gün 18. günüm veben hala adet olmadım yarın sabah tekrar kan vereceğim bakalım ya herru ya merru:))) başka topiklerde okudum nerdeyse 2. adetine 3/5 gün kala öğrenenler olmuş geç döllenmeyi bendede bi umut oluştu hayırlısı bakalım yarın çıkacak ortaya bu arada sağ kasığım ağrıyor arada sanki yanıyor belim sırtım ağrıyor anlamadım gitti....
nasılsın canım sesin çıkmıyor bu aralar sormuyon beni hiç
Arkadaşlar nasılsınız? Ben çok heyecanlıyım allahınizniyle yarın transferim var saati henüz belli degil yarın arayıp haber verilecekmiş. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olaun inşallah. Transferden sonra pek giremeyecegim ama sonucu mutlaka bildiririm. Hepiniz kendînize iyi bakın.
canım ya işte biraz alındım galiba ama hep aklımdasın deprem olmuş vanda yine şiddeti azmış ama nasıl hissettinizmi.hissetmesenizde korkmuşsunuzdur.Allah yardımcınız olsun.
aaa canım neden alındın ki bu arada tatlım her gün artçı depremler oluyor biz alıştık Rabbim bi daha öyle büyük bi deprem yaşatmasın artçılarda bir an önce biter inş.
boşver unutalım.deprem korkusu zor istanbuldakinden sonra ben 2 sene korkmuştum.Allah yardımcınız olsun.kimseye yaşatmasın büyük afet.bugün ben eşime dedimki ben iphone alıcam kendime maaşımla. oda dediki dur biraz masraf yapamayız tüp denemesine para biriktirmeliyiz.içimden güldüm belli etmedim ama çok sevindim.ıphonenumda olmasın canım ne önemi var.
canım benim o senin güzelliğin güzel dileklerin için çok teşekkürederim bakalım yarın sabah gidiyoruz inşallah hayırdır:))bugün hep seni merak ettim adet oldunmu diye inşallah olmamıştır diye dua ettim.inşallah hamilesindir.vallahi sevinçten ağlarım.çok sevinirim yaa sen çok kalbi temiz birisin ama olmasada hayırlısı deriz o.k.
hadi canım çok sevindim erkekler öyle işte canım kafası sakinleyince senden çok ister
hadi canım çok sevindim erkekler öyle işte canım kafası sakinleyince senden çok ister
canım benim o senin güzelliğin güzel dileklerin için çok teşekkürederim bakalım yarın sabah gidiyoruz inşallah hayırdır:))
bahçeci den elfaes te memnun aylinim de bu topikte eşim bir kere daha konusunu açarsa söylicem.sen kesin memorial diyorsunda hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım asla karışamam.nur hanımın doğumuna gelirse ona göre mi ayarlarsın yoksa doktor değiştirirmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?