miragecim özele msj atmıstım sana ama gelmıyo galiba artık burdan soracm biraz ayıp olcak ama napımm öğrenmem lazım bu jelin uç kısmını tamamen vajınaya koymak mı gerekıyo yarım da koysak yetrmı o jel bu şekıldede etkısını gösterır mı
mirage bıde ananası trasfere kadar mı yemelıyım sonra mı yemelıyımmm canımmm yaaa:26:
ayıbı mı var ezgim tedavi bu sonuçta. ilk başta tepesindeki şişkin yerden tutup sallıyorsun ki içindeki aşağıya doğru insin. ucunu çıkardıktan sonra zorlanıyorsan birazcık sık kayganlaştırsın, elinle sıkman gereken yeri yeterince sıktıktan sonra dışarı çıkarana kadar sıkmaya devam et, böylece geri gelmez jel. ama benim bildiğim yarısını sokmak olmaz ki ulaşması gereken yerlere ulaşabilsin jel.
benim bildiğim transferden sonra yeniyor, tutunmada yardımcı olduğu söyleniyor canım.
teşkkur edrım canımm sagol Rabbım isteyen herkese nasıp etsin anne olmayı inşallahh senın transferın ne zman bu arda..
bilmiyorum ki :) önce regl olabilmem lazım, hala olamadım. lucrin kullanıyorum işte, pazartesi kontrole gidicem bakalım.
haviniiiim nerdesin gülüm, nasıl geçti işlem?
hımm anladımm canım benım de bu son reglımı beklerken 7 gün geçmişti ve ılk defa gunum gecmıstı noluyoo dıye düşünürken ve ertesı gun test yapmayı beklerken o aksam adet olmustum sanırım ilaçlardan dolayı falan oluyo yada mevsımsel bilemiyrmm...inş Rabbım gönlune göre versın canım benımmm...
kızlar pazartesı gunu transferım var inşallah crıno jel kullanmaya başladım da bısey sorcm onunla ilgili kullanan kimler var burda
bide tarsfer gününe kadar ve sonrası neler yapılmalı neler yenmelı yardımcı olurmusunz
transferden bikaç gün önce başladım ananasa transfer sonrası 5. güne kadar hergün 1 dilim yedim
günde bir avuç kabak çekirdeği
günde bi iki tane fındık bir iki badem
günde bi tane kivi
her sabah aç karna bi bardak kayısı suyu (kabız olmamak için)
tabi ben bunların hepsini 2 transferimde yaptım tutmadı ama 3. de de yaptım tuttu
hatta 2. transferde bi gün balık bigün kırmızı et bi gün tavuk diğer gün sebze hergün en az 1 yumurta ve günde 2-3 dilim kek (daha fazla yumurta yiyemediğim için 4 yumurtalı yapıldı) ve bu şekilde inanılmaz beslendim
3. de sadece yukarıdakileri yaptım
İi aksamlar kizlar nasilsiniz gerci birazdan tek tek okuycam ama once selam vermek istedim:) bende bu gun dr gittim tam 6 haftalikmis kese yolk hersey cok ii dedi yanliz agrilaimin sebebi tup bebekte genelde olurmus ilaclarin etkisi kocaman kocaman kistlerim vardi ve agriyi onlar yapiyormus jelde destekliyormus falan onun haricinde hersey ii ins hatta dinletmedi zararli die ama hafif hafif kalp atislari baslamis gordum ama dyamadim rabbim ins saglikla kucagima almayi gosterir benden bu kdr simdilik guzeller
Havinim datlım hayırla atlatırsın yarını inşallah dualar seninle
Hadi hayırlı haberlerle gel canım :)Allah yardımcın olsunn
havinim canım hadi inş.. kolayca atlatırsın ve bebişine bir adım daha yaklaşmış olursun..dualarımız sennle cnm..
canım nasıl geçti ağrın sızın varmı
haviniiiim nerdesin gülüm, nasıl geçti işlem?
bir sorum var 12 gün bekliyoruz ya bu transfer gününden mi başlanıyor yoksa bir gün sonrasından mı ? benm 29 aralık transfer oldu verdikleri kağıtta 10 ocak yazıyor ama ben 9 ocak die hesapladım.. acaba 31 çektiğini unutup mu öyle yazdılar die düşündüm.. yada transferden bir gün sonrası mı sayılıyor ilk gün ? 12 gün sonra 10 ocak test gününüz yazmışlar ama benm 12.günüm 9 ocak yazıyor.. ayy bi gün daha beklemiyim :)
ay imdaaat regl olamıyoruuumm şiştim şiştiiiiiiim :)))))) ay bu ne iştir be, bi oliim dersin bi olmiiim dersin :)) delircem yaa. doktorumla konuştum. pazartesi günü olsan da olmasan da gel dedi. aslında gecikme de çok uzun bir süre değil 3-4 gün ama şiştim...
slam kızlar bugün opu işlemi oldu tam 29 tane topanmış çok uzun sürmüş toplama işlemi normlde yataktaykn uyanıyordum bugün masada uyndım doktorlr çok yordun bizi dediler baya sancım oldu seruma boğdular resmen serum üstüne serum ay bukadar beklemiyordum su toplama olabilir cumartesi gel dedi serum takacaklarmış gine ay çok korktum kızlar ne iyi gelir bilen varmı su toplamaması için
şükür herşey yolundaymış doktorum dediki sıkıntı edilecek bir durum yok buna çok sevindim tabiki ve adetimle beraber nasipse bende tedaviye başlıyorum inş
bugün bir kaç hamile haberi dışında görümcem doğurdu ağrısı varmış konuşmak istemedi.. kıskançlık değil bir garip ruh hali ile kalbimin ruhumun iki taş arasında eziliyor sanıyorum.. midem bulanıyor.. sigara içmek hiç böyle mantıklı gelmemişti bana((
Bir harmanım bu akşam, Fikret Kızılok - YouTube
kaçıncı kez bu şarkıyı dinliyorum bilmiyorum ama adam diyorki herşeyin bir zamanı var da benim dermanım yok............
hiç bu kadar dermansız nefessiz yaralı kanarken bulmamıştım kendimi.. tevekkül diyorum kalbime sabır...
dinlemiyor.. bu gece hiç birşey paklamaz beni...
bugün bir kaç hamile haberi dışında görümcem doğurdu ağrısı varmış konuşmak istemedi.. kıskançlık değil bir garip ruh hali ile kalbimin ruhumun iki taş arasında eziliyor sanıyorum.. midem bulanıyor.. sigara içmek hiç böyle mantıklı gelmemişti bana((
kaçıncı kez bu şarkıyı dinliyorum bilmiyorum ama adam diyorki herşeyin bir zamanı var da benim dermanım yok............
hiç bu kadar dermansız nefessiz yaralı kanarken bulmamıştım kendimi.. tevekkül diyorum kalbime sabır...
çok sevindim havincim herşeyin yolunda olmasına :) şaka maka nerdeyse benden önce olacak transferin. :) ne güzel aynı zamanlara denk gelirse beraber çıldırırız burda :))) iğne vurulma sürecim uzuyor regl olmadıkça, biraz da onun için sıkıldı canım. boşu boşuna olmam gerekenden daha mı fazla iğne vurulmam gerekiyor diye. sonuçta ilaç yani o da. vücudumu etkiliyor bir şekilde. yazık bize
canım transferdeb 1 gün sonrasından sayılıyo ona göre hesapla test ona göre yaparsın
canım ben hesapladımda nerdeyse günümü 1 adet döngüm daha geçmiştim bekleme akışına bırak o zaman gelir kırmızılar ben çok bekledim gelmediler aspirin bile fayda etmedi sökülmem için düşün
feriha canım maşallah yumoşlarına inş sağlıklı döllenirler kaliteli embriyo olurlar canım
canım çok yumurta toplanan kişilerde sutoplama diğer adıyla ohhs oluşuyomuş bunu bir kaç yerde okudum bol sıvı tüket doktorunda kontrol altına alıcak ne güzel inş sorunsuz atlatırsın bu sürecide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?