eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

miragecim özele msj atmıstım sana ama gelmıyo galiba artık burdan soracm biraz ayıp olcak ama napımm öğrenmem lazım bu jelin uç kısmını tamamen vajınaya koymak mı gerekıyo yarım da koysak yetrmı o jel bu şekıldede etkısını gösterır mı:17:

ayıbı mı var ezgim tedavi bu sonuçta. ilk başta tepesindeki şişkin yerden tutup sallıyorsun ki içindeki aşağıya doğru insin. ucunu çıkardıktan sonra zorlanıyorsan birazcık sık kayganlaştırsın, elinle sıkman gereken yeri yeterince sıktıktan sonra dışarı çıkarana kadar sıkmaya devam et, böylece geri gelmez jel. ama benim bildiğim yarısını sokmak olmaz ki ulaşması gereken yerlere ulaşabilsin jel.

mirage bıde ananası trasfere kadar mı yemelıyım sonra mı yemelıyımmm canımmm yaaa:26:

benim bildiğim transferden sonra yeniyor, tutunmada yardımcı olduğu söyleniyor canım.

ayıbı mı var ezgim tedavi bu sonuçta. ilk başta tepesindeki şişkin yerden tutup sallıyorsun ki içindeki aşağıya doğru insin. ucunu çıkardıktan sonra zorlanıyorsan birazcık sık kayganlaştırsın, elinle sıkman gereken yeri yeterince sıktıktan sonra dışarı çıkarana kadar sıkmaya devam et, böylece geri gelmez jel. ama benim bildiğim yarısını sokmak olmaz ki ulaşması gereken yerlere ulaşabilsin jel.

benim bildiğim transferden sonra yeniyor, tutunmada yardımcı olduğu söyleniyor canım.

teşkkur edrım canımm sagol Rabbım isteyen herkese nasıp etsin anne olmayı inşallahh senın transferın ne zman bu arda..

teşkkur edrım canımm sagol Rabbım isteyen herkese nasıp etsin anne olmayı inşallahh senın transferın ne zman bu arda..

bilmiyorum ki :) önce regl olabilmem lazım, hala olamadım. lucrin kullanıyorum işte, pazartesi kontrole gidicem bakalım.

haviniiiim nerdesin gülüm, nasıl geçti işlem?

ay bana neden kimse cevap vermyor hiç başınıza su tolam gibi bişey geldimi zor olur dedi doktorum ne yapmamlazım

bilmiyorum ki :) önce regl olabilmem lazım, hala olamadım. lucrin kullanıyorum işte, pazartesi kontrole gidicem bakalım.

hımm anladımm canım benım de bu son reglımı beklerken 7 gün geçmişti ve ılk defa gunum gecmıstı noluyoo dıye düşünürken ve ertesı gun test yapmayı beklerken o aksam adet olmustum sanırım ilaçlardan dolayı falan oluyo yada mevsımsel bilemiyrmm...inş Rabbım gönlune göre versın canım benımmm...

hımm anladımm canım benım de bu son reglımı beklerken 7 gün geçmişti ve ılk defa gunum gecmıstı noluyoo dıye düşünürken ve ertesı gun test yapmayı beklerken o aksam adet olmustum sanırım ilaçlardan dolayı falan oluyo yada mevsımsel bilemiyrmm...inş Rabbım gönlune göre versın canım benımmm...

bu ara ne varsa herkesin kırmızılar nazlanıyor.

kızlar pazartesı gunu transferım var inşallah crıno jel kullanmaya başladım da bısey sorcm onunla ilgili kullanan kimler var burda
bide tarsfer gününe kadar ve sonrası neler yapılmalı neler yenmelı yardımcı olurmusunz

transferden bikaç gün önce başladım ananasa transfer sonrası 5. güne kadar hergün 1 dilim yedim
günde bir avuç kabak çekirdeği
günde bi iki tane fındık bir iki badem
günde bi tane kivi
her sabah aç karna bi bardak kayısı suyu (kabız olmamak için)

tabi ben bunların hepsini 2 transferimde yaptım tutmadı ama 3. de de yaptım tuttu
hatta 2. transferde bi gün balık bigün kırmızı et bi gün tavuk diğer gün sebze hergün en az 1 yumurta ve günde 2-3 dilim kek (daha fazla yumurta yiyemediğim için 4 yumurtalı yapıldı) ve bu şekilde inanılmaz beslendim
3. de sadece yukarıdakileri yaptım

transferden bikaç gün önce başladım ananasa transfer sonrası 5. güne kadar hergün 1 dilim yedim
günde bir avuç kabak çekirdeği
günde bi iki tane fındık bir iki badem
günde bi tane kivi
her sabah aç karna bi bardak kayısı suyu (kabız olmamak için)

tabi ben bunların hepsini 2 transferimde yaptım tutmadı ama 3. de de yaptım tuttu
hatta 2. transferde bi gün balık bigün kırmızı et bi gün tavuk diğer gün sebze hergün en az 1 yumurta ve günde 2-3 dilim kek (daha fazla yumurta yiyemediğim için 4 yumurtalı yapıldı) ve bu şekilde inanılmaz beslendim
3. de sadece yukarıdakileri yaptım

wayyy beee şaka makaa ben pskopata bağlamışım sanki yaa...:1:
ama şu konuda hakkımı yemeyeyim sürekli yatmadım evin içinde sürekli gezdim

arkadaşlar merhaba,herkes iyidir inşllh.zyxell canım çok üzüldüm.Rabbim sabrını verecektir,başka sefere inşallh.Rabbim tez zamanda kavuştursun .
Ben de yarın dr.a gideceğim 2.nin cinsiyeti için,bir d eçok merak ediyorum kaç cm oldular.Yarın yazarım şuan işteyim yoğun biraz.hepinizi öpüyorum:54:

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir akşam diliyorum

İi aksamlar kizlar nasilsiniz gerci birazdan tek tek okuycam ama once selam vermek istedim:) bende bu gun dr gittim tam 6 haftalikmis kese yolk hersey cok ii dedi yanliz agrilaimin sebebi tup bebekte genelde olurmus ilaclarin etkisi kocaman kocaman kistlerim vardi ve agriyi onlar yapiyormus jelde destekliyormus falan onun haricinde hersey ii ins hatta dinletmedi zararli die ama hafif hafif kalp atislari baslamis gordum ama dyamadim rabbim ins saglikla kucagima almayi gosterir benden bu kdr simdilik guzeller

canım bak okadar varmı yokmu endişesi yaptın durdun ne güzel rabbim bebeğini görmeni kalp atşını sesli duymasanda orda kalbinin attığını görmüşsün rabbim sağlıkla tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inş

Havinim datlım hayırla atlatırsın yarını inşallah dualar seninle

Hadi hayırlı haberlerle gel canım :)Allah yardımcın olsunn

havinim canım hadi inş.. kolayca atlatırsın ve bebişine bir adım daha yaklaşmış olursun..dualarımız sennle cnm..

canım nasıl geçti ağrın sızın varmı

canlarım kader arkadaşlarım hepiniz sağolun iyiki varsınız

şükür herşey yolundaymış doktorum dediki sıkıntı edilecek bir durum yok buna çok sevindim tabiki ve adetimle beraber nasipse bende tedaviye başlıyorum inş

bir sorum var 12 gün bekliyoruz ya bu transfer gününden mi başlanıyor yoksa bir gün sonrasından mı ? benm 29 aralık transfer oldu verdikleri kağıtta 10 ocak yazıyor ama ben 9 ocak die hesapladım.. acaba 31 çektiğini unutup mu öyle yazdılar die düşündüm.. yada transferden bir gün sonrası mı sayılıyor ilk gün ? 12 gün sonra 10 ocak test gününüz yazmışlar ama benm 12.günüm 9 ocak yazıyor.. ayy bi gün daha beklemiyim :)

canım transferdeb 1 gün sonrasından sayılıyo ona göre hesapla test ona göre yaparsın

ay imdaaat regl olamıyoruuumm şiştim şiştiiiiiiim :)))))) ay bu ne iştir be, bi oliim dersin bi olmiiim dersin :)) delircem yaa. doktorumla konuştum. pazartesi günü olsan da olmasan da gel dedi. aslında gecikme de çok uzun bir süre değil 3-4 gün ama şiştim...

canım ben hesapladımda nerdeyse günümü 1 adet döngüm daha geçmiştim bekleme akışına bırak o zaman gelir kırmızılar ben çok bekledim gelmediler aspirin bile fayda etmedi sökülmem için düşün

slam kızlar bugün opu işlemi oldu tam 29 tane topanmış çok uzun sürmüş toplama işlemi normlde yataktaykn uyanıyordum bugün masada uyndım doktorlr çok yordun bizi dediler baya sancım oldu seruma boğdular resmen serum üstüne serum ay bukadar beklemiyordum su toplama olabilir cumartesi gel dedi serum takacaklarmış gine ay çok korktum kızlar ne iyi gelir bilen varmı su toplamaması için

feriha canım maşallah yumoşlarına inş sağlıklı döllenirler kaliteli embriyo olurlar canım

canım çok yumurta toplanan kişilerde sutoplama diğer adıyla ohhs oluşuyomuş bunu bir kaç yerde okudum bol sıvı tüket doktorunda kontrol altına alıcak ne güzel inş sorunsuz atlatırsın bu sürecide

şükür herşey yolundaymış doktorum dediki sıkıntı edilecek bir durum yok buna çok sevindim tabiki ve adetimle beraber nasipse bende tedaviye başlıyorum inş

çok sevindim havincim herşeyin yolunda olmasına :) şaka maka nerdeyse benden önce olacak transferin. :) ne güzel aynı zamanlara denk gelirse beraber çıldırırız burda :))) iğne vurulma sürecim uzuyor regl olmadıkça, biraz da onun için sıkıldı canım. boşu boşuna olmam gerekenden daha mı fazla iğne vurulmam gerekiyor diye. sonuçta ilaç yani o da. vücudumu etkiliyor bir şekilde. yazık bize :(

bugün bir kaç hamile haberi dışında görümcem doğurdu ağrısı varmış konuşmak istemedi.. kıskançlık değil bir garip ruh hali ile kalbimin ruhumun iki taş arasında eziliyor sanıyorum.. midem bulanıyor.. sigara içmek hiç böyle mantıklı gelmemişti bana :(((

Bir harmanım bu akşam, Fikret Kızılok - YouTube

kaçıncı kez bu şarkıyı dinliyorum bilmiyorum ama adam diyorki herşeyin bir zamanı var da benim dermanım yok............

hiç bu kadar dermansız nefessiz yaralı kanarken bulmamıştım kendimi.. tevekkül diyorum kalbime sabır...

dinlemiyor.. bu gece hiç birşey paklamaz beni...

bugün bir kaç hamile haberi dışında görümcem doğurdu ağrısı varmış konuşmak istemedi.. kıskançlık değil bir garip ruh hali ile kalbimin ruhumun iki taş arasında eziliyor sanıyorum.. midem bulanıyor.. sigara içmek hiç böyle mantıklı gelmemişti bana :(((

kaçıncı kez bu şarkıyı dinliyorum bilmiyorum ama adam diyorki herşeyin bir zamanı var da benim dermanım yok............

hiç bu kadar dermansız nefessiz yaralı kanarken bulmamıştım kendimi.. tevekkül diyorum kalbime sabır...

söylediklerini o kadar yakından tanıyorum ki ilknur. bugün hala, herşeyin ötesinde eltimin ikincisine hamile olduğunu öğrendiğim gün. benim düşüğümden 2 ay sonraydı. ben daha yeniden çocuk sahibi olmayı denemeye bile başlayamamıştım, çünkü doktor 3 ay geçmesini önermişti. o ise karşıma geçmiş ayda bir kere kocasıyla ilişkiye girip de hamile kalınır mıymış kalınırmış hikayesini anlatıyordu. hamile kaldığını öğrendikten 3 gün sonra da onlarla tatile gitmek zorunda kalmıştım, çünkü önceden ayarlanmıştı, benim kürtaj sonrası kafamı toparlayabilmem için ayarlanmış bir tatil :)) hamile olduğunu ilk öğrendiğimde 1 tam gün geceli gündüzlü yatağıma yapıştım, gözyaşlarım bir an dinmedi. hayatım boyunca öyle uzun ağladığımı hatırlamam. ve o güzyaşları günler geceler sürdü. sanki bebeğim benden alınmış ona verilmişti. kabusun içinde gibiydim inan. bir türlü uyanamadığım bir kabus. bir süre sonra yerini iç çatışmaya bıraktı duygularım. ben bu muydum? başkasının mutluluğundan mutsuzluk çıkaran kişi miydim ben? işte psikolog topladı beni en nihayetinde sağolsun. şimdi hayata yeniden ayak uyduruyorum işte, umudumu da kaybetmeden, kaldığım yerden hayatıma devam etmeye çalışıyorum.

bir tek şeye inanıyorum ilknur. acı insanı çok olgunlaştırıyor. keşke hiç acı çekmesek de olgunlaşmasak da ama bu bizim başımıza geldi bir kere. üstelik yalnız da değiliz. bak sadece bu topicde bile kaç kişiyiz. hissettiklerin normal, ne de söylesem duygularını değiştiremem şu anda sen tüketene kadar. ama yalnız da değilsin anormal de değilsin. bunu bil sanal dostum...

canım benim yorumunu okurken içime sanki bir ok saplandı
bu insanları anlıyamıyom kim olursa olsun kibarlık yapıp konuşa bilirdi sen üzme o güzel yüreğini rabbim bizlerede ferah kapısı açacak rabbim bizlerede en güzel duygu olan anneliği yaşatacak canım benim sabır bak ne güzel diyorsun tevekkül diyorum sabır bizler zor bulacağız rabbimin izniyle sağlıklı hayırlı evlatlar doğuracağız sen hiç kimseye kafanı takma sen kendine odaklan canım bu günlerde geçecek inş sende bebişini kucağına almak için gün sayanlardan olacaksın rabbim üzmesin seni

çok sevindim havincim herşeyin yolunda olmasına :) şaka maka nerdeyse benden önce olacak transferin. :) ne güzel aynı zamanlara denk gelirse beraber çıldırırız burda :))) iğne vurulma sürecim uzuyor regl olmadıkça, biraz da onun için sıkıldı canım. boşu boşuna olmam gerekenden daha mı fazla iğne vurulmam gerekiyor diye. sonuçta ilaç yani o da. vücudumu etkiliyor bir şekilde. yazık bize :(

canım sen reglini bekleme onu bekledikce gelmiyo bundan sonrasında transfer günlerimiz denk gelmeye bilir ama tedavilerimiz seninle ard arda olacak rabbim ikimizinde güzel sonuçlar almasını nasip etsin rabbim tüm çocuk isteyenlerede bizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda

güzeller uzun bir aradan sonra merhaba nasılsınız..iyisiniz değil mi..ve bende ocak 16 da tedaviye başlıyorum..ayrıca özledim burdaki sohbetleri...düşükten sonra normal olur dedik olmadı:)) şimdi gülüyorum rabbim inşallah en hayırlısını verir hepimiz için...

canım senin neler yaşadığını anlaybiliyorum bende geçen tedavimde sabırla bebeğm brakmasın beni diye beklerken ben kürtj olduktan 1 hafta sonra en samimi arkadaşım doğum yaptı çok sevindim ama bi okadarda üzüldüm mecbur aramak zorundaydım ve aradım bana dediği ilk şey arkadaşım ben anne oldum yıkılmıştım ağlaya ağlaya evden çıkaramıyordu beni kimse
erafımdaki inanların hep kucaklarıdolu bi ben varım günümüz vardı ordaki kızlr hep doğurdu çağırıyrlar gitmesem dikkat çekiyor gdiyoum ellerinde bebekleri benim yanımda delirmiş gibi seviyorlar oyalanıyorlar hep bebklerini konuşuyorlar bn orda saf gibi elimi kolumu nere oycağımı bilemiyordum ama bida bebekli biryere gitmemeye karar verdim insanlar bukadar bencil işte arkadaşım ama yanlız değilsin bizde aynı sorunları yaşadık inşllah bizde anne oluruz rabbimgörüyor kucaklrımız dolu çıkarız o insanlarn karısıa

canım transferdeb 1 gün sonrasından sayılıyo ona göre hesapla test ona göre yaparsın

canım ben hesapladımda nerdeyse günümü 1 adet döngüm daha geçmiştim bekleme akışına bırak o zaman gelir kırmızılar ben çok bekledim gelmediler aspirin bile fayda etmedi sökülmem için düşün

feriha canım maşallah yumoşlarına inş sağlıklı döllenirler kaliteli embriyo olurlar canım

canım çok yumurta toplanan kişilerde sutoplama diğer adıyla ohhs oluşuyomuş bunu bir kaç yerde okudum bol sıvı tüket doktorunda kontrol altına alıcak ne güzel inş sorunsuz atlatırsın bu sürecide

havincim canım benim sninde iyi olmana çokn sevidim canım tek istediğim o inşallah bi sorunla karşılaşmam geldim geleli sıvı şeyler içiyorum resmen kendimi dinliyorum inşallah serumların fydası olur arkadaşım bi anne olmak ne kadar zor değilmi olup ta kıymetini bilmeyelere çk kızıyorum inan inşallah senin tedavin sonundada güzel habeleri alırız canım emeğimiz nboşa çıkmaz

Back