- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
kızlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.
sağ olsun eşim ağlamama izin vermedi.
bir iki zırladım ama "2 aya kalmaz yine deneriz" diyince boynuna sarılıp kaldım.
ben negatifi aldım ama yine buralarda olucam
boyacı,mirage,meryem sonuçlarınızı merakla bekliyorum her pozitif bi umut hepimiz için
Bu gün benim adetimin gecikmesinin 17. Günü...daha önce anlatmıştım okuyanlar biliyor..ekimin 20 sinde negatifi aldım ardından 4 gün sonra zamanında adet oldum ve kasım ayında yine vaktinde ve saatinde adet oldum normalde adetim zaten hiç şaşmaz ama aralık ayında olacak olan adetim olmadı ve ben dr. Gittim tüp bebkle veya ilaçlarla alakalı gecikirmi dedim hayır olmaz olsaydı ilk adetlerin düzensiz olurdu dedi kistte yok...ama yinede test yaptı negatif bu dediğim adetim 5 gün gecikince idi...bu gün 17. Günüm ve ben hala adet olmadım dr. Verdiği söktürücüyüde kullanmadım geç döllenme olabilirmi diye bazı sitelerde okudum bu gün ...geç döllenme nerdeyse 2. Adete yakın kanda çıkanlar var.. Sizce benim halim nedir...sürekli belim ağrıyor ve sağ kasığımda her an ağrı var bu günde idrarda yaptığım çubukta 2. çizgi diğerinden açıktı rengi ama 2 saat sonra belirdi nedir bu çok heyecan yaptım...
slm kızlar
kan tahlilimizi yaptırdık negatif çıktı
inş. bir daha ki sefere
selam canlar bana çok dua edin yarın saat 10 da histereskopim var inş herşey yolundadır rahimde bir sıkıntı çıkmaz
slm kızlar
kan tahlilimizi yaptırdık negatif çıktı
inş. bir daha ki sefere
akşamdan uyuyakaldım.Canim neden uyumuyorsun....
ben de tebrik ediyorum eşimi cnm :)Cok sevindim canım:) bak boşuna korkmuşsun :)) bu arada nasıl kistler anlamadım?
İnşallah bir dahaki sefere canım..cok üzüldüm ama elden bıse gelmıyor ıste..ama esını tebık ettım aglatmasın tabı:)dualarım senınle 3ay sonra yenıden ınsallah o zaamn halau cekıces ilknurla :))
amiiiiiin cnm..Hakkında hayırlısı canım:)
Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın.Bir daha ki denemende kucağın miniklerle şenşelnsi:)
yaa canım nasıl dayanabiliyorsun :)) inş. hayırlı haberler verirsin.. bu gidişle sen 5 aylık falan olcan öyle gidim bi bhcg vereyim dicen hee :))) hadi topiğimizin mucize annesi ol inş .. :)
( ne desem bilemedim canım.. çok da umutluydum ne bileyim işte bildiğimizden değil ya öyle olsun istiyoruz yaa.. ooff.. neysee inş. son negatifin bu olur canımm.. ((
havinim canım hadi inş.. kolayca atlatırsın ve bebişine bir adım daha yaklaşmış olursun..dualarımız sennle cnm..
geçmiş olsun ama ne güzel eşinden tam destek gelmiş..benim eşimde böyle destek vermişti..o da olmasa....
canım 3 ay ara vermemız gerektıgını soylemıstı doktorumuz bıze..vucut dınlensın dıye bu arada bır bakmıssın normal yolla kalıvermıssın hamıle:)) ilacların etkısı hemen gecmıyor bılıyorsun degıl mı:))
Cok sevindim canım:) bak boşuna korkmuşsun :)) bu arada nasıl kistler anlamadım?
İnşallah bir dahaki sefere canım..cok üzüldüm ama elden bıse gelmıyor ıste..ama esını tebık ettım aglatmasın tabı:)dualarım senınle 3ay sonra yenıden ınsallah o zaamn halau cekıces ilknurla :))
bir sorum var 12 gün bekliyoruz ya bu transfer gününden mi başlanıyor yoksa bir gün sonrasından mı ? benm 29 aralık transfer oldu verdikleri kağıtta 10 ocak yazıyor ama ben 9 ocak die hesapladım.. acaba 31 çektiğini unutup mu öyle yazdılar die düşündüm.. yada transferden bir gün sonrası mı sayılıyor ilk gün ? 12 gün sonra 10 ocak test gününüz yazmışlar ama benm 12.günüm 9 ocak yazıyor.. ayy bi gün daha beklemiyim :)
bir sorum var 12 gün bekliyoruz ya bu transfer gününden mi başlanıyor yoksa bir gün sonrasından mı ? benm 29 aralık transfer oldu verdikleri kağıtta 10 ocak yazıyor ama ben 9 ocak die hesapladım.. acaba 31 çektiğini unutup mu öyle yazdılar die düşündüm.. yada transferden bir gün sonrası mı sayılıyor ilk gün ? 12 gün sonra 10 ocak test gününüz yazmışlar ama benm 12.günüm 9 ocak yazıyor.. ayy bi gün daha beklemiyim :)
canım onlar bırak dıyene kadar bırakma...bırak dedıklerınde de denemeye devam et:))ne olur ne olmaz gelecek ay suprız olur kımbılırbilmiyordum cnm ya,dr.la görüşmedim daha yarın ikinci kez est yapılıyormuş rutin olarak.
progestan ve estrofemi bırakıyormuyuz negatiften sonra henüz regli olmadım
siz ne yapmıştınız kızlar,
eşim ısrarla iç dedi bu sabah aldım acaba reglimi onlar geciktirebilir mi?
benım de karnımda ıgneden sertlıkler olustu canım yaa..ben bebısı pazartesı gorucem ınsallah..ama yarın bır kan testı daha yaptırayım dıyorm hala ınanamadım da:)Tup bebek tedavisi sonrasinda ilaclarin etkisinden yumurtaliklarda kist olurmus dedi kendiliginden gecer dedi ama korkutmadi dese yalan olur ins gecer basima is acmaz sen ne zaman goreceksin bebisini yazmi kaldi seninde canim herkes gibi bende hayirli haberlerini bekliyorum
kuzum transfer gunu sıfır sayılıyor:) ama ben bır gun once ogrenmıstım haberın olsun..bu arada senınkı 5.gun embrıyosu boyacııııııııııııııııııı daha erken ogrenebılırsın benım merkezde 5.gun embrıyosu olsaydı 2 gun onceye gun verırdık demıslerdı haberın olsun:)bir sorum var 12 gün bekliyoruz ya bu transfer gününden mi başlanıyor yoksa bir gün sonrasından mı ? benm 29 aralık transfer oldu verdikleri kağıtta 10 ocak yazıyor ama ben 9 ocak die hesapladım.. acaba 31 çektiğini unutup mu öyle yazdılar die düşündüm.. yada transferden bir gün sonrası mı sayılıyor ilk gün ? 12 gün sonra 10 ocak test gününüz yazmışlar ama benm 12.günüm 9 ocak yazıyor.. ayy bi gün daha beklemiyim :)
ay imdaaat regl olamıyoruuumm şiştim şiştiiiiiiim :)))))) ay bu ne iştir be, bi oliim dersin bi olmiiim dersin :)) delircem yaa. doktorumla konuştum. pazartesi günü olsan da olmasan da gel dedi. aslında gecikme de çok uzun bir süre değil 3-4 gün ama şiştim...
canımın ıcııı beklemesen gelır mı acaba:) miragee hamıle olmayasın:)
kızlar pazartesı gunu transferım var inşallah crıno jel kullanmaya başladım da bısey sorcm onunla ilgili kullanan kimler var burda
bide tarsfer gününe kadar ve sonrası neler yapılmalı neler yenmelı yardımcı olurmusunz
olayım şekerim niye olmayayım :)))) ama her tür regl belirtisi mevcut, kıvranıyo gelmek için gelemiyor beni de kıvrandırıyor.
nerdeyse hepimiz kullandık canım. öncelikle evin yansa arkanı dönüp bakmamalı :)) kocayla kavga etmemek için özen gösterilmeli, her gün ananas yenmeli, bol su içilmeli, kabız olmamaya özen göstermeli, sigara içilmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?