eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.

sağ olsun eşim ağlamama izin vermedi.
bir iki zırladım ama "2 aya kalmaz yine deneriz" diyince boynuna sarılıp kaldım.

ben negatifi aldım ama yine buralarda olucam

boyacı,mirage,meryem sonuçlarınızı merakla bekliyorum her pozitif bi umut hepimiz için ;)

geçmiş olsun ama ne güzel eşinden tam destek gelmiş..benim eşimde böyle destek vermişti..o da olmasa....

Bu gün benim adetimin gecikmesinin 17. Günü...daha önce anlatmıştım okuyanlar biliyor..ekimin 20 sinde negatifi aldım ardından 4 gün sonra zamanında adet oldum ve kasım ayında yine vaktinde ve saatinde adet oldum normalde adetim zaten hiç şaşmaz ama aralık ayında olacak olan adetim olmadı ve ben dr. Gittim tüp bebkle veya ilaçlarla alakalı gecikirmi dedim hayır olmaz olsaydı ilk adetlerin düzensiz olurdu dedi kistte yok...ama yinede test yaptı negatif bu dediğim adetim 5 gün gecikince idi...bu gün 17. Günüm ve ben hala adet olmadım dr. Verdiği söktürücüyüde kullanmadım geç döllenme olabilirmi diye bazı sitelerde okudum bu gün ...geç döllenme nerdeyse 2. Adete yakın kanda çıkanlar var.. Sizce benim halim nedir...sürekli belim ağrıyor ve sağ kasığımda her an ağrı var bu günde idrarda yaptığım çubukta 2. çizgi diğerinden açıktı rengi ama 2 saat sonra belirdi nedir bu çok heyecan yaptım...

yaa canım nasıl dayanabiliyorsun :)) inş. hayırlı haberler verirsin.. bu gidişle sen 5 aylık falan olcan öyle gidim bi bhcg vereyim dicen hee :))) hadi topiğimizin mucize annesi ol inş .. :)

slm kızlar
kan tahlilimizi yaptırdık negatif çıktı

inş. bir daha ki sefere

:(( ne desem bilemedim canım.. çok da umutluydum ne bileyim işte bildiğimizden değil ya öyle olsun istiyoruz yaa.. ooff.. neysee inş. son negatifin bu olur canımm.. :(((

selam canlar bana çok dua edin yarın saat 10 da histereskopim var inş herşey yolundadır rahimde bir sıkıntı çıkmaz

havinim canım hadi inş.. kolayca atlatırsın ve bebişine bir adım daha yaklaşmış olursun..dualarımız sennle cnm..

slm kızlar
kan tahlilimizi yaptırdık negatif çıktı

inş. bir daha ki sefere

.Hakkında hayırlısı canım:)
Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın.Bir daha ki denemende kucağın miniklerle şenşelnsi:)

Canim neden uyumuyorsun....
akşamdan uyuyakaldım.
bi de diş tellerim değişti çelik tellere geçtik dün onun sızısından uyandım ;)

Cok sevindim canım:) bak boşuna korkmuşsun :)) bu arada nasıl kistler anlamadım?

İnşallah bir dahaki sefere canım..cok üzüldüm ama elden bıse gelmıyor ıste..ama esını tebık ettım aglatmasın tabı:)dualarım senınle 3ay sonra yenıden ınsallah o zaamn halau cekıces ilknurla :))
ben de tebrik ediyorum eşimi cnm :)
aynen öyle bi daha ki sefere inş.
bu arada üç ay ara mı veriliyor normalde

.Hakkında hayırlısı canım:)
Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın.Bir daha ki denemende kucağın miniklerle şenşelnsi:)
amiiiiiin cnm.
evet bir tane beni kesmez 2 olsun inş.;)

yaa canım nasıl dayanabiliyorsun :)) inş. hayırlı haberler verirsin.. bu gidişle sen 5 aylık falan olcan öyle gidim bi bhcg vereyim dicen hee :))) hadi topiğimizin mucize annesi ol inş .. :)

:(( ne desem bilemedim canım.. çok da umutluydum ne bileyim işte bildiğimizden değil ya öyle olsun istiyoruz yaa.. ooff.. neysee inş. son negatifin bu olur canımm.. :(((

havinim canım hadi inş.. kolayca atlatırsın ve bebişine bir adım daha yaklaşmış olursun..dualarımız sennle cnm..

ben de epey umutluydum ama bakalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık eşimin dediği gibi ;)

geçmiş olsun ama ne güzel eşinden tam destek gelmiş..benim eşimde böyle destek vermişti..o da olmasa....

aynen öyle, biz tedavi öncesi epey hırpalamıştık birbirimizi bu bizi birbirimize yaklaştırdı, pozitifi görüncede iyi bir anne baba oluruz inş. ...

canım 3 ay ara vermemız gerektıgını soylemıstı doktorumuz bıze..vucut dınlensın dıye bu arada bır bakmıssın normal yolla kalıvermıssın hamıle:)) ilacların etkısı hemen gecmıyor bılıyorsun degıl mı:))

canım 3 ay ara vermemız gerektıgını soylemıstı doktorumuz bıze..vucut dınlensın dıye bu arada bır bakmıssın normal yolla kalıvermıssın hamıle:)) ilacların etkısı hemen gecmıyor bılıyorsun degıl mı:))

bilmiyordum cnm ya,dr.la görüşmedim daha yarın ikinci kez est yapılıyormuş rutin olarak.
progestan ve estrofemi bırakıyormuyuz negatiften sonra henüz regli olmadım

siz ne yapmıştınız kızlar,
eşim ısrarla iç dedi bu sabah aldım acaba reglimi onlar geciktirebilir mi?

Cok sevindim canım:) bak boşuna korkmuşsun :)) bu arada nasıl kistler anlamadım?

İnşallah bir dahaki sefere canım..cok üzüldüm ama elden bıse gelmıyor ıste..ama esını tebık ettım aglatmasın tabı:)dualarım senınle 3ay sonra yenıden ınsallah o zaamn halau cekıces ilknurla :))

Tup bebek tedavisi sonrasinda ilaclarin etkisinden yumurtaliklarda kist olurmus dedi kendiliginden gecer dedi ama korkutmadi dese yalan olur ins gecer basima is acmaz sen ne zaman goreceksin bebisini yazmi kaldi seninde canim herkes gibi bende hayirli haberlerini bekliyorum

bir sorum var 12 gün bekliyoruz ya bu transfer gününden mi başlanıyor yoksa bir gün sonrasından mı ? benm 29 aralık transfer oldu verdikleri kağıtta 10 ocak yazıyor ama ben 9 ocak die hesapladım.. acaba 31 çektiğini unutup mu öyle yazdılar die düşündüm.. yada transferden bir gün sonrası mı sayılıyor ilk gün ? 12 gün sonra 10 ocak test gününüz yazmışlar ama benm 12.günüm 9 ocak yazıyor.. ayy bi gün daha beklemiyim :)

bir sorum var 12 gün bekliyoruz ya bu transfer gününden mi başlanıyor yoksa bir gün sonrasından mı ? benm 29 aralık transfer oldu verdikleri kağıtta 10 ocak yazıyor ama ben 9 ocak die hesapladım.. acaba 31 çektiğini unutup mu öyle yazdılar die düşündüm.. yada transferden bir gün sonrası mı sayılıyor ilk gün ? 12 gün sonra 10 ocak test gününüz yazmışlar ama benm 12.günüm 9 ocak yazıyor.. ayy bi gün daha beklemiyim :)

birgünden bişey olmaz canım 9.unda yaptırsanda olur

transfer günü sayılmıyor canım ondan sonraki gün başlanıyo sayılmaya

kızlar ben mi yanlış okudum acep aysegulu hamile mi yoksaa:52:

ay imdaaat regl olamıyoruuumm şiştim şiştiiiiiiim :)))))) ay bu ne iştir be, bi oliim dersin bi olmiiim dersin :)) delircem yaa. doktorumla konuştum. pazartesi günü olsan da olmasan da gel dedi. aslında gecikme de çok uzun bir süre değil 3-4 gün ama şiştim...

merhaba guzel anne adayları Rabbım hepınızı korusun inş.
nasılsınz umarım herkes ıyıdır çoktandır gıremiyrm bende bugun bakayım dedım...

XZELL Canım gecmiş olsun çok üzüldüm bende ınş bidahaki sefere olucak sabırla ve ısrarla yola devamm...

bilmiyordum cnm ya,dr.la görüşmedim daha yarın ikinci kez est yapılıyormuş rutin olarak.
progestan ve estrofemi bırakıyormuyuz negatiften sonra henüz regli olmadım

siz ne yapmıştınız kızlar,
eşim ısrarla iç dedi bu sabah aldım acaba reglimi onlar geciktirebilir mi?
canım onlar bırak dıyene kadar bırakma...bırak dedıklerınde de denemeye devam et:))ne olur ne olmaz gelecek ay suprız olur kımbılır;)
Tup bebek tedavisi sonrasinda ilaclarin etkisinden yumurtaliklarda kist olurmus dedi kendiliginden gecer dedi ama korkutmadi dese yalan olur ins gecer basima is acmaz sen ne zaman goreceksin bebisini yazmi kaldi seninde canim herkes gibi bende hayirli haberlerini bekliyorum
benım de karnımda ıgneden sertlıkler olustu canım yaa..ben bebısı pazartesı gorucem ınsallah..ama yarın bır kan testı daha yaptırayım dıyorm hala ınanamadım da:)
kuzum transfer gunu sıfır sayılıyor:) ama ben bır gun once ogrenmıstım haberın olsun..bu arada senınkı 5.gun embrıyosu boyacııııııııııııııııııı daha erken ogrenebılırsın benım merkezde 5.gun embrıyosu olsaydı 2 gun onceye gun verırdık demıslerdı haberın olsun:)
ay imdaaat regl olamıyoruuumm şiştim şiştiiiiiiim :)))))) ay bu ne iştir be, bi oliim dersin bi olmiiim dersin :)) delircem yaa. doktorumla konuştum. pazartesi günü olsan da olmasan da gel dedi. aslında gecikme de çok uzun bir süre değil 3-4 gün ama şiştim...

canımın ıcııı beklemesen gelır mı acaba:) miragee hamıle olmayasın:)

kızlar pazartesı gunu transferım var inşallah crıno jel kullanmaya başladım da bısey sorcm onunla ilgili kullanan kimler var burda
bide tarsfer gününe kadar ve sonrası neler yapılmalı neler yenmelı yardımcı olurmusunz

slam kızlar bugün opu işlemi oldu tam 29 tane topanmış çok uzun sürmüş toplama işlemi normlde yataktaykn uyanıyordum bugün masada uyndım doktorlr çok yordun bizi dediler baya sancım oldu seruma boğdular resmen serum üstüne serum ay bukadar beklemiyordum su toplama olabilir cumartesi gel dedi serum takacaklarmış gine ay çok korktum kızlar ne iyi gelir bilen varmı su toplamaması için

canımın ıcııı beklemesen gelır mı acaba:) miragee hamıle olmayasın:)

olayım şekerim niye olmayayım :)))) ama her tür regl belirtisi mevcut, kıvranıyo gelmek için gelemiyor beni de kıvrandırıyor.

kızlar pazartesı gunu transferım var inşallah crıno jel kullanmaya başladım da bısey sorcm onunla ilgili kullanan kimler var burda
bide tarsfer gününe kadar ve sonrası neler yapılmalı neler yenmelı yardımcı olurmusunz

nerdeyse hepimiz kullandık canım. öncelikle evin yansa arkanı dönüp bakmamalı :)) kocayla kavga etmemek için özen gösterilmeli, her gün ananas yenmeli, bol su içilmeli, kabız olmamaya özen göstermeli, sigara içilmemeli.

olayım şekerim niye olmayayım :)))) ama her tür regl belirtisi mevcut, kıvranıyo gelmek için gelemiyor beni de kıvrandırıyor.

nerdeyse hepimiz kullandık canım. öncelikle evin yansa arkanı dönüp bakmamalı :)) kocayla kavga etmemek için özen gösterilmeli, her gün ananas yenmeli, bol su içilmeli, kabız olmamaya özen göstermeli, sigara içilmemeli.

miragecim özele msj atmıstım sana ama gelmıyo galiba artık burdan soracm biraz ayıp olcak ama napımm öğrenmem lazım bu jelin uç kısmını tamamen vajınaya koymak mı gerekıyo yarım da koysak yetrmı o jel bu şekıldede etkısını gösterır mı:17:

Back