eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

slm kızlar
kan tahlilimizi yaptırdık negatif çıktı

inş. bir daha ki sefere

Allah sabır versin canım. napalım demek kısmet değilmiş. bir dahaki sefere inşallah.

ayşegülüm o nasıl bir gecikme yaaa?? Alla allaa hayırlı bir durum vardır inşallah :))

benim 4 gün gecikti, hala gelmiyor delirecem. yarın arıycam doktoru.

dualarım seninle tatlım allahım inşallah güzel haberler alman için yardım eder...histereskoptan sonrada üşütme sakın özellikle ayaklarını sıcak tut...))

iyiyiz kızlar hamdolsun nasıl olalım iş güç hastalık derken giremedim buraya çok fazla bebek iyi maşallah bide kendini gösterse süper olcak eliyle kapatmış resmen baktırmıyo kıymetli anam :))karnımız iyice çıktı hemde baya çıktı 3 kilo aldım sigarayıda bıraktım ya çok zor oldu benim için hala nası istiyo canım anlatamam

ne güzel allahım bizlerede yaşatsın inşallah..

ayşegül tatlım ben çat edicem şimdi inş... bebişlerimize kardeş geliyodur yaaaa çok merak ettim haa

valla bende öyle az kaldı çatlıyacam... ama cuma gününe kadar bekleyecem hayırlısı bakalım...

canım kendime dikkat ederim inş bundan sonra herşey yolunda gider

hepsı ustuste gelmıs:(mıgren berbat bıse o da mıdene vurmustur belkı ..karsında ıskence cekerken bır ınsanın hem de hamıle oldugunu bıle bılşe hem de ıkızlere hamıle oldugunu bıle bıle nasıl naz nıyaz der ınsanlar ya!!takma sıkma canını eger adı nazsa bulantın gectıgınde de yap onceden soyledıklerıne sayarsın sende..aglayarak bas agrını da arttırırsın canım yapma...bebıslerı dusun kucagına alacagın anları dusun..rabbım yardımcın olsun ama gececek ınsallah bıraz daha sabır az kaldı ınsallah

amannn canım çeken biliyo bi tek dua et de seninkii bulantısız geçer

arkadaşım transferden snra 2saat dinlenme veriyorlar sonra yolculuk serbest diyorlar..

evet canım geçmedi ama bu hallerime şükür yinede. çok şükür bişey yokmuş bebişinde kasılmalar normalmiş dimi,sen yinede dikkat et kendine.

ben daha hissedemedim ya, o cahillik bende de var :)

canım bende vitamin kullanıyordum geçen ay, mide bulantısını kesiyordu ama bu ay vitamin vermedi normalde vermem bişey yiyemiyorsun diye vermiştim dedi,ondan bulantılarım arttı diye düşünüyorum.. decavit kullanıyordum bulantılara iyi gelir diye yazıyordu içinde. sen nasılsın bebiş nasıl canım. canım birde susuz kalınca baş ağrısı yapıyor sıvı tüketmeye özen göster bliyorum o bile zor ama gazoz iç asidini alıp, meyve suyu bulantıyı arttıryor soda da içebilirsin

canım bilimsel olarak b vit eksikliği bulantıyı tetiklermiş ama bunu ilacın prospektüsünde kullanım alanı olarak hamilelerin mide bulntılarını azaltmak yazıyo sadece su beni kusturuyo bi de iilaca başladığımdan beri soda içince de kusuyorum öncesinde iyi geliyodu ilaç laktoz içeriyormuş sanırım ondan sindirim biraz zor oluyor ama eskisine göre daha iyiyim hala kussam da çok şükür en azından artık yemek yiyorum

Bu gün benim adetimin gecikmesinin 17. Günü...daha önce anlatmıştım okuyanlar biliyor..ekimin 20 sinde negatifi aldım ardından 4 gün sonra zamanında adet oldum ve kasım ayında yine vaktinde ve saatinde adet oldum normalde adetim zaten hiç şaşmaz ama aralık ayında olacak olan adetim olmadı ve ben dr. Gittim tüp bebkle veya ilaçlarla alakalı gecikirmi dedim hayır olmaz olsaydı ilk adetlerin düzensiz olurdu dedi kistte yok...ama yinede test yaptı negatif bu dediğim adetim 5 gün gecikince idi...bu gün 17. Günüm ve ben hala adet olmadım dr. Verdiği söktürücüyüde kullanmadım geç döllenme olabilirmi diye bazı sitelerde okudum bu gün ...geç döllenme nerdeyse 2. Adete yakın kanda çıkanlar var.. Sizce benim halim nedir...sürekli belim ağrıyor ve sağ kasığımda her an ağrı var bu günde idrarda yaptığım çubukta 2. çizgi diğerinden açıktı rengi ama 2 saat sonra belirdi nedir bu çok heyecan yaptım...

hemen bhcg veriyorsunn kuzuuu

selam canlar bana çok dua edin yarın saat 10 da histereskopim var inş herşey yolundadır rahimde bir sıkıntı çıkmaz

Allah yardımcın olsun canımm inşallah güzel sonuçlarla gelirsinn

havinim Allah yardımcın olsun canım. inşallah herşey yolunda gider. tez zamanda bebeğine kavuşacaksın inşallah. şu çektiğimiz sııkıntılar tarihe karışacak inşallah.

canım bilimsel olarak b vit eksikliği bulantıyı tetiklermiş ama bunu ilacın prospektüsünde kullanım alanı olarak hamilelerin mide bulntılarını azaltmak yazıyo sadece su beni kusturuyo bi de iilaca başladığımdan beri soda içince de kusuyorum öncesinde iyi geliyodu ilaç laktoz içeriyormuş sanırım ondan sindirim biraz zor oluyor ama eskisine göre daha iyiyim hala kussam da çok şükür en azından artık yemek yiyorum

cuma günü inşallah kuzum:))) dua et bana hamilesin kabul olur inşallah hayırlısı bakalım...

havincim Allah yardımcın olsun,inşallah kolay geçer tatlım.

havinim Allah yardımcın olsun canım. inşallah herşey yolunda gider. tez zamanda bebeğine kavuşacaksın inşallah. şu çektiğimiz sııkıntılar tarihe karışacak inşallah.

canlarım hepinize destekleriniz için teşekkürler rabbim bu günleri hayırlısıyla atlatıp bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alacağımız günleri saymayı nasip etsin bu tedavilerimiz son olsun rabbim daha fazla sınamasın bizleri inş

İi aksamlar kizlar nasilsiniz gerci birazdan tek tek okuycam ama once selam vermek istedim:) bende bu gun dr gittim tam 6 haftalikmis kese yolk hersey cok ii dedi yanliz agrilaimin sebebi tup bebekte genelde olurmus ilaclarin etkisi kocaman kocaman kistlerim vardi ve agriyi onlar yapiyormus jelde destekliyormus falan onun haricinde hersey ii ins hatta dinletmedi zararli die ama hafif hafif kalp atislari baslamis gordum ama dyamadim rabbim ins saglikla kucagima almayi gosterir benden bu kdr simdilik guzeller

Zyxell canım çok üzüldüm ama ne diyelim Rabbim böyle uygun gördükten sonra bize nemek düşerki? Bu son bekleyişin olsun inşallah.

Ayşegülü kız hadi hayırlı haberlerle gel. Bende umutlandım valla hadi bizlere umut ol inşallah

Havinim datlım hayırla atlatırsın yarını inşallah dualar seninle

Elfaes çok sevindim. Rabbim hayırla kucağına alacağın günleride gösterir inşallah

Zyxell canım çok üzüldüm ama ne diyelim Rabbim böyle uygun gördükten sonra bize nemek düşerki? Bu son bekleyişin olsun inşallah.

Ayşegülü kız hadi hayırlı haberlerle gel. Bende umutlandım valla hadi bizlere umut ol inşallah

Havinim datlım hayırla atlatırsın yarını inşallah dualar seninle

Elfaes çok sevindim. Rabbim hayırla kucağına alacağın günleride gösterir inşallah

Sagol canim ii dileklerin icin rabbim hepimize yasatsin ins seviyorum sizi

kızlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.

sağ olsun eşim ağlamama izin vermedi.
bir iki zırladım ama "2 aya kalmaz yine deneriz" diyince boynuna sarılıp kaldım.

ben negatifi aldım ama yine buralarda olucam

boyacı,mirage,meryem sonuçlarınızı merakla bekliyorum her pozitif bi umut hepimiz için ;)

kızlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.

sağ olsun eşim ağlamama izin vermedi.
bir iki zırladım ama "2 aya kalmaz yine deneriz" diyince boynuna sarılıp kaldım.

ben negatifi aldım ama yine buralarda olucam

boyacı,mirage,meryem sonuçlarınızı merakla bekliyorum her pozitif bi umut hepimiz için ;)

Canim neden uyumuyorsun....

İi aksamlar kizlar nasilsiniz gerci birazdan tek tek okuycam ama once selam vermek istedim:) bende bu gun dr gittim tam 6 haftalikmis kese yolk hersey cok ii dedi yanliz agrilaimin sebebi tup bebekte genelde olurmus ilaclarin etkisi kocaman kocaman kistlerim vardi ve agriyi onlar yapiyormus jelde destekliyormus falan onun haricinde hersey ii ins hatta dinletmedi zararli die ama hafif hafif kalp atislari baslamis gordum ama dyamadim rabbim ins saglikla kucagima almayi gosterir benden bu kdr simdilik guzeller
Cok sevindim canım:) bak boşuna korkmuşsun :)) bu arada nasıl kistler anlamadım?
slm kızlar
kan tahlilimizi yaptırdık negatif çıktı

inş. bir daha ki sefere
İnşallah bir dahaki sefere canım..cok üzüldüm ama elden bıse gelmıyor ıste..ama esını tebık ettım aglatmasın tabı:)dualarım senınle 3ay sonra yenıden ınsallah o zaamn halau cekıces ilknurla :))

İnşallah guzel bır gune uyanmıssınızdır:)Fraxiparine iğne kullanan var mı benım karnımda artık yumsak yer kalmadı cok sertlestı ıgne yerlerim ve cok agrı yapıyor aynı seyı yasayan oldu mu:( kola da vurulur dedıler ama koluma kendım yapamıyorum bır de daha cok agrıyor kol:(

Back