eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Ay inşallah vardır bebiş, Rabbim bu sıkıntılara karşılık kolayca nsip etmiştir cumayı bile bekleme bence özellerde 30 TLye yapıyorlar bi saatte alırsın sonucu,ikinci çizgi belirdiyse silikte olsa inşallah vardır ya, benimde ilk yaptığımda çok silikit 2.çzgim.

inşallah canım inşallah...rabbim ol dedimi olur çok şükür inançlıyımdır..vallahi para umurumuzda değil ama gidip ne eşimi nede kendimi yıkmak istemiyorum nasılsa cuma genetik teste gideceğiz dur biraz daha eşime diyorum:)) sadece eşimin yıkılmaması için... aslında ben ondan daha heyecanlıyım ama belli etmiyorum yoktur heyecanlanma diyorum ...inşallah geç döllenmedirde vardır ....

canım nasıl heyecanlandım anlatamam vallahi inşallah vardır dye dua ediyorum şuan sana.Rabbim gönlüne göre versin inşallah..

aysegulu bak ne zamandır seni takip ediyorummmmmm ve feci halay çekesim var e hadi sabah kalk git bir test yaptır ya 2 damla kan napcan sen cumayı perşembe mübarek gün :)))

şaka bir yana İnşallah rabbim kendi katından tertemiz bir soy bahşetmiştir sana ve darısı hepimize olur... Rabbim sevincini yarın bırakmasın

kızlar yarın benden küçük görümcem doğum yapacak dua istedim ondan her hamileden dua istiyorum son günlerde beynimin esiri oldum dağılmamak için sabır Allahım diyorum..sabır.. tek duam hakkımda hayırlısı değilse gönlümü razı eyle huzur ver..
hepimizin gönlüne huzur versin rabbim...
:ssz::ssz::ssz::ssz:

allah razı olsun güzel arkadaşım inşallah halayı çekelim :) bu her kez için umut olur senelerce uğraştık aşılama ilaçlar en son eylülde tüp bebek biliyorsun işte:)) inşallah vardır yinede hayırlısını istiyorum allahımdan.....

inşaallah gamzem inşallah gelmiştir valla bu süpriz ve ayrıca mucize olur ...her sabah her akşam ha geldi ha gelecek 17 gün oldu kan testi adetim gecikince yaptırdım ama çıkmadı bende şimdi geç döllenmeyi okudum acabamı dedim bide çubukta çıkınca ümütlendim işe:((((

inş. vardır canım çabuk yap da bizleri de merakta bırakma canım

slm kızlar
kan tahlilimizi yaptırdık negatif çıktı

inş. bir daha ki sefere

Allah sabır versin arkadaşım. Çok zor oldugunu biliyorum ama yıkılmak yok pes etmek yok yola deam inşallah çok bekletmeden rabbim bize de nasip eder. Kaçıncı denememdi canım?

slm kızlar

inş. bir daha ki sefere

sıkma canını ve eşine teselli ol en zor atlatan onlar çünki allah size bize sağlık versin ağaç varsa dalı bi gün yeşerir canınız sağolsun tatlım tekrar denersiniz ...allah hayırlı olanı ve zamanı en iyi bilendir...

slm kızlar

inş. bir daha ki sefere
canım hakkında hayırlısı böyleymiş demekki takdiri ilahi
Allah sabır versin arkadaşım. Çok zor oldugunu biliyorum ama yıkılmak yok pes etmek yok yola deam inşallah çok bekletmeden rabbim bize de nasip eder. Kaçıncı denememdi canım?

canım sana yazdığımı görmedin herhalde

hadi yaa kimin hastasısın ben nur hanımın hastasıyım kasımda yanına gittim ama izin falan durumu sıkıntı olduğu için tedaviyi hazirana bıraktık Allah nasip ederse

Canım ben aslında ilk görüşmemi aynur hanımla yapmıştım. Ama tedaviye başladıgımda nur hanımla başladım nur hanım beni bir kere gördü sadece. Sonrası ıse funda hanım ve betül hanımla devam ettim. Opumu funda hanım yaptı. Bakalım transferi kim yapacak. İnşallah nur hanım yapar. Ama en önemlisi bebişler tutunsunda transferi kim yaparsa yapsın. Benim yumurta reZervinde problem oldugu için erteleme gibi bir şansım yok malesef. Allah hakkımızda hayırlı olnı nasip etsin inşallah ama tabi saglıklı bebişler de versin bize...

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir akşam gece diliyorum

kızlar bu arada ben pek yazamıyorum midem yine çok kötü dün kustum kustum ağladım bugün daha lokma koyamadım ağzıma :(

canım benim bu günler geçecek rabbim bebeşlerine sağlık versin sanada dayanma gücü

Arkadaşlar merhaba bende tedaviye başladım ve 6 yumurtdadan 5 tanesinin döllendiğini ögrendim büğün ama kaliteleri 2 kaliteymiş. Bu çok mu kötü bir durum acaba.

canım yumoşların bak ne güzel döllenmiş kalitesine takılma tutmaz diye doktorların transfer ettikleri tutuyo ondan derimki sen kul olarak sana düşeni yap rabbim ol dedikten sonra hepsi olur rabbim bu sefer yüzünü güldürsün canım

Canım çok korktum bebeğe bişey olacak diye.adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı çok şükür doktor baktı sorun yok dedi ilaç yazdı

canım bende biliyorum o ağrıları ama bu 2 gündr sürekli olunca bide vajinada batmalar başlayınca korktum iyice
gece bile uyutmadı ağrılar çok şükür normalmiş rahimi kontrol etti suyuma felan baktı her şey yolunda dedi

sorma canım bu gece sabah olmadı bana inşallah ssende tadacaksın bu duyguyu
insan yavrusunun saçının bir teline dahi bişey olsun istemiyor:43:

canım meleğimiz şükürler olsun iyiymiş rabbim sağlıkla büyüyüp gelişmesini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin meleğimizi

iyi akşamla kızlar nasılsınız beni soracak olrsanız pek iyi sayılmam yarın opu işlemi var korku var içimde bi ağladım baya ikindin hadi iyi geçmezse tutmazsa bida nasıl kaldırırım bilemiyorum tedavideyken
takmıcam diyordum ama içim de bi sıkıntı var ya sanki herşey kötü olcak gibi
bide sorum var size 2. kalitedeki embriyomu dha iyi yoksa 1. kalitedeki mi

feriha canım sakın moralini daha opun olmadan bozmaya kalkma rabbimin izniyle yumurtaların kaliteli olacak ve güzel güzel döllenecekler ve sanada sıkı sıkı tutunacaklar kendini üzüpte şimdiden strese girme

cevaplarınız için teşkk.ler .. bugn daha iyiyim :) yaa ne çabuk geçti zaman 1 haftam kaldı :) zyxell in test ne zaman ?? inş. pozitif alırsın cnm ...

topik boş kalmışş sankm biras :(

mervem korkma cnm bak sen yarıyı bile geçmişin annesi bebişini üzme büyüyorum ben anneeee diyor sana ;))

canım benim sen hep pozitif ol ve inş bebişin sana sıkı sıkı tutunuyodur ve rabbiminde izniyle senden güzel haberler alacağız

canım msj attım sana,batmalar normal ama ağrıyı bilemicem canım, haberdar et bizide geçmiş olsun.

havin canım bu aralar mide bulantıları yine başladı iyi değilim sürekli yatış arada okuyup çıkıyorum takılamıyorum..

canım benim geçecek az kaldı hep diyoruz en az 6 aya kadar bulantılar kiminde sürüyo inş mide bulantılarınız o kadar da sürmez diye dua ediyom

Bu gün benim adetimin gecikmesinin 17. Günü...daha önce anlatmıştım okuyanlar biliyor..ekimin 20 sinde negatifi aldım ardından 4 gün sonra zamanında adet oldum ve kasım ayında yine vaktinde ve saatinde adet oldum normalde adetim zaten hiç şaşmaz ama aralık ayında olacak olan adetim olmadı ve ben dr. Gittim tüp bebkle veya ilaçlarla alakalı gecikirmi dedim hayır olmaz olsaydı ilk adetlerin düzensiz olurdu dedi kistte yok...ama yinede test yaptı negatif bu dediğim adetim 5 gün gecikince idi...bu gün 17. Günüm ve ben hala adet olmadım dr. Verdiği söktürücüyüde kullanmadım geç döllenme olabilirmi diye bazı sitelerde okudum bu gün ...geç döllenme nerdeyse 2. Adete yakın kanda çıkanlar var.. Sizce benim halim nedir...sürekli belim ağrıyor ve sağ kasığımda her an ağrı var bu günde idrarda yaptığım çubukta 2. çizgi diğerinden açıktı rengi ama 2 saat sonra belirdi nedir bu çok heyecan yaptım...

canım benim inş bu gecikme hep ddimya hayra alamet rabbim inş seninde güldürür yüzünü bak silikte olsa ilk anda 2. çizgiyi görmüşsün ben o çizgiyi hiç göremedim inş cuma güzel haberler verirsin bize canım dualarım seninle

slm kızlar nabersiniz

canım hoşgelmişsin senden naber

slm kızlar

inş. bir daha ki sefere

canım benim çok geçmiş olsun bu ilk ve son negatifin olsun rabbim bundan sonraki tedavinde seninde kucağını doldursun inş

selam canlar bana çok dua edin yarın saat 10 da histereskopim var inş herşey yolundadır rahimde bir sıkıntı çıkmaz

iyiyiz kızlar hamdolsun nasıl olalım iş güç hastalık derken giremedim buraya çok fazla bebek iyi maşallah bide kendini gösterse süper olcak eliyle kapatmış resmen baktırmıyo kıymetli anam :))karnımız iyice çıktı hemde baya çıktı 3 kilo aldım sigarayıda bıraktım ya çok zor oldu benim için hala nası istiyo canım anlatamam

ayşegül tatlım ben çat edicem şimdi inş... bebişlerimize kardeş geliyodur yaaaa çok merak ettim haa

zyxell güzelim allah büyük elbet rabbim sanada nasip eder inş. bigün kendine iyi bak...

iyiyiz kızlar hamdolsun nasıl olalım iş güç hastalık derken giremedim buraya çok fazla bebek iyi maşallah bide kendini gösterse süper olcak eliyle kapatmış resmen baktırmıyo kıymetli anam :))karnımız iyice çıktı hemde baya çıktı 3 kilo aldım sigarayıda bıraktım ya çok zor oldu benim için hala nası istiyo canım anlatamam

ayşegül tatlım ben çat edicem şimdi inş... bebişlerimize kardeş geliyodur yaaaa çok merak ettim haa

zyxell güzelim allah büyük elbet rabbim sanada nasip eder inş. bigün kendine iyi bak...

canım benim senin bebiş nazlı geç gösterecek belli sağlıklı olsunda cinsiyeti geç öğren canım oh sonunda kendine bebişe iyilik yapmışsın sigarayı bırakmışsın ne güzel

selam canlar bana çok dua edin yarın saat 10 da histereskopim var inş herşey yolundadır rahimde bir sıkıntı çıkmaz

dualarım seninle tatlım allahım inşallah güzel haberler alman için yardım eder...histereskoptan sonrada üşütme sakın özellikle ayaklarını sıcak tut...))

ne güzel allahım bizlerede yaşatsın inşallah..

valla bende öyle az kaldı çatlıyacam... ama cuma gününe kadar bekleyecem hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:
Back