• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2011DE istanbul avrupa yak Dügün

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
45
0
46
İstanbul
Eylülde düğün yapmayı düşünüyorum ama halaa yer ayarlayamadık. bi yere adımızı yazdırıyoruz başka bi yerlere bakana kadar orası doluyor dönüyoruz burası doluyor..zaten içime tam sinende bişey olmadı. Yani açıkçası kafam o kdar karıştıki napıcam yardımm lütfeennn.baltalimanı polisevi,maslak orduevi,aksaray orduevi,pekom,bköy spor klubü,bköy garden,topkapı holidayinn baktığım yerler..
Kızlar kişi başı süsleme foto pasta falan dahil 40 tl. lik bi yer varmı bildiğiniz.
Açık hava tercih sebebi olup kapalı mekanlarıda bildirirseniz çok sevinirim:16: :))

maslak ya da kalender ordu evini tavsiye edebilirim cnm sana.. ya da sarıyerde sahilde denize sıfır mekanlar da var..

sarıyer taraflarında hakimevi var. orası da çok nezih bir mekan, en yakın arkadaşım orada evlendi.. 250 kişilik yemek + içki, fotoğraf, kamera, balayı odası içinde toplam 16bin verdiler.. ve kesinlikle değdi. muhteşem bir düğün gerçekleştirdi..

web sitesi: ATGV STANBUL HAKM EV

edit: savcı ve hakim yakınları ancak böyle organizasyon yaptırabiliyormuş...

bende deliriceeem yaa ne zor izmiş bu mekan işi...işte bu dediğim hiçbiyer çıkmadı daha :59:

biz de eylülde evlenmeyi planlıyoruz açık hava bir yer olsun istiyoruz ama delireceğim fiyatlar uçmuş ya da uygun fiyatlı yerler güzel değil kafayı yemek üzereyim aynı kaderi paylaşıyoruz :( ...

naptınız eylül gelinleri :80:

naptik?
aldiklarimiz
-ev
-mutfak
-tv ünitesi
-yatak odasini aldik
-salon tuttuk
-balayini ayarladik
-sonracigima ceyiz hazir baskada birsey yok :))

eksiklerimizde
-koltuk takimi
-yemek odasi
-hali
-perde
-portmanto
-sehpa
-gelinlik
-damatlik
-davetiye vb...

bu aralar durgun geciyor fazla bi hazirlik yapmiyoruz 1-2 ay sonra yine baslariz hazirliklara :)))
siz ne durumdasiniz????

ooo baya alışveriştesiniz yani :)) benim başka planlarım inşallah lursa ev kurmeyacağım şuan için. Eğitim için yutdışına gitmeyi düşünüoruz ..

VEE önemli bi konu daha :)) Eylül gelinleri başladınız mı gelinlik bakmaya?? nelinlik için tavsiyelere ihtiyacım var..
Sadece Akayda indirim vardı onu bilioyorum.. Başka marka yer fiyat ????

VEE önemli bi konu daha :)) Eylül gelinleri başladınız mı gelinlik bakmaya?? nelinlik için tavsiyelere ihtiyacım var..
Sadece Akayda indirim vardı onu bilioyorum.. Başka marka yer fiyat ????

gelinlik bakmaya basladinizmi derken ben nisanlanmadan öncede gelinlik bakiyordum :))) saka bi yana ben suan yurtdisinda oldugum icin bakamiyorum ama asagi yukari istedigim modeli ve istedigim kumaslari ilettim kayinvalideme pazartesi gunu gidip fiyat alip kaparo vericek döndügüm zamanda dikime baslicak...
bakirköyde yelda islekel... oda yurtdisindan gelme :))
ozuu senin dugun ne zaman ve nerde??

Ben direk hazır almayı düşünüyorum aslında.Çünkü artık çok fazla seçenek var hazırlarda birde dikim riskine girmek istemiyorum bildiğim bi yerde olmadığından.
Düğün 24 eylülde Vatan orduevinde olacak kısmetse.
Yer ayırttık ama daha gün almadık.
Senin nerde ne zaman

Ben direk hazır almayı düşünüyorum aslında.Çünkü artık çok fazla seçenek var hazırlarda birde dikim riskine girmek istemiyorum bildiğim bi yerde olmadığından.
Düğün 24 eylülde Vatan orduevinde olacak kısmetse.
Yer ayırttık ama daha gün almadık.
Senin nerde ne zaman

bizde vatan orduevini düsündük ama bi türlü gidip görmeye kismet olmadi bizimki bahcelievler olimpik tesislerinde olucak 3 eylülde
ne kadara anlastiniz orda merak ettim ve kac kisilik ici fln guzelmi???

güsel bence.. Masa süslemeleri falan kendin istediğin gibi seçiyorsun.yemek seçenekleride var bir sürü.Ben 250 kişi gibi düşündüm toplamda 10.000 tl gibi bi fiyat verdi.Senin ne kadar

arkadaşlar eylül ayı için ne kadar mantıklı bilmiyorum ama havalar güzel giderse ve aklınızda varsa tekne düğünü tavsiye ederim. arkadaşım 400 kişilik tekne ayarladı haziranda evleniyor. ama tekneler bile düğün salonları gibi önceden tutuluyor eğer düşünürseniz bi araştırın derim ben. boğazda düğün keyfi :66:

Back