• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyfelden parfüm alacağım ne önerirsiniz arkadaşlar ?

Çiçeksi ferah bi koku istiyorum.Eyfelden almayı düşünüyorum önerileniz nelerdir ?

Eyfel ilk çıktığı zamanlar iyiydi ama şimdiki kalitesi 5 para etmez. Parana yazık. Dp ya da bargellodan bak. Yada market parfümlerini araştır. Emotion un bir sürü çiçeksi kokusu var. Favorim Romance kırmızı olanı.

eyfel 5tl idi 15 olmuş. bence dp ve bargello da 35 tl ama o da şişesine, kutusuna gidiyor içindeki maddeler yine 5 tl anca eder o yüzden pek bir fark göremiyorum. sırf alınıyor diye kafadan fiyat arttırıyorlar.

ben eyfelden baya bi aldım. çiçeksi ferah pek kullanmadım çünkü genelde tatlı kokulara elim gidiyor. aldıklarım şunlar ciçek ve ferah olarak;

-lancoma miracle - çiçek ve baharatlı gibi yani tatlı şekerli değil soğuk bir havası var temizlik kokuyor
-chloe love - bu baya ünlü ama ben çiçek ve pudra karışımını pek sevmedim.
- chloe chloe - bu da chloe klasik derseniz verirler. love yerine bunu seçerdim ben. hatta şuan elimde var. şakayık ve gül var içerisinde.
- jadore, lacoste classic, burberry weekend, gucci envy me de çiçekli ve eski klasik kokulardan. annem kullandığı için ben pek kendime yakıştıramadım daha olgun kişilere yakıştırıyorum.
-nina ricci nina - bargellodan aldım. yeşil elma, çiçekli bir koku. bana göre ferah
- light blue - dp den almıştım hem de 100cc ve hemencicik bitirdim. tatlı narenciye kokuyordu. limonata gibii ama ferah

:)

eyfel 5tl idi 15 olmuş. bence dp ve bargello da 35 tl ama o da şişesine, kutusuna gidiyor içindeki maddeler yine 5 tl anca eder o yüzden pek bir fark göremiyorum. sırf alınıyor diye kafadan fiyat arttırıyorlar.

ben eyfelden baya bi aldım. çiçeksi ferah pek kullanmadım çünkü genelde tatlı kokulara elim gidiyor. aldıklarım şunlar ciçek ve ferah olarak;

-lancoma miracle - çiçek ve baharatlı gibi yani tatlı şekerli değil soğuk bir havası var temizlik kokuyor
-chloe love - bu baya ünlü ama ben çiçek ve pudra karışımını pek sevmedim.
- chloe chloe - bu da chloe klasik derseniz verirler. love yerine bunu seçerdim ben. hatta şuan elimde var. şakayık ve gül var içerisinde.
- jadore, lacoste classic, burberry weekend, gucci envy me de çiçekli ve eski klasik kokulardan. annem kullandığı için ben pek kendime yakıştıramadım daha olgun kişilere yakıştırıyorum.
-nina ricci nina - bargellodan aldım. yeşil elma, çiçekli bir koku. bana göre ferah
- light blue - dp den almıştım hem de 100cc ve hemencicik bitirdim. tatlı narenciye kokuyordu. limonata gibii ama ferah

:)
Eyfelden memnun kalmissiniz sizde bence

D&p lancome miracle aldim eyfel lacoste bunlari begendim. Paco rabbane lady million cok ovuyorlar onu merak ediyorum acikcasi. Magnetizm, carolina herara sexsy girl ve lola marc jacobs bakmayi dusunuyorum. Bunlar arasinda kullanipta memnun olduklariniz var mi

Hypnotic poisin ben d&p deosunu aldim evet bende begenmedim demekki zevkimiz uyusuyor. Linklerde cok ovmusler ama ben sevmedim
ben kokuyu seviyorum da eyfel yapamamışş yani çünkü çok karışık bi parfüm. bargellodan aldığımı beğendim. eyfelden mesela lacoste klasik, burberry weekend, chloe falan kullandım güzeldi. midnight fantasy, lolita lempicka, lolita lift de güzel.
ama şikayetim olmadı. yağlıysa diğerleri de yağlı. alkol kokusu da hepsinde var. kalıcılık biraz az eyfelin. ama en büyük fark tabi hangisi daha çok benzetmiş parfümü? o da hepsinde bir kusur oluyor dp de kötü yapabilir eyfel de kötü yapabilir. ama ben hepsinden alıyorum :D

eyfel, dp, bargello, david, parfumevi, bazen jeux par

Back