- 20 Aralık 2014
- 1.708
- 430
- 53
- Konu Sahibi Moonlight25
-
Yukarıda örneğini vermiştim. Dp için Ankara'dan alışveriş yapmıştım.
Armani night da hot couture da berbattı.
Buna karşın shiseido zen süperdi mesela.
Demek ki eskimiş ve bozulmuştu diğerleri. Bilmiyorum sebebini.
Yani ilk defa İstanbul Taksim'den aldığım armani night'ın şahane kokusunu orada bulamadım.
Alakası yoktu. O yüzden değişiyor bence şubesine göre de.
Hem sadece açık parfümler de değil, fast food zincirlerinde bile şubeden şubeye çok fark var.
Aynı markanın bir yerde hamburgeri çok iyiyken, başka şubesinde çok kötü olabiliyor vs.
bekledikçe bozuluyor bence ya.. taksim'de hızlı satış olduğundan sürekli yeni parfüm geliyordur ve parfümler beklemeden taze halde satılıyordur.. başka neden olabilir ki sonuçta aynı firma şubenin sahipleri farklı sadece aynı ürünü getirtiyorlar ama..
Bende ilk kullandigimda agir gelmisti.Eyfel 'de kenzo flower ve hot couture denedim.
Böyle bir rezillik olamaz. İğrençti.
Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.
Ama k-148 kodlu parfüm ilk sıkılınca beğenmediysem de, saatler sonra koklayınca bayıldığım bir koku oldu.
Adı ne k-148'in? Bilen var mı?
Elimin üstünden , elimi yıkamış olmama rağmen çıkmadı kokusu.
Çookk kalıcı ve tertemiz bir his veriyor.
merhaba, gerçekten kaliteli bir açık parfüm markası arıyorsanız size tavsiyem ferne parfüm ürünleridir. ben nerdeyse tüm markaların kokularını denedim. beni çok rahatsız ediyor. orjinal gibi rahatlıkla kullandığım tek marka oldu ferne. fiyatlar konusunda biraz pahalı ama değer. en ucuzu 55 ml 33 tl. sevgiyle kalın....Eyfel , loris, rafella gibi açık parfüm markaları maalesef çok kötü.. koku hemen uçuyor. En fazla 30 dk sonra kalmıyor.. kalsada çok kötü ağır bir kokuya dönüşüyor..
Yine açık parfümde en iyisi dp , bargello.. zaten birinin fiyatı 16 lirayken diğerinin fiyatı 5 lira =)
Nerden bulabiliriz ? Adını hiç duymadımmerhaba, gerçekten kaliteli bir açık parfüm markası arıyorsanız size tavsiyem ferne parfüm ürünleridir. ben nerdeyse tüm markaların kokularını denedim. beni çok rahatsız ediyor. orjinal gibi rahatlıkla kullandığım tek marka oldu ferne. fiyatlar konusunda biraz pahalı ama değer. en ucuzu 55 ml 33 tl. sevgiyle kalın....
Ferne nin şubeleri yokmuş kuzum internetten alınabiliyor sadece ben duymuştum baya araştırmıştım şubesi varmı diye kokularına bakmadan da almak olmaz ki şans meselesi nasıl çıkıcak hiç bi bilgimiz yok dimiNerden bulabiliriz ? Adını hiç duymadım
Ferne nin şubeleri yokmuş kuzum internetten alınabiliyor sadece ben duymuştum baya araştırmıştım şubesi varmı diye kokularına bakmadan da almak olmaz ki şans meselesi nasıl çıkıcak hiç bi bilgimiz yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?