Makyaj Ürünleri Eyeliner önerileriniz (kullandığınız ürünler)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

queena21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
47
8
1
29
Arkadaşlar likit eyeliner ve kalem çekemiyorum kullanamıyorum. Jel veya keçeli kaleme benzer eyelinerler kullanabiliyorum. Loreal ve maybelline hariç (illa gratis, watsons ta satılması çok kolay bulunması şart değil.) 30-45 tl arası jel veya keçeli uçlu eyeliner önerilerinizi bekliyorum. (Waterproof ta olabilir.)

Ben mac jel eyeliner kullaniyrm memnunum benm goz kapaklarm yagli eyelineri cok cabuk emiyodu bu sorunu mac cozdu gozumde kalan tek o.
Loreal de kullandm kecelilerdende maybelline i de ama onlar gozumde kalmiyodu

Loreal ve maybelline de öyle bir sorun var malesef benim kullandıģım da tam siyah değildi. Teşekkürler youm için

Ben rimmel in eyeliner ını kullanıyorum hem çok kullanışlı hem çok uygun fiyatlı watsonslarda satılıyor. Tavsiye ederim.

ben lorealın sıyahlıgından memnun kalmıştım açıkçası arkadaşım çok beğendiği için ona hediye ettim çok bi geçmişim olmadı kendisiyle ama macin su bazlı bır eyelınerını denedım kullandıgım en sıyah en kalıcı eyelınerdı. çıkarmak için ucundan kaldırıp carsaf gibi çıkma olayıda çok tatlıdı şuan golden rose kullanıyorum gayette memnunum paramın suyunu çektiği bir dönem keşfettim ve gayette yenisini alabileceğim bir eyeliner,)

Ben lorealin superliner ultra precision olan eyelinerını kullanıyorum. Aşırı memnunum, çok kalıcı ve rengi simsiyah ayrıca mat bir siyah değil canlı,parlak bir siyah. Sürümü de çok kolay geldi bana. Bundan önce body shop'u kullanıyordum sürümü çok zordu.

gıolden rose bu aralar sıkı eliyor piyasaya

Rimmelin jel eyelineri gayet iyi. Yani çok sık kullanmıyorum ama kalıcı ve göz kapağında kesinlikle dağılmıyor. Ama çok uzun saatten sonra rengi baya solmuş oluyo.16₺ ye almıştım sanırım

Hatta buda sabah 10'da sürdüğüm Loreal superliner ultra precision'un şuanki hali. Hiçbir tazeleme vs yapmadım. Gördüğünüz üzere yeni çekilmiş gibi sanki:)

jel eyelinerlar beim gözümde durmuyo ama bunu bi denicem testerını sürüp çıkayım bakayım ne kadar dayanıyor
Bende çıkarana kadar dayanıyor:) Ama şöyle bir şey var ki ben her zaman gözlerime baz sürerim sonra onu pudra ile sabitlerim. Yani dümdüz göz kapağına hangi eyelinerı sürersen sür o güzel görüntüyü alamazsın. Ama akma,bulaşma vs kesinlikle yok bu eyelinerda.

Bende mac in goz bazini kullaniyorum, az once yorgunluktan tamamiyla yanlis yazmisim simdi okuyunca fark ettim
Likit mi diyecegime jel mi demisim jeller duruyi gozumde likitler durmuyo da

Bende mac in goz bazini kullaniyorum, az once yorgunluktan tamamiyla yanlis yazmisim simdi okuyunca fark ettim
Likit mi diyecegime jel mi demisim jeller duruyi gozumde likitler durmuyo da
Bu likit gerçekten güzel bir dene görürsün kalıcılığını :)

Pastel'in eyeliner ve dipliner ını öneririm. Simsiyah ve kalıcı çizgi çekmek için ideal. Çok uğraştırmıyor hem sürerken.

mybellının jelınden nefret edıyorum bırıkıyo dağılıyo hoş değil,
note super

physicians formula 2 in 1 eye booster eyeliner kalem gibi yeni aldım ve ilk eyelinerim.beğendim ben. zor değil sürümu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…