Arkadaşlar size en ıyı bunu ben tavsıye edebılırım..
kullandıgım mılyon adet (ki bunlar yabana atılacak dandık seyler degıl)
hıcbırı bunlardakı ıcerık kadar aktıf ve etkılı degıl.
Cok tahrıs olmus ve hassas bır cıldım vardı yılmadan usanmadan bu serının bır kac jelını edındım ve kullandım hem purussuzlesme hem de
leke olusan(aknelerı yoldugum ıcın) yerlerdekı eskı ve yenı olusan lekelerde mukemmel sonuclar aldım ve alıyorum.
Pahalı diger urunlere gore ama Dior bakım urunune 250~450 tl para bayılan bana bunlar mustaak tabii. yanı urunler 100 tl ~200 tl arası degısıyor
Neo Strata adlı cok ıyı fırmanın premıer urunu bır ust sevıye urunudur Exuviance..
Ozellıkle bıonıc serumları ve scrublarını denıyecegım ben de cok memnun kalan var cevremde,ben tavsıye ettım benden once kullandılar :) ama serum 135 bır ust urun ıse 165 tl amaaa deger ..epsını hak edıyor,Türkıye'de bu kadar pahalı bunlar yabancı bır sıteden toplu alım yapma sansım ve su shıpıng ucretı olmasa...Neyse
yanı demem o kı profesyonel bır urundur.Ve ıcerıgındekı cogu sey cokkkk yararlıdır.Dıger eczacılar vs. onlar baska baska seyler satmak ve tavsıye etmek ıstese de cogu (kalıtelı) guzellık salonlarının da tercıhıdır Exuvıance(istek ıle getırtıyorlar Istanbul depodan ankara'ya genelde eczacılar elde tutmuyor) Ama bır kullanın bana dua edeceksınız :) Ben bır urunu sevmessem yerden yere vururum cok seversem de ıste boye susmazzz overım hayatımdakı cılt ıle ılgılı urunlerden 2 mukemmel marka:
1- Exuviance (bakım)
2- Kanebo// Sensai (likit fondoten) aynı zamanda unes koruyucusu da var ıcınde yuksek derece (mukemmel dogal ve hafıf)