Saç Bakım Ürünleri Extrait Dora daki Saça Şekil Veren Şey nedir ?

ormes

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
8
0
Merhabalar forumunuza yeni katıldım aslında bilgilenmek amacıyla konularınızı okurdum ve Extrait Dora saç açıcı ürünü almadan önce burdaki birkaç konuya göz attım ve aldım kullandım. Üründen gayet memnunum Kumralım ve çok doğal bir renk oldu saçlarım erkek kardeşimde kumraldır almışken oda kullandı ve onunkide gayet iyi oldu fakat soracağım soru şu, kardeşim ürünü kullandıktan sonra saçlarına çok daha rahat uğraşmadan şekil veriyordu zaman zaman geçtikten sonra zorlaşmaya başladı rengi hala kendini koruyor fakat 3 hafta falan oldu yaklaşık ürünün saçlarda verdiği şekil olarak şu an anlatamadığım his kayboldu aynı şey bendede geçerli benim saçlarım düz pek beni etkilemiyor fakat erkek kardeşim hafif dalgalı olduğu için saçlarına şekil vermekte zorlanıyordu yani kardeşim daha extrait dorayı kullanmadan ilk kullandığındaki rahatça şekil verebilmek için nasıl bir ürün kullanmalı extarit dora nın içindeki hangi madde şekil vermeyi kolaylaştırıyordu bunu merak ediyorum.Extrait dorayı kullanmak istemiyor şuan rengi ciddi açıldı daha fazla açılırsa doğal durmaz diye korkuyoruz sanırım sorunu anlatabilmişimdir şimdiden teşekkür ederim..

Ek bilgi olarak ürün açıklamasını ekleyeyim isterseniz
Papatya ekstresi ile zenginleştirilmiş EXTRAIT DORA saçın rengini hafifçe ve doğal olarak açarak yazın güneşten açılmış görünümü verir.doğal sarı veya açık kahverengi saçlara uygulanabilir. Boyalı saçlara uygulamayınız.koruyucu içeriği vardır.saçlar yumuşak ve kolay şekil alır hale gelir.KULLANMA TALİMATI:Tercihen yıkanmış ve havluyla kurulanmış saça uygulayın. Tüm saça veya bir tutam saça uygulayın. Saçı, ürünün dağılması için tarayın. Fön ile kurutun veya güneşe çıkın. İstediğiniz renge gelene kadar işlemi tekrarlayın. Her uygulama arası 2-3 gün bekleyin.UYARI: Hidrojen peroksid içerir. Gözlerle temastan kaçının. Göze gelirse bol su ile yıkayın. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Isı kaynağına doğru püskürtmeyin. Tahriş olmuş saç derisine uygulamayın.

Kusura bakmayın cevap gelmediği için buraya yeni konu açmak zorunda kaldım

ben şekillendirme için morfose mavi suyu kullanıyorum. saçı yumuşacık yapıyor ve saça yapılan işlemi fön maşa her ne yapıyorsan kolay tutmasını, şekil almasını sağlıyor. kısacası saçın inatçılığını kırıyor. kuaförler falanda kullanıyor zaten memnunum. başka markalarda da mavi su satılıyor. büyük kozmetik dükkanlarında bulabilirsiniz. isterseniz daha detaylı bilgiye ulaşmak için forumda aratabilirisiniz

mavi suyu almasını söyleyeceğim, farklı düşünceleri olan varmı ? bu arada mavi suyun erkek saçlarına bir zararı varmıdır forumlarda diplerine sürülmemesi gerektiğini gördüm sebebi nedir acaba ?

bende uçlara sıkıyorum saç kremi gibi kullanıyorum. bilmiyorum açıkçası çok yumuşatıyor belki dökme yapabilir diye demiş olabilirler. ama bende hiç dökme yapmadı.. tabi kısa saç için kullanılacaksa avcuna sıkıp parmaklarıyla uçlarına uygulayabilir jöle sürer gibi.

anladım teşekkür ederiim, başka fikri olan varmı acaba ? hangi madde şekil verilmesini kolaylaştırıyorudr vs

X